|
Post by malolat on Oct 21, 2024 17:54:23 GMT 1
wilk co się wydarzyło że od wyścigu do 18 nie miałeś czasu wpaść serio pytam
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:54:39 GMT 1
Aż tak wam pasuje ( Wołacz i Małolat) dzisiejszy lincz że wolicie przeczekać burzę?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 17:55:20 GMT 1
haha gościu
dawaj burzę na nic tak nie czekam
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:55:52 GMT 1
wilk co się wydarzyło że od wyścigu do 18 nie miałeś czasu wpaść serio pytam Wstaję o wciągu tygodnia o 6 rano i brak czasu w robocie miałem by nawet na chwilę zajrzeć.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 17:56:13 GMT 1
To musi być Wilk. Z kim, to się będzie można zastanawiać później.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 17:56:33 GMT 1
Tylko, że już ci napisałem, że źle zrozumiałeś tego posta. Plus polecam wrócić do wcześniejszych postów z dziś, bo ani nie jestem jakoś strasznie wyluzowany, ani też nieświadomy tego, że dzisiaj jest meczówka. Czemu nie? Masz w swojej mafijnej mecie agresję i wulgarność Bo się dałem przekonać tym twoim zrezygnowaniem i smutnym humorkiem Bo faktycznie wczoraj byłem zrezygnowany. Poza tym dlaczego się chwytasz argumentu metowego w takim momencie? Chcesz brzmieć na tego co wygląda niewinnie? Do tego brzmiałeś tak jakbyś miał luz.
A dzisiaj już nie jesteś? Czemu mam się go nie chwytać? Twierdzisz, że w mafii czegoś byś nie robił, ja ci mówię, że przecież to robiłeś w mafii regularnie. To chyba ma sens? No i mam luz. Zawsze go mam, taki ze mnie luzak. Tylko, że luz to ja mam jeśli chodzi o plan na dziś, jak już chodzi o plan na jutro, to się staram i drążę. Brzmisz jakby z ciebie zaczęła uchodzić para i szukasz dosłownie wszystkiego aby nie polecieć. Ponoć nie nadrabiałeś przed tym postem, to skąd możesz wiedzieć? Na podstawie kilku postów, w których rozmawiam ze spalonym mafiozo? Do tego nie miałem czasu nadrobić rozgrywki a ty nagle mi każesz wracać do wcześniejszych postów zamiast grać tu i teraz? xD I jakim cudem atakowałeś po mecie też Velmę skoro już tak chcesz bym nadrabiał posty? Nie rozumiem pytania. No normalnie go atakowałem po mecie. Raz go tak wyczaiłem jako mafię, chociaż reszta miasta miała go za niewinnego, to czemu nie teraz?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 17:57:37 GMT 1
No to w chuj jest Wilk. Nie wierzę, że niewinny Squbaniec byłby tak bezczelny, żeby zniknąć na 20 godzin, po czym pisać "wyłaź z nory", jak mu przez 15 minut nie odpisuję xD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 17:57:51 GMT 1
Dobra, jestem, trzymamy się linczu na Wilku czy zmiana planu? Co ustaliliście? Ustaliliśmy 3 duety mafijny Ja + Wilk Wilk + Wołacz Wołacz + Małolat Ja wiem, że ten pierwszy pairing jest zjebany, więc mogę dla bezpieczeństwo zrobić matmę i wyjebać wspólny mianownik
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 17:58:33 GMT 1
To musi być Wilk. Z kim, to się będzie można zastanawiać później. A dlaczego nie teraz?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 17:58:47 GMT 1
Bo faktycznie wczoraj byłem zrezygnowany. Poza tym dlaczego się chwytasz argumentu metowego w takim momencie? Chcesz brzmieć na tego co wygląda niewinnie? Do tego brzmiałeś tak jakbyś miał luz.
A dzisiaj już nie jesteś? Czemu mam się go nie chwytać? Twierdzisz, że w mafii czegoś byś nie robił, ja ci mówię, że przecież to robiłeś w mafii regularnie. To chyba ma sens? No i mam luz. Zawsze go mam, taki ze mnie luzak. Tylko, że luz to ja mam jeśli chodzi o plan na dziś, jak już chodzi o plan na jutro, to się staram i drążę. Brzmisz jakby z ciebie zaczęła uchodzić para i szukasz dosłownie wszystkiego aby nie polecieć. Ponoć nie nadrabiałeś przed tym postem, to skąd możesz wiedzieć? Na podstawie kilku postów, w których rozmawiam ze spalonym mafiozo? Do tego nie miałem czasu nadrobić rozgrywki a ty nagle mi każesz wracać do wcześniejszych postów zamiast grać tu i teraz? xD I jakim cudem atakowałeś po mecie też Velmę skoro już tak chcesz bym nadrabiał posty? Nie rozumiem pytania. No normalnie go atakowałem po mecie. Raz go tak wyczaiłem jako mafię, chociaż reszta miasta miała go za niewinnego, to czemu nie teraz? Przecież dobrze wiesz, że jutrzejszego planu nie zrealizujesz skoro dzisiaj masz zamiar skończyć grę.
Twoje xD też świadczy o tym że nie wiesz jak mi odpowiedzieć.
Poza tym użyłeś argumentu jako główny argument i myślisz że jak raz kogoś tak wyczaiłeś to będzie działać dalej?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 17:59:21 GMT 1
Czy wy kurwa boicie się podpaść drugiej osobie, której podejrzewacie, bo boicie się gniewu miastowego?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 17:59:31 GMT 1
To musi być Wilk. Z kim, to się będzie można zastanawiać później. A dlaczego nie teraz? Wolę później.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:00:03 GMT 1
No to w chuj jest Wilk. Nie wierzę, że niewinny Squbaniec byłby tak bezczelny, żeby zniknąć na 20 godzin, po czym pisać "wyłaź z nory", jak mu przez 15 minut nie odpisuję xD Też mam swoje życie a jak tego nie chcesz akceptować to już nie mój problem. JAk ty mi coś takiego chcesz wytykać to musisz być w mafii skoro przy pozostałych byś potrafił zaakceptować brak czasu.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:00:37 GMT 1
No faktycznie, nie wiedziałem jak ci odpowiedzieć.
I nie użyłem go jako głównego argumentu, skoro już nadrobiłeś te posty.
Powiedz mi panie Wilku, czy ty szukasz mafii, czy chcesz mnie wjebać na minę, bo ciężko mi stwierdzić
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:00:44 GMT 1
Przecież ty padniesz w mordzie, więc o jakim później ty do mnie sprechen?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:01:23 GMT 1
haha gościu dawaj burzę na nic tak nie czekam Taki chętny jesteś na burzę a jakoś nie widzę byś chciał się bić tu i teraz.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 18:01:51 GMT 1
Przecież ty padniesz w mordzie, więc o jakim później ty do mnie sprechen? Może nie padnę.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:01:58 GMT 1
Przecież ty padniesz w mordzie, więc o jakim później ty do mnie sprechen? ale by wszedł mord na paranoję małolat leci w mordzie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:02:01 GMT 1
Dobra, jestem, trzymamy się linczu na Wilku czy zmiana planu? Co ustaliliście? Nadal jest tragiczny. W sensie wilk jest tragiczny, czy ja? A dobra, czaję że Wilk.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:02:01 GMT 1
Wilk, zamknij mordę. Tutaj poważni ludzie rozmawiają
|
|