|
Post by Wołacz on Oct 18, 2024 19:51:31 GMT 1
wołacz na ile % robisz przewózkę a na ile grasz jak zwykle to dla mnie ważne Co to jest przewózka. No ale powiedziałbym, że gram jak zwykle.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:51:51 GMT 1
Nie podoba mi się takie szybkie uniewinnianie. Chyba, że jesteś wybitny. To szapoba i mogę grać pod twoje typy. hihi. Dobrze no to tak. Oczywiście nie uniewinniam go na całą grę, ale widzę dlaczego jest atakowany, jest atakowany dlatego, że.
1. Trochę gorzej niż innym idzie mu pisanie w początkowej fazie. Ma sztywny styl.
2. Na zaczepki reaguje kontrofensywą, więc wygląda jakby miał coś na sumieniu. Dajmy mu grać. Oceńmy go po tym co zrobi proaktywnego dla miasta a nie po tym jak zareagował.
1. Jedyną osobą, bez sztywnego, to jesteś Ty. I się tym mocno wyróżniasz.
2. Czy zaczepiając go, nadal bardzo delikatnie, tylko nie dajemy mu cudownych możliwości aktywnej gry w połączeniu z każdym graczem, bez grania w próżni, walenia postami po kątach? Naturalnie stwarza mu się wiele możliwości wykazywania... swojej niewinności. Jeżeli jest niewinny.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 18, 2024 19:52:47 GMT 1
no mazur pracownik miesiaca rowna sie mazur winny, juz mogl poudawac ze gra w paletki
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:53:27 GMT 1
Może troche zbyt intensywnie zareagowałem faktycznie z tym bronieniem go no ale widząc jak jest podejrzewany taką miałem psychologiczną potrzebę
Odruch wręcz
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 18, 2024 19:53:51 GMT 1
a co do tego wilka to ten skubaniec nauczyl sie dosc dobrze podrabiac swoj wlasny styl, wiec ja bym mu do konca nie ufal. ale borat sie ladnie na nim uniewinnia. wiec jakis profit jest.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:54:32 GMT 1
Jedyni gracze, którym imho powinno się wyciągać rekę na starcie, gdy są za mocno pressowani - tu tutaj byłby Farciarz i Szarlej.
Zakladam, że nie jest to Farciarz, bo strata cierpliwości po byciu zlinczowanym dnia 1 to chyba zbytnia egzaltacja. I Szarlej też nie, bo pewnie nie pracuje w takim zawodzie.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:56:23 GMT 1
Żaden post Mazura nie wpadł mi w oko. Tak swoją drogą. Może kamień mi zasłania.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:57:18 GMT 1
nie dam się zgasić, trzy bardzo fajne wejścia do gierki to wołacz wasiak i mazur, jak się wasiak ma obsrywać to możecie mazura wymieniać po cichu, ale jak gra daje to trzeba brać Czemu mają fajne wejścia? Mogę chociaż 1 zdanie na każde fajne wejscie?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:57:29 GMT 1
Wiem że to zabrzmi jak podłączka ale nie miałem ani razu takiego momentu zeby chociaż miec ochote Mazurka jako niewinnego sobie dać.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:57:44 GMT 1
Kurwa mać. Będąc niewinnym tak w chuj łatwo się postuje. A spokojnie mogę wyjebać 500 postów.
|
|
|
Post by malolat on Oct 18, 2024 19:57:47 GMT 1
a co do tego wilka to ten skubaniec nauczyl sie dosc dobrze podrabiac swoj wlasny styl, wiec ja bym mu do konca nie ufal. ale borat sie ladnie na nim uniewinnia. wiec jakis profit jest. styl to jedno, ale ja tam trochę więcej duszy poczułem, w sensie że za tym jakaś treść idzie co prawda sam zrobiłem pod to setup bo źle zrozumiałem jego posta i wystawiłem do pustej, ale dla mnie jest różnica
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 19:58:21 GMT 1
a co do tego wilka to ten skubaniec nauczyl sie dosc dobrze podrabiac swoj wlasny styl, wiec ja bym mu do konca nie ufal. ale borat sie ladnie na nim uniewinnia. wiec jakis profit jest. styl to jedno, ale ja tam trochę więcej duszy poczułem, w sensie że za tym jakaś treść idzie co prawda sam zrobiłem pod to setup bo źle zrozumiałem jego posta i wystawiłem do pustej, ale dla mnie jest różnica Ja przede wszystkim czuje tam lekkość ducha
Taką spontaniczność człowieka nieskrępowanego
Wiadomo mogę się mylić, no ale tak to czuję
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 19:59:39 GMT 1
Przyznam się wam, że byłem BARDZO zestresowany wylosowaniem tutaj mafii. Zwłaszcza że w mafi zamierzam odjebać tak, że potem to przewracanie kamienia będzie czystą przyjemnością. Ale to towarzystwo, ustawienia, remisowanie na linczach, kontekst edycyjyn po przepierdoleniu przez miasto, no bardzo bym nie chciał być mafiozą w przeciwieństwie do Pshema. Rand wysłuchał.
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 20:00:09 GMT 1
A teraz to będzie czysta przyjemność. Oczywiście do meczówek.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 20:00:17 GMT 1
Syzyf, myślałem że jesteś Wołaczem haha
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Post by syzyf on Oct 18, 2024 20:00:23 GMT 1
Więc tylko i tylko w górę!
|
|
|
Post by malolat on Oct 18, 2024 20:01:00 GMT 1
Przyznam się wam, że byłem BARDZO zestresowany wylosowaniem tutaj mafii. Zwłaszcza że w mafi zamierzam odjebać tak, że potem to przewracanie kamienia będzie czystą przyjemnością. Ale to towarzystwo, ustawienia, remisowanie na linczach, kontekst edycyjyn po przepierdoleniu przez miasto, no bardzo bym nie chciał być mafiozą w przeciwieństwie do Pshema. Rand wysłuchał. właśnie se przejebałeś tamtą gierkę w mafii
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 20:01:00 GMT 1
Ja sysyf, małolat, Darek i chyba Wilk niewinni. Mafia jest poza tym
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 18, 2024 20:01:14 GMT 1
Syzyf, myślałem że jesteś Wołaczem haha I jak to wpływa na jego przynależność? ^^
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 18, 2024 20:01:31 GMT 1
Mazurek i Welma albo córka, może ten Wołacz.
|
|