Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:36:17 GMT 1
A potem zrobię sobie dłuższą przerwę niezależnie od wyniku
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:36:39 GMT 1
Miałem nadzieję że padnę w mordzie i nie będę się musiał męczyć z meczówką
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:36:44 GMT 1
Teraz nagle taka chętna jesteś a sprawę z Wołaczem odkładasz na nie wiadomo kiedy? Ale ja sprawę z Wołaczem mogę wyjaśnić tu i teraz Moje spowiedź jest taka, że według mnie to nie Wołacz a Córką jest w mafii z Tobą
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 18:37:09 GMT 1
No ale jak sam nie wiem, to jak mam ci powiedzieć. Jestem w robocie do 6 rano, w nocy powininenem mieć względny spokój, więc będę siedzial i czytał. Na ten moment mogę ci powiedzieć, że napierdalałbym w ciebie, ale to się może zmienić. Zresztą jak rzucałeś propozycję linczowania mnie dzisiaj, to też byśmy przejebali, a jakoś ci wpadł do głowy ten pomysł To wygląda jakby Velma za wszelką cenę chciała tu i teraz unikać starcia przecież. Ona dzisiaj mi zrobiła mindfucka przecież że może wcale nie jest taka niewinna jak się wydawało mi do tej pory. Ty piszesz, jakbyśmy mieli przed nami ze 3-4 lincze, a nie, że każdy jest teraz decydujący.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:37:48 GMT 1
Teraz nagle taka chętna jesteś a sprawę z Wołaczem odkładasz na nie wiadomo kiedy? Ale ja sprawę z Wołaczem mogę wyjaśnić tu i teraz Moje spowiedź jest taka, że według mnie to nie Wołacz a Córką jest w mafii z Tobą A co jak jeśli to Wołacz z Małolatem są razem w mafii?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:38:44 GMT 1
To przekonaj mnie chociaż do jednego z nich
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:38:51 GMT 1
Nie no chyba ten Wilk w mafii jest i po prostu próbuje przepchnąć
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:39:06 GMT 1
No ale niech jeszcze powalczy
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:39:28 GMT 1
Wilk to mafia na 100% tutaj nie ma już pola do dyskusji
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:40:04 GMT 1
To przekonaj mnie chociaż do jednego z nich Sama przecież rozważałaś ten wariant więc dlaczego nie próbujesz też innych do tego przekonać?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:40:31 GMT 1
Wyjebałem, że Córka w mafii zamiast Wołacza, a ten żadnej odpowiedzi do mnie.
Reaction-Check - niezaliczony
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:41:43 GMT 1
I ile tych reaction-checków zamierzasz robić?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:42:22 GMT 1
A ile trzeba?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:42:45 GMT 1
Miałem nadzieję że to ty odpowiedz na te pytanie.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:44:21 GMT 1
Taki chętny jesteś na burzę a jakoś nie widzę byś chciał się bić tu i teraz. no bo gościu twój problem jest taki, że ty masz w mafii problem coś wykrzesać z siebie i ta wasza przepychanka z wołaczem wygląda jak z kompilacji walk żuli na jutube, bez obrazy więc co ja mam teraz wejść w pyskówkę i dać ci wodę na młyn, kiedy właśnie chodzi o to, żeby tego bardzo ewentualnego ciebie zmusić do pokazania tej solvy części ciebie? pokaż mi burzę to się zastanowię nad wajchą kurwa no może to było niemiłe ale zadziałało w sensie, przestali walczyć xd
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:45:01 GMT 1
Dobra Wilk ty lepiej powiedź czemu nigdy nie odszczekałeś współmafiozie Córce, chociaż ona Cię od D1 gnębi.
A wiesz jak to się mówi w kuluarach? Gdy X atakuje Y, a Y nie odpowiada X na ataki, to obaj są najpewniej w mafii
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:45:40 GMT 1
Dobra Wilk ty lepiej powiedź czemu nigdy nie odszczekałeś współmafiozie Córce, chociaż ona Cię od D1 gnębi. A wiesz jak to się mówi w kuluarach? Gdy X atakuje Y, a Y nie odpowiada X na ataki, to obaj są najpewniej w mafii A czemu miałbym jej odszczekiwać?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:46:13 GMT 1
Dobra Wilk ty lepiej powiedź czemu nigdy nie odszczekałeś współmafiozie Córce, chociaż ona Cię od D1 gnębi. A wiesz jak to się mówi w kuluarach? Gdy X atakuje Y, a Y nie odpowiada X na ataki, to obaj są najpewniej w mafii A czemu miałbym jej odszczekiwać? Nie widziałem powodu by jej odszczekiwać.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:46:17 GMT 1
No ja wiedziałem, że tam wymiana zdań była chujowa i w sumie niepotrzebna, bo to nie tak, że myślałem, że muszę Wilka przekonywać. Ale mam w sobie potrzebę odpisywania na rzeczy i żeby zawsze mieć ostatnie słowo.
Przestaliśmy walczyć, to możesz się rozkręcić małolat.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:47:04 GMT 1
Co takiego Córka miała na Ciebie, że poszła głosem w Ciebie, przecież prawie każdy Cię wtedy uniewinniał.
Dlaczego nie podrożyłeś tego tematu?
|
|