|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:24:52 GMT 1
Ja akurat nie lubię analizować mordów. A kto pytał? Przecież jesteś specjalistą od pytań i sama zaczynasz ten temat.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:25:14 GMT 1
jeden mój niewinny odpala rakietę w drugiego niewinnego i przy tym obaj zauważamy, że wypadasz nawet przekonująco w momencie, kiedy zacząłem łapać przeświadczenie, że możemy być na dobrym tropie
no mi się pomoc przyda
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:25:46 GMT 1
Ale w czym ma ci pomagać? Bo chyba nie w zdecydowaniu, czy Wilk jest winny Wołacz ty zdajesz sobie sprawę, że jutro będziesz musiał przekonać Małolata do swojej niewinności Skąd wniosek, że jego będę przekonywał, a nie napierdalał?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:26:10 GMT 1
Przecież jesteś specjalistą od pytań i sama zaczynasz ten temat. Więc rzucanie odpowiedzi "a kto pytał?" jest co najmniej nie na miejscu.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:26:18 GMT 1
jeden mój niewinny odpala rakietę w drugiego niewinnego i przy tym obaj zauważamy, że wypadasz nawet przekonująco w momencie, kiedy zacząłem łapać przeświadczenie, że możemy być na dobrym tropie no mi się pomoc przyda Trochę tak, wbiłem kij w mrowisko, bo nie nachodziły mnie wątpliwości
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:27:13 GMT 1
Wołacz ty zdajesz sobie sprawę, że jutro będziesz musiał przekonać Małolata do swojej niewinności Skąd wniosek, że jego będę przekonywał, a nie napierdalał? Weź ty mi lepiej powiedź w kogo ty będziesz napierdalać już teraz, bo jak w Małolata to równie dobrze teraz możemy przejebać gierkę
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:27:31 GMT 1
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 18:30:22 GMT 1
Ale by mi podeszła teraz mafia Velma-Małolat, ale mam nadzieję, że to niemożliwe.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:30:43 GMT 1
Skąd wniosek, że jego będę przekonywał, a nie napierdalał? Weź ty mi lepiej powiedź w kogo ty będziesz napierdalać już teraz, bo jak w Małolata to równie dobrze teraz możemy przejebać gierkę No ale jak sam nie wiem, to jak mam ci powiedzieć. Jestem w robocie do 6 rano, w nocy powininenem mieć względny spokój, więc będę siedzial i czytał. Na ten moment mogę ci powiedzieć, że napierdalałbym w ciebie, ale to się może zmienić. Zresztą jak rzucałeś propozycję linczowania mnie dzisiaj, to też byśmy przejebali, a jakoś ci wpadł do głowy ten pomysł
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:30:44 GMT 1
no nie XD
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:32:36 GMT 1
wilk co z tą burzą
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:33:02 GMT 1
Lowrider kolejną grę ma meltdown i brak decyzyjności, to chyba przepis na bycie niezajebywalnym w mordach
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:33:25 GMT 1
Kurwa no ja wam powiem że jest ciężko w chuj
Dla mnie ten Małolat może być w mafii nawet i nawet ten mord na Wasiaku mi do niego pasuje
Wilka ja totalnie nie wiem jak mam czytać, nie umiem go
Wydaje mi się, że jako że ja uważam w tej chwili siebie za słabego to po prostu za Wasiakiem w Wilka pójdę
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:33:37 GMT 1
Weź ty mi lepiej powiedź w kogo ty będziesz napierdalać już teraz, bo jak w Małolata to równie dobrze teraz możemy przejebać gierkę No ale jak sam nie wiem, to jak mam ci powiedzieć. Jestem w robocie do 6 rano, w nocy powininenem mieć względny spokój, więc będę siedzial i czytał. Na ten moment mogę ci powiedzieć, że napierdalałbym w ciebie, ale to się może zmienić. Zresztą jak rzucałeś propozycję linczowania mnie dzisiaj, to też byśmy przejebali, a jakoś ci wpadł do głowy ten pomysł To wygląda jakby Velma za wszelką cenę chciała tu i teraz unikać starcia przecież. Ona dzisiaj mi zrobiła mindfucka przecież że może wcale nie jest taka niewinna jak się wydawało mi do tej pory.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:33:40 GMT 1
w meczówkach ostatnio mi przechodziło z niezłym skutkiem
jeszcze tylko żeby ten co zleciał w mordzie dał testament dobry to połowa sukcesu będzie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:33:43 GMT 1
Lowrider kolejną grę ma meltdown i brak decyzyjności, to chyba przepis na bycie niezajebywalnym w mordach Gdzie jest ten meltdown?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:34:49 GMT 1
no, teraz jestem względnie spokojny
z decyzyjnością gorzej ale meltdownu raczej nie ma
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:35:02 GMT 1
No ale jak sam nie wiem, to jak mam ci powiedzieć. Jestem w robocie do 6 rano, w nocy powininenem mieć względny spokój, więc będę siedzial i czytał. Na ten moment mogę ci powiedzieć, że napierdalałbym w ciebie, ale to się może zmienić. Zresztą jak rzucałeś propozycję linczowania mnie dzisiaj, to też byśmy przejebali, a jakoś ci wpadł do głowy ten pomysł To wygląda jakby Velma za wszelką cenę chciała tu i teraz unikać starcia przecież. Ona dzisiaj mi zrobiła mindfucka przecież że może wcale nie jest taka niewinna jak się wydawało mi do tej pory. Sprawdź mnie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:35:42 GMT 1
Jakbym miał kompletnie swoją czutką się kierować to bym uznał, że mafia to Małolat + Wołacz
Ale raczej nie mam odwagi i pójdę za Wasiakiem
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:35:44 GMT 1
To wygląda jakby Velma za wszelką cenę chciała tu i teraz unikać starcia przecież. Ona dzisiaj mi zrobiła mindfucka przecież że może wcale nie jest taka niewinna jak się wydawało mi do tej pory. Sprawdź mnie Teraz nagle taka chętna jesteś a sprawę z Wołaczem odkładasz na nie wiadomo kiedy?
|
|