|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:20:47 GMT 1
no a on nie zamienił po prostu waszych nicków? velma ty pojebałeś przypisanie gracza do tożsamości czy co bo już się zgubiłem tak, dla mnie Wilk to byla Statua a wołacz to był kto?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:21:02 GMT 1
Czy w ogóle czytacie moje posty?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 20:21:18 GMT 1
Jak w nocy będę czytać temat od początku, to postaram się zwracać na to uwagę, ale no ale nie widzę trochę jak można po 130 stronach nie zauważyć, że ja to nie Squbi, że on to nie ja no a on nie zamienił po prostu waszych nicków? velma ty pojebałeś przypisanie gracza do tożsamości czy co bo już się zgubiłem Ale jak Wasiak pomylił ich nicki, to przecież było to dyskutowane. Jakby ktoś pomylił cię z innym graczem, to nie zapadłoby ci to w pamięć? Dziwne jest to, co robi tutaj Velma.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 20:21:21 GMT 1
że kompletnie nie rozumiem o co ci tam w ogóle chodziło i gdzie jest tam jest jakiś ciąg myślowy dalej nie wiem czy rozumiem. Dla mnie Wilk był w mafii, bo po prostu nie było go w grze w tej edycji Z tobą jest taka różnica, że o ile Statua, którą miałem za Wilka może pisać bez stresu to nie robiło mi to różnicy. Ale teraz gry Statua czyli ty dalej jesteś w grze, to dalej jest w grze ktoś kto może pisać bez stresu Napisałeś coś takiego: Spadam do roboty potem wrócę, ale wy lepiej zwróćcie uwagę, że Wołacz wolałbym widzieć mnie w mafii niż Spółkę czy Małolata. Niby wiadome, że Wilk w mafii, ale to jest Statua aka Szarlej, gdzie w ostatniej grze nawet połączony cmentarz głowami miał go za mafiozę, a nie był Ja napisałem, że kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi w tym ostatnim akapicie, gdzie tam jest ciąg myślowy, że jak się ma jedno do drugiego
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:21:30 GMT 1
tak, dla mnie Wilk to byla Statua a wołacz to był kto? No Szarlej lub Squbi, czyli ten drugi który nie jest Statuą
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:22:03 GMT 1
kurwa no tyle to ja zrozumiałem, że myślałeś że wilkiem i statuą gra ta sama osoba
tylko nie wiem, jakby
czy dokleiłeś statuę do grona kreacji squbańca czy dokleiłeś wilka do grona kreacji szarleja
czy ich zamieniłeś
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 20:22:14 GMT 1
no a on nie zamienił po prostu waszych nicków? velma ty pojebałeś przypisanie gracza do tożsamości czy co bo już się zgubiłem Ale jak Wasiak pomylił ich nicki, to przecież było to dyskutowane. Jakby ktoś pomylił cię z innym graczem, to nie zapadłoby ci to w pamięć? Dziwne jest to, co robi tutaj Velma. Ooooo, to swoją drogą. Przecież wiedział kim jestem, jak napisałem, że Szarlej do wyjebania po jego wejściu
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:22:59 GMT 1
dalej nie wiem czy rozumiem. Dla mnie Wilk był w mafii, bo po prostu nie było go w grze w tej edycji Z tobą jest taka różnica, że o ile Statua, którą miałem za Wilka może pisać bez stresu to nie robiło mi to różnicy. Ale teraz gry Statua czyli ty dalej jesteś w grze, to dalej jest w grze ktoś kto może pisać bez stresu Napisałeś coś takiego: Spadam do roboty potem wrócę, ale wy lepiej zwróćcie uwagę, że Wołacz wolałbym widzieć mnie w mafii niż Spółkę czy Małolata. Niby wiadome, że Wilk w mafii, ale to jest Statua aka Szarlej, gdzie w ostatniej grze nawet połączony cmentarz głowami miał go za mafiozę, a nie był Ja napisałem, że kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi w tym ostatnim akapicie, gdzie tam jest ciąg myślowy, że jak się ma jedno do drugiego Nie wyłapałem, że mnie poprawiasz w tożsamościach, zresztą wtedy na celu miałem wyciągnięcie wędki na Córkę
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:23:02 GMT 1
no a on nie zamienił po prostu waszych nicków? velma ty pojebałeś przypisanie gracza do tożsamości czy co bo już się zgubiłem Ale jak Wasiak pomylił ich nicki, to przecież było to dyskutowane. Jakby ktoś pomylił cię z innym graczem, to nie zapadłoby ci to w pamięć? Dziwne jest to, co robi tutaj Velma. no i wtedy nawet się na żarty zamienili tożsamościami jakoś? wołacz to przecież wywołał a velma ciągnęłą czy nie?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:23:19 GMT 1
kurwa no tyle to ja zrozumiałem, że myślałeś że wilkiem i statuą gra ta sama osoba tylko nie wiem, jakby czy dokleiłeś statuę do grona kreacji squbańca czy dokleiłeś wilka do grona kreacji szarleja czy ich zamieniłeś Ja już sam nie wiem
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:23:31 GMT 1
xD najlepiej
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:24:09 GMT 1
a ty nie robisz kurwa jakiejś akcji w stylu fake claima deta na zlocie teraz?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:24:15 GMT 1
Ale jak Wasiak pomylił ich nicki, to przecież było to dyskutowane. Jakby ktoś pomylił cię z innym graczem, to nie zapadłoby ci to w pamięć? Dziwne jest to, co robi tutaj Velma. Ooooo, to swoją drogą. Przecież wiedział kim jestem, jak napisałem, że Szarlej do wyjebania po jego wejściu Tylko ja nie ogarniałem, że Statua to Szarlej a nie Squbi xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 20:24:40 GMT 1
Jeżeli umrę to mam prośbę.
Postarajcie się zachować spokój i powodzenia.
Wiem że nic odkrywczego nie napisałem, ale chcę was pożegnać dobrym słowem.
Spokój, współpraca.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:24:43 GMT 1
Farciarz ty lepiej zacznij grać, bo na razie to cieniutko ;/
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:24:48 GMT 1
a ty nie robisz kurwa jakiejś akcji w stylu fake claima deta na zlocie teraz? Nie, teraz po prostu jestem zakręcony jak słoik po ogórkach
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 20:25:51 GMT 1
I sorki za lincz na Antonym. Muszę poprawić swoje czytanie Wilka.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 20:25:54 GMT 1
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:26:16 GMT 1
Sam siebie kurwa najbardziej trolluję teraz xD
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 20:26:47 GMT 1
Kto się na kogo obruszył o te miastowe trolle?
|
|