|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:27:13 GMT 1
Anyway. Wam to nic nie zmienia. Tylko mi to może zmienić pogląd na Wołacza
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 20:28:04 GMT 1
Ja się obruszyłem, że mnie i siebie nazwał miejskimi trollami.
@velma owszem, zmienia. Bo nie wiem, czy to kupuję i nie wiem, czy to w ogóle miałoby sens w mafii
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:28:20 GMT 1
Kto się na kogo obruszył o te miastowe trolle? Farciarz-Szarlej dwóch mafiozów? Miastowe trolle, bo nie umiecie czytać ze zrozumieniem ale nam to chyba faktycznie niewiele zmienia
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:28:24 GMT 1
Kto się na kogo obruszył o te miastowe trolle? Wołacz na mnie, sugerując, że nie muszę być w mieście i że jak padnę to pociągnę go ze sobą tym sugerowaniem
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 20:29:06 GMT 1
Ja się obruszyłem, że mnie i siebie nazwał miejskimi trollami. @velma owszem, zmienia. Bo nie wiem, czy to kupuję i nie wiem, czy to w ogóle miałoby sens w mafii Jak Ci to pomoże, to nie znajdziesz edycji w której nie pojebałem tożsamości
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 20:29:26 GMT 1
W ogóle weźcie się nauczcie, że username na forum nie musi być pełnym nickiem, to przy oznaczaniu człowiek nie będzie musiał tyle pisać
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 20:33:49 GMT 1
W ogóle weźcie się nauczcie, że username na forum nie musi być pełnym nickiem, to przy oznaczaniu człowiek nie będzie musiał tyle pisać Ja zaznaczam po prostu w panelu.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 20:59:52 GMT 1
nic nowego chyba nie wymyślę
na teraz borat poza nawiasem spółka velma wołacz
ale bez świętych krów poza boratem
jeśli borat nie zleciał w mordzie to może mafia ma nadzieję na to, że w najgorszym razie w meczówce czteroosobowej da na jedną osobę i będzie miała 50/50 wołacz miał całkiem niezły dzień, ale wg mnie velma stoi wyżej plus no ta walka żuli z wilkiem była sztuczna dla mnie, nie wiem ile to wina tego, że wilk w niej uczestniczył, a na ile to mogła być ustawka to są moje odczucia ale weźcie pod uwagę, że w dwóch meczówkach w których brałem udział i wygrałem je miastu w obu zmieniałem zdanie, więc może chuja jestem warty tylko na koniec dnia już słucham innych nie mam zdania o tej zamianie nicków, na zajebać się można, przyświrować w mafii pewnie też, dla mnie to NAI velma trochę tarła wokół egze robiła w tej grze, no kilka takich postów heheszkowo-nie wiem jakich, to może dziwne było
borat jak żyjesz to ogarnij dupę na jutro kurwa
pozdro
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 20:59:55 GMT 1
Zgaduję, że mordzie mogą paść tylko Wołacz, Borat i ja. Jeśli jest niewinny, to powinien być Wołacz. Borat zwiększa szanse na jego winę.
Zauważałam to wcześniej, ale jedną z przyczyn, dla których Wilk wydawał mi się podejrzany, była nagła zmiana jego tonu na agresywny, jakby ktoś mu na mafijnym napisał, żeby podostrzył. Gdyby doradził mu to Wołacz, to byłoby dziwne, że sam potem zwracał na to uwagę jeszcze przed pierwszym linczem. Velma weszła do gry znacznie później i choć mogła być aktywna na mafijnym discordzie, to raczej jest mniej prawdopodobnym kandydatem do bycia doradcą Wilka(ale Wasiak zauważał, że grała, jakby chciał się na nim czyścić). To zostawia Małolata, który był wtedy aktywny i grał jakby naokoło Wilka. Wołacz wykonywał bardzo zdecydowane ruchy wokół Wilka. Najpierw wsadził go na minę, potem mocno uniewinniał - tak samo jak Wasiak i Chłop z Mazur, ale był w tym pierwszy, a później zauważał nagłą zmianę tonu Wilka na agresywny. Wg mnie jeśli ktoś z tego grona wyklucza się z Wilkiem, to Wołacz.
Ogólnie, powinno się wziąć pod mikroskop kto jak grał względem Wilka pierwszego i drugiego dnia.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:01:35 GMT 1
Chyba wszyscy żyjemy
|
|
|
Post by Volverin on Oct 21, 2024 21:01:43 GMT 1
Trzeci Mord:
Spółka Córka - Niewinny, bezrolny
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 21:02:35 GMT 1
wszyscy jak wszyscy
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:03:01 GMT 1
No to się robi ciekawie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:03:28 GMT 1
Wiedziałem że on padnie.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:03:38 GMT 1
Małolat, spójrz mi w oczy i powiedź czy jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:03:39 GMT 1
Meksykański standoff prawie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:04:07 GMT 1
A teraz naprawdę chciałbym żebyście mi napisali w jaki sposób byście to grali będąc w mafii z Wilkiem. Jaki byłby plan.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:04:18 GMT 1
Ja nie jestem w mafii, rozstrzygnijcie to między sobą
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 21:04:57 GMT 1
no oczywiście że nie jestem w mafii kurwa
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:05:02 GMT 1
A teraz naprawdę chciałbym żebyście mi napisali w jaki sposób byście to grali będąc w mafii z Wilkiem. Jaki byłby plan. Kurde, a nie mam pojęcia. Bo musiałbym z nim móc gadać na podforum, aby jakiś plan ustalić
|
|