|
Post by malolat on Oct 21, 2024 21:13:28 GMT 1
ej skoro żyję velma to co z tymi tańcami z wasiakiem
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:13:29 GMT 1
Więc największe szanse spierdolić grę byś miał przekonując mnie że Córka jest w mafii, ale moim zdaniem nie dałbym się przekonać i mafia sobie z tego zdawała sprawę.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:13:57 GMT 1
Można robić co się chce, bo mój rolny do końca linczu na Wilku wciaż pisał, ze on może być niewinny
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:14:19 GMT 1
ej skoro żyję velma to co z tymi tańcami z wasiakiem A do czego to sie odnosi?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:15:38 GMT 1
Można robić co się chce, bo mój rolny do końca linczu na Wilku wciaż pisał, ze on może być niewinny Ale nie namawiałem do wajchy.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:17:18 GMT 1
Wołacz chyba już w grobie jedną nogą
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:17:56 GMT 1
Tylko czy jemu czasem się właśnie nie opłacało uderzać w tą Córkę najmniej?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:18:57 GMT 1
No mówiłem, że w pracy jestem
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:19:23 GMT 1
Zresztą na co mam przychodzić, na pytania, co ja bym zrobił będąc w mafii z Wilkiem? xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:19:51 GMT 1
Tak, to jest sensowne pytanie.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 21:20:01 GMT 1
Ja się w dużej mierze zgadzałem/zgadzam z mapą gry Dariusza, ale mu tego nie napiszę, bo to Egze i jak mnie robi w chuja to będzie głupio wyglądało w CV xDAle do rzeczy, kwestia Chłopa z Mazur nas poróżniła, bo mi finalnie ten Chłop z Mazur nie podpadł aż na tyle, aby go wieszać. Raczej otrzymywałem od niego vajb, jestem tu i teraz, hej siedzę z Wami, bawimy się. Chłopa z Mazur w sumie zabiły 2 pierwsze godziny gry i ta plama z niby to powieleniem nastrojów miasta i jest to coś o co miastowy Egze mógłby sie przyjebać do mafii. Teraz liczę, że Darek pójdzie w mocniejszy atak w Wilka, bo to ma sens. A jeżeli Wilk okazałby się niewinny, to ja nie wiem na ile musiałbym mieć silnej woli, aby bez paranoicznych myśli nie podejść do sprawy i nie wrzucić, że Egze wszystko sobie kilka kroków do przodu kalkuluje za dużo dziwnych zbiegow okolicznosci wokol Ciebie, za malo dajesz mięsa niepytany, za dużo pytany, za bardzo to jest rozmemłane Ty chcesz mi zarzucić dawkowanie wiadomości samemu będąc dość powściągliwym jak na siebie? I niezłą hipokryzję wykręcasz mówiąc, że mogę sobie budować alibi na wilku, gdzie wczorajszy lincz był w ciemno i mógłbym Wilka w linczu przypadkiem wyjebać. To ty po linczu rzuciłeś, że Wilk może jednak będzie w tej mafii. Też mogę Cię odpowiedzieć, że jest to budowanie alibi pod winnego Wilka. Jeżeli dalej będziesz takie pierdoły wokół mojej osoby nagadywał to możesz być pewny, że jak dojdzie do meczówki to rozniosę Cię jak będzie taka potrzeba i będziesz musiał się pucować z tego jakie wytrychy wstawiasz tworząc mi mafijne pary to Wołaczem czy Wilkiem lub konflikt z Antonym. Rozmemłanie, serio? wskazuj mi gdzie ty widzisz rozmemłanie? przecież to do Squbiego było xDDD Ale i tak zostawiam, abyś wiedział, że się nie pierdolę xD Nie mogłeś Egze zaczać chujowo jak w poprzedniej edycji? Teraz może bylibyśmy kolegami, bo mnie łatwiej Ciebie oczyścić jak zaczynasz z pozycji 0 i wychodzisz z argumentami, niż jak masz pozycję i rzucasz argumenty, bo zauważam w tym mafijną agendę xD no o to mi chodzi żadnego innego gracza tak nie traktowałeś chyba
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:20:54 GMT 1
Bo ja po prostu lubię Egzego
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:22:48 GMT 1
Odpowiedź brzmi: nie wiem.
Tak se myślę, że bym w niego nie wjeżdżał, chyba, że nastroje w mieście by były takie, że jest w mafii, to bym starał się na nim nieco budować pozycję. Zanim taki moment by nastąpił (o ile w ogóle), to raczej bym go uniewinniał, że to niewinny Squbi przecież, gra swoje, jakby się zbierały pierwsze głosy na niego, to może bym jakoś wyrażał niechęć do głosowania na niego, bo zawsze to robię i zawsze się mylę.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:24:32 GMT 1
Można robić co się chce, bo mój rolny do końca linczu na Wilku wciaż pisał, ze on może być niewinny Ale nie namawiałem do wajchy. Wczoraj namawiałeś
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:28:35 GMT 1
Odpowiedź brzmi: nie wiem. Tak se myślę, że bym w niego nie wjeżdżał, chyba, że nastroje w mieście by były takie, że jest w mafii, to bym starał się na nim nieco budować pozycję. Zanim taki moment by nastąpił (o ile w ogóle), to raczej bym go uniewinniał, że to niewinny Squbi przecież, gra swoje, jakby się zbierały pierwsze głosy na niego, to może bym jakoś wyrażał niechęć do głosowania na niego, bo zawsze to robię i zawsze się mylę. Odważne by to było.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:28:37 GMT 1
W ogóle co to jest za pisanie, że piłka jest po mojej stronie, że jestem jedną nogą w grobie, to akurat wy mnie powinniście przekonywać o swojej niewinności, a nie że mam siedzieć w temacie kiedy akurat wam się tak zamarzy
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:30:48 GMT 1
I nie, że mam zamiar siedzieć na dupie, ale trochę szacunku do cleara od niewinnego trupa
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:31:12 GMT 1
I nie, że mam zamiar siedzieć na dupie, ale trochę szacunku do cleara od niewinnego trupa Kogo masz na myśli? Syzyfa? Chłopa?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 21:32:22 GMT 1
W ogóle co to jest za pisanie, że piłka jest po mojej stronie, że jestem jedną nogą w grobie, to akurat wy mnie powinniście przekonywać o swojej niewinności, a nie że mam siedzieć w temacie kiedy akurat wam się tak zamarzy no ale piłka jest po twojej stronie co ja ci poradzę ja wiem że jestem niewinny i borat jest niewinny a ty jesteś dla mnie bardziej podejrzany od velmy już jeden prezent dostałeś uniewinnienie wygrywające gierkę, teraz jak mam zmienić zdanie to ty mnie musisz przekonać
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 21:33:52 GMT 1
I nie, że mam zamiar siedzieć na dupie, ale trochę szacunku do cleara od niewinnego trupa Kogo masz na myśli? Syzyfa? Chłopa? No Córki, lol
|
|