Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 21:49:41 GMT 1
Kogo masz na myśli? Syzyfa? Chłopa? No Córki, lol On ci nie dał Cleara. On nie chciał po prostu wybierać między Małolatem i Velmą.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:50:37 GMT 1
Nie chce mi się specjalnie myśleć. Jakbym mógł to oddałbym permanentny głos na Wołacza, a Ty Lowrider i Pshemo byście musieli kminic czy to ja czy Wołacz jesteśmy w mafii.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 21:51:37 GMT 1
jebany ale wilk progress zrobił
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 21:52:39 GMT 1
przejrzałem jego posty i z całą trójką jedzie agresywnie i są dużo mniejsze różnice niż wtedy jak spew sprawdzałem jako banot
wyjebałem wszystkie zakładki bo ich ze 30 było i się jeszcze nie otwierały chronologicznie ale zaraz to zbiorę jakoś
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:54:41 GMT 1
Dobra chuj. Niech będzie, żeby nie było, że odpierdalam maniane. Wołacz co mafijnego widzisz w Malolacie?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:56:09 GMT 1
Chciałbym, ale niestety nie mogę Ci Małolat w 100% zaufać. No jednak trochę kuleje ci ta miastowosc w tej edycji
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 21:57:36 GMT 1
Mi moja też, ale najlepsze jest to, że ona kuleje w tych momentach kiedy sobie pozwalałem lub przy pomyłce z tożsamością
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 22:00:50 GMT 1
Odpowiem ci w nocy. Albo nad ranem. Przeczytam sobie na spokojnie grę, zobaczę do czego dojdę. Teraz sobie idę
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:05:10 GMT 1
przejrzałem jego posty i z całą trójką jedzie agresywnie i są dużo mniejsze różnice niż wtedy jak spew sprawdzałem jako banot wyjebałem wszystkie zakładki bo ich ze 30 było i się jeszcze nie otwierały chronologicznie ale zaraz to zbiorę jakoś nie no rozmemłam to maks nie ma sensu wklejanie 30 cytatów z czego niektóre po dwa razy bo się odnosi do dwóch graczy przeczytajcie sobie początek jak się zwraca do mnie i do wołacza, chyba w miarę podobny sposób, mieszał jakieś takie posty luźno-rozmowowe-kreacyjne z agresją wołacz d0 został zapytany CZY MU NA PLECKI NIE PRÓBUJE SIADAĆ, o 19:39 kurwa o 19:58 dostaję CO TO ZA PYTANIE W OGÓLE MAŁOLAT i w następnym poście followup dlaczego się odwołuję do mety bo nadajemy na różnych falach - gdzie sam tą metę wciągnął do rozmowy xd ten wołacz mu przez całą grę faluje jako taki w miarę podejrzany ja z podejrzanego zjechałem nawet do "może nie być czasu sprawdzić", ale wczoraj już wrociłem na podejrzanego zapytany przez darka uporządkował od najbardziej podejrzanego 1 małolat 2 wołacz 3 velma z velmą trochę inna historia bo taki bardziej konstans, w sensie zaczęła od lekkiej niewinności i potem takie takie fale podejrzeń typu anomalia zaraz językowo coś spróbuję
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:06:03 GMT 1
a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Liczyłem na odpowiedź Wołacza w tej kwestii akurat a wygląda na to że jej się nie doczekam. O wiele większa szansa że zdanie zmieni miastowy z tego względu oceniłem Velmę wyżej niż takiego Wołacza, który ciągle męczy ją o jedną kwestię.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:07:51 GMT 1
Imo wolałbym Velmę dzisiaj najpierw. Jeśli niewinna jednak się okaże to jutro małolat.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:08:15 GMT 1
Wilk kurwiorzu wypowiedz sie o graczach Wołacz, Velma, Małolat Przy Wołaczu mam wrażenie takie, że zamiast szukać naturalnie mafii w kręgu w którym się znalazł i dobijać swojego podejrzanego to woli sobie resztę poobserwować i potencjalnie poszerzyć grono podejrzanych zamiast spróbować zawężać ten krąg ułatwiając sobie grę. W razie czego szykuje sobie podkładkę pod walenie w Borata. Nie wiem jaki jest sens poszerzania grona podejrzanych tuż meczówką potencjalną. Nie rozumiem też sensu ataku Wołacza w twoją stronę. Potencjalna mafia.
Jeśli Velma jest w mafii to do tej pory gra dość mocną rozgrywkę na tyle mocną że jest takim punktem dzielącym częściowo miasto. Ten slot trzeba będzie prędzej czy później sprawdzić. Mam wrażenie że jej jest na rękę to co się dzieje w temacie i sama nie chce dać aż tak mocnych readów by nie podpadać za bardzo tuż przed potencjalną meczówką. Do tego chciałaby ciebie popchnąć na świecznik tylko nie wie jak za to się zabrać. Chociaż tutaj mam mniejszą pewność czy to nie jest ktoś to sobie lubi w stanach średnich siedzieć.
Co do małolata mam wrażenie że dość dobrze pozycjonuje się w tej grze. Czasem mam wrażenie że aż za dobrze chce się pozycjonować. Chociaż pokazuje czasem wkurw na to co się dzieje w temacie to mam wrażenie, że wszelkie oskarżenia traktuje jako obrazę majestatu. Nie masz wrażenia, że małolat woli od siebie odsuwać podejrzenia zamiast szukać mafii? Bo ja takie wrażenie przy nim odnoszę. Mam go za potencjalną mafię.
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:10:57 GMT 1
wilk się łasił do borata i może trochę do darka borat był jego szansą na przeżycie darek nie wiem, no ale oni mają special relationship
mnie i wołacza traktował chyba w miarę podobnie jeśli chodzi o jakąś agresję, w ogóle już do niewinnych martwych jest dużo sporo takiej agresji dziwnie ukierunkowanej właśnie jakby poza tym boratem nie zabiegał o przeżycie
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:13:04 GMT 1
Z szacunku dla Małolata przestanę ci odpisywać. No i dlatego, że mnie próbujesz pociągnąć ze sobą do grobu No w jaki sposób niby ciebie ciągnę do grobu? Mam wrażenie że ty też nie wiesz czego się chwycić i starasz wybrać wygodną drogę jaka jest ucieczka. to potencjalnie może clearować wołacza
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:25:24 GMT 1
Kluczysz Jest coś co sprawia, że czytasz Antoniego na zielono czy nie Odniosłem wrażenie z że wprowadza taki wewnętrzny spokój od samego początku i bardziej by chciał zjednać miasto, a nie ma za bardzo jak. Wajbowo też na plus mi wyszedł. Mam wrażenie że im szybciej zostanie globalnie uniewinniony tym będzie łatwiej w tej edycji. Tobie też zadam pytanie czy jest coś co nie pozwala jednoznacznie uniewinnić Antoniego? kurwa no NIE MA takich neutralnych ! postów w stosunku do mnie, wołacza czy velmy od biedy to ale ja nie umiem ocenić stosunku do mnie i.imgur.com/7AVxuc8.png
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:27:07 GMT 1
Chciałbym, ale niestety nie mogę Ci Małolat w 100% zaufać. No jednak trochę kuleje ci ta miastowosc w tej edycji ¯\_(ツ)_/¯ dałem z siebie całe 30%
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:30:54 GMT 1
generalnie gra wilka sprowadzała się do wchodzenia w dupę boratowi i jechania na tym nawet do darka jakoś się specjalnie nie przymilał
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 22:39:36 GMT 1
Przecież gadamy o grze? No wypowiedź była do Egze, ale co to zmienia? Nie można zwracać uwagę na nieścisłości, bo były wypowiadane do kogoś innego? Zresztą pisałem, żebyś się tym nie tłumaczył, bo to nie ma sensu, jak egze wrzuca naszą dwójkę do mafii, a ty w odpowiedzi piszesz, że to trolling miastowych, to chyba dość jasne jest, że to miasto jest tam w opozycji do mafii, nie jako ogół graczy? A nawet jeśli nie jest, to chyba powinieneś zrozumieć, że wygląda to co najmniej chujowo i nie oburzać dupska, że ktoś ten temat ciągnie. Więc czemu oburzasz dupsko? Plus, masz mnie za mafię, a zarzucasz mi paranoję. To chyba powinieneś mi zarzucać mafijną nadwiedzę? I już na sam koniec, jaką kurwa bombę xD Muszę się nad Tobą i sobą zastanowić. Przejdźmy to razem od początku: Jesteś u mnie na cenzurowanym od końcówki wczorajszego dnia. Wchodzę i piszę posta na powitanie. Sam piszesz, że hehe Szarlej słabo, więc odpowiadam, że hehe Farciarz słabo xDWchodzi Egze i wrzuca, że Farciarz i Szarlej mafia. Odpowiadam więc mu, że miastowy trolling, bo pomylił tożsamości i nie umie czytać ze zrozumieniem. Potem ty wrzucasz, że nie tak szybko Velma, nie jestem pewny czy nie jesteś w mafii, a nawet zaznaczasz, że już tyle osób się zazieleniło i jest duża szansa, że jestem czerwona i boisz się, że Cię pociągnę ze sobą. A ja mam takie, wtf, dopiero zacząłem grę, a zostaję czerwonym zanim się wypowiedziałem (?). Może nie martw się tak o mnie, potrafię o siebie zadbać Przecież jeżeli ktoś tutaj w tej historii chciałby połączyć nas w pary i wjebać Ciebie po mnie, jeżeli miałbym być w mafii, a nie jestem, to jest to Egze. Teraz patrząc na Ciebie z perspektywy (Ciebie) miastowego, jest w miarę akceptowalne, że zachowałeś się asekuracyjnie bojąc się, że mógłbym Cię pociągnąć ze sobą. Nawet, gdy uznam, że okej, mogłeś się tak zachować, to dalej wcześniejszy etap gry w twoim wykonaniu jest słaby według mnie. Ja już swoje powiedziałem, więc zróbmy ćwiczenie umysłowe i sprawdźmy jakie są możliwe mafie, jeżeli uznamy siebie za miastowych. Deal? no ale to jest dobry post full
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 23:08:00 GMT 1
Jutro poświęcę wam cały dzień, dziś zbierałem siły do walki.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 23:08:24 GMT 1
Kazachstańskie biuro detektywistyczne musi się zrehabilitować.
|
|