Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:25:58 GMT 1
No i wydaje mi się, że z waszej trójki Wilk najmniej jebał po tobie Małolat.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:26:50 GMT 1
to chyba akurat dobrze o mnie powinno świadczyć
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:28:23 GMT 1
chociaż chcąc być dokładnym, to mi wyszło, że najmniej jebał po velmie
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:28:42 GMT 1
No ja chyba po prostu uniewinnię sobie Velmę i ostatnie półtorej godziny spędzę na rozmowie z waszą dwójką i hopefully to wystarczy. Nie sądzę. Znaczy no, z mojej strony głos na Małolata jest prostszy (i do zagrania i do przekonania samego siebie), typ mnie wyruchał chyba z trzech meczówkach, to aż by się chciało zajebać w niego teraz i w razie czego będę się mógł przed samym sobą tłumaczyć, ale mi nie pasuje ta Velma.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:29:33 GMT 1
Małolat czy gdyby to była meczówka beze mnie odjebałbyś z Velmą Wołacza?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:30:30 GMT 1
prawdopodobnie tak
w obu tych meczówkach co wygrałem jako miasto głosowałem na typ który miałem w głowie koło południa
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:31:40 GMT 1
jeszcze oboje mnie namaszczają na decidera
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:34:24 GMT 1
Wołacz dlaczego nie walczysz jakoś coś bardziej jak jest 2 na 1 teraz?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:38:35 GMT 1
A dodatkowo Velma wygląda na kogoś kto chce wpierdolić Darka w kolejkę niezależnie od sytuacji. Bo ja odczuwam, że to chce mnie wpierdolić. Zresztą sprawdź posty Darka i jak koło mnie kluczy Bo ja odczuwam, że to chce mnie wpierdolić. Zresztą sprawdź posty Darka i jak koło mnie kluczy A to nie jest trudne do znalezienia tylko co jeśli Darek jest niewinny? A to nie jest trudne do znalezienia tylko co jeśli Darek jest niewinny? A Darek nie może pomyśleć co jak Velma jest niewinna? Jak opinie o tej wymianie zdań?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:38:46 GMT 1
no kurwa z całym szacunkiem do chłopaków ale pierwsza zasada meczówki to będąc w mafii wchodź do niej z gościem o podobnym potencjale mafijnym i co ja cię będę miał przekonać że to cię wołacz/spółka/velma jebie w tej grze a nie ja? no życzę sobie powodzenia żeby to wyciągnąć Kurwa dziwny ten defetyzm Napisałeś, że Wasiak to była jedyna osoba, z którą mogłeś wygrać meczówkę. No nie wiem dziwne to, w grze byli jeszcze Wołacz i Wilk. Czemu wydało ci się to takie oczywiste, że tylko z Wasiakiem mogłeś wygrać meczówkę?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:42:30 GMT 1
nie wiem, tak się wtedy poczułem, że to jakiś mord który ma naturalnie skierować uwagę na mnie zresztą później się zorientowałem, że moje wygrywanie meczówki z darkiem by przegrywało grę tak czy inaczej
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:46:14 GMT 1
Wołacz dlaczego nie walczysz jakoś coś bardziej jak jest 2 na 1 teraz? A wcześniej było 3 na 1? Nie odczułem w sumie. No nie wiem, co mam ci powiedzieć, pisałem co sądzę o Velmie, pisałem co sądzę o Małolacie, ale nie mam pewności, że mam rację, mam z tyłu głowy, że mogę się znowu do Małolata mylić, no i jak mam być szczery, to chyba mam takie poczucie, że wolałbym przegrać będąc zlinczowanym, niż przegrać napierdalając złego typa. No i czytam teraz na nowo D2, jednocześnie co jakiś czas musząc coś poklepać w pracy
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:46:37 GMT 1
może wasiak faktycznie poleciał przez to, że mafia postanowiła grać na moje rozmemłanie w końcówce jako gwarancję, że przynajmniej będzie można powalczyć?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:46:53 GMT 1
kurce niedobrze
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:47:07 GMT 1
To też jest średnie: Nie mogłeś Egze zaczać chujowo jak w poprzedniej edycji? Teraz może bylibyśmy kolegami, bo mnie łatwiej Ciebie oczyścić jak zaczynasz z pozycji 0 i wychodzisz z argumentami, niż jak masz pozycję i rzucasz argumenty, bo zauważam w tym mafijną agendę xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:48:01 GMT 1
Wołacz dlaczego nie walczysz jakoś coś bardziej jak jest 2 na 1 teraz? A wcześniej było 3 na 1?Nie odczułem w sumie. No nie wiem, co mam ci powiedzieć, pisałem co sądzę o Velmie, pisałem co sądzę o Małolacie, ale nie mam pewności, że mam rację, mam z tyłu głowy, że mogę się znowu do Małolata mylić, no i jak mam być szczery, to chyba mam takie poczucie, że wolałbym przegrać będąc zlinczowanym, niż przegrać napierdalając złego typa. No i czytam teraz na nowo D2, jednocześnie co jakiś czas musząc coś poklepać w pracy To znaczy no ja jestem nieokreślony.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:51:43 GMT 1
Małolat co myślisz o tym, że Wołacz nie próbuje cię wyjebac tylko cały czas trzyma się tej Velmy chociaż dałem jej uniewinnienie?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:54:11 GMT 1
No jak się mylę to mnie powiesicie za jaja na latarni
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:54:38 GMT 1
no ale mając na sobie wirtualnie głos mój i delmy, to nawet jak ty byś zagłosował na mnie, to wołacz dokłada i jest 2-2 i losowanie
jak on dołoży na mnie, to ja przecież nie zmienię z niego na siebie więc wtedy decyduje velma tak czy inaczej, a ona go ma na 80% i wczoraj pisała, że dopuszcza niegłosowanie z rolnym xdd
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:56:03 GMT 1
W sumieeeeee. Może faktycznie zrobić remis między mną i Delmą xD Żartuję, jebiemy dziś Delmę
|
|