|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 18:13:51 GMT 1
No ja się zgadzam, że Delma zrobiła sporo rzeczy, które w mafii byłyby niepotrzebne (ta pomyłka tożsamości chociażby, niby pisze, że w mafii też mógłby go zrobić przez przypadek, ale przecież to nie ma sensu, jak w mafii jest ze Squbim i pewnie mają podkanał na tożsamości), tylko alternatywą jest Małolat, który w chuj mi do tej mafii nie pasuje.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:13:54 GMT 1
Kurde zobligowałem się odpisać Wołaczowi, kogo widzę w mafii jak uznam go za niewinnego. W międzyczasie Anthony zachowuje się jak miastowy Kshaq. No i teraz mam ciężary, bo albo mylę się do Spółki lub/i Małolata. albo wy mylicie się co do Wilka albo źle rozgraniczyłem Darka i Chłopa albo będę musiał wyhodować jaja i dostać lepsze argumenty, aby zlinczować Borata. kurwa no przeczytałem wszytkie posty velmy do momentu napisania tego zalinkowanego przez wilka i ten cytowany to jest taki który chyba najbardziej mógłby sugerować, że zagłosuje na wilka ale z tego posta to nie wynika xdddd przy czym ja totalnie nie rozumiem ciągu myślowego wilka tam, to inna sprawa, więc może ja na coś teraz źle patrzę
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:16:24 GMT 1
velma, o co tam chodziło wilkowi? xD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 18:16:53 GMT 1
Ja wam powiem tak, przeczytanie Velmy sprawia, że uważam że to niewinny jest bo tam jest za dużo kreatywnych/niepotrzebnych ruchów jak choćby to baitowanie reakcji Córki Wołaczem i zwrot w jej stronę żeby ją potem odjebać w mordzie. I z tego Velma i ze sposobu pisania jest po prostu niewinna. Moim zdaniem to jest bardziej kreatywna gra niż była potrzebna. Ale ten fragment ze Squbim mocno mi wchodzi na banie bo on do takiego slipa jest rzeczywiście zdolny. A ten post, który przywołuje że w rzeczywistości się do niego odnosił nie pasuje do kontekstu. Pomóżcie. Ja muszę spadać na Pub Quiz, ale niech z tą myślą przyświeca Ci głosowanie. Naprawdę nie chciałbym, aby to chwilowe momentu pociągnęło mnie do grobu, a wam przegrało gierkę. Liczę, że wyjaśniłem wszystkie wątpliwe kwestię Dla mnie sytuacja jest jasna i klarowna, w mafii na 80% jest Wołacz i to mi na ten moment musi wystarczyć, aby na niego zagłosować.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:17:42 GMT 1
Małolat ja rozumiem, że ty uniewinniasz Velmę, i mnie też korci żeby ją uniewinnić. To teraz muszę się zająć tobą.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 18:17:44 GMT 1
velma, o co tam chodziło wilkowi? xD a o co pytasz i czy ja w ogóle mogę odpowiedzieć na pytanie co siedzi w głowie Wilka?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:18:06 GMT 1
velma, o co tam chodziło wilkowi? xD a o co pytasz i czy ja w ogóle mogę odpowiedzieć na pytanie co siedzi w głowie Wilka? nie wiem xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:18:19 GMT 1
Ja wam powiem tak, przeczytanie Velmy sprawia, że uważam że to niewinny jest bo tam jest za dużo kreatywnych/niepotrzebnych ruchów jak choćby to baitowanie reakcji Córki Wołaczem i zwrot w jej stronę żeby ją potem odjebać w mordzie. I z tego Velma i ze sposobu pisania jest po prostu niewinna. Moim zdaniem to jest bardziej kreatywna gra niż była potrzebna. Ale ten fragment ze Squbim mocno mi wchodzi na banie bo on do takiego slipa jest rzeczywiście zdolny. A ten post, który przywołuje że w rzeczywistości się do niego odnosił nie pasuje do kontekstu. Pomóżcie. Ja muszę spadać na Pub Quiz, ale niech z tą myślą przyświeca Ci głosowanie. Naprawdę nie chciałbym, aby to chwilowe momentu pociągnęło mnie do grobu, a wam przegrało gierkę. Liczę, że wyjaśniłem wszystkie wątpliwe kwestię Dla mnie sytuacja jest jasna i klarowna, w mafii na 80% jest Wołacz i to mi na ten moment musi wystarczyć, aby na niego zagłosować. Ale czekaj na 20:50 wrócisz, żeby w razie czego zmienić głos z Wołacza?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:19:13 GMT 1
No bo on tam zrobił jakiś taki dziwny slip, z którego wynikało że on wiedział, że ty na niego zagłosowałaś Velma jeszcze przed ogłoszeniem wyników głosowania. I potem się tłumaczył że przypadkiem zły post zacytował a miał zacytowac taki, który był już po ogłoszeniach wyniku głosowania.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:19:14 GMT 1
Małolat ja rozumiem, że ty uniewinniasz Velmę, i mnie też korci żeby ją uniewinnić. To teraz muszę się zająć tobą. to ty jeszcze mnie nie czytałeś? ja pierdolę xdddd
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:20:08 GMT 1
Nie no aż tak źle nie jest, przeczytałem 2/3 już. Po czym stwierdziłem, że raczej niewinny i zrobiłem zamiane kolejności.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 18:20:30 GMT 1
Ja muszę spadać na Pub Quiz, ale niech z tą myślą przyświeca Ci głosowanie. Naprawdę nie chciałbym, aby to chwilowe momentu pociągnęło mnie do grobu, a wam przegrało gierkę. Liczę, że wyjaśniłem wszystkie wątpliwe kwestię Dla mnie sytuacja jest jasna i klarowna, w mafii na 80% jest Wołacz i to mi na ten moment musi wystarczyć, aby na niego zagłosować. Ale czekaj na 20:50 wrócisz, żeby w razie czego zmienić głos z Wołacza? Tak, ale już z telefonu
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:20:58 GMT 1
Problem mam z tobą taki Małolat, że piszesz czasami długie posty, które mam problem zrozumiec, a ja pamiętam że jak byłem z tobą w mafii jako Szczepan to ja przestawałem twoje posty czytac w połowie bo mnie tak męczyło podjęcie próby zrozumienia o czym ty mówisz.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:21:28 GMT 1
Gdzie jak byłeś w mieście to chyba nigdy takiego problemu jako miastowy nie miałem.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 18:21:40 GMT 1
Prawnik nie tylko w życiu ale i w mafii, prawdziwy Lowrider xD
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:22:34 GMT 1
w sumie to ten squbi mógł po prostu nieświadomie popierdolić chronologię zdarzeń a my wymyślamy kwadraturę koła xddd
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:23:26 GMT 1
w sumie to ten squbi mógł po prostu nieświadomie popierdolić chronologię zdarzeń a my wymyślamy kwadraturę koła xddd Też o tym pomyślałem.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 18:23:33 GMT 1
Problem mam z tobą taki Małolat, że piszesz czasami długie posty, które mam problem zrozumiec, a ja pamiętam że jak byłem z tobą w mafii jako Szczepan to ja przestawałem twoje posty czytac w połowie bo mnie tak męczyło podjęcie próby zrozumienia o czym ty mówisz. nie no kurwa długie posty sobie odpuściłem po analizie jacka mejera na pauliego i je pierdolę a tutaj to nie wiem, wydaje mi się że lekkostrawny byłem
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:24:33 GMT 1
No ja chyba po prostu uniewinnię sobie Velmę i ostatnie półtorej godziny spędzę na rozmowie z waszą dwójką i hopefully to wystarczy.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 18:25:03 GMT 1
Ogólnie wydaje mi się, że miałeś bardzo mały wpływ na grę i dużo użytych znaków jak na taki wpływ na grę. No martwisz mnie trochę.
|
|