Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 8:44:07 GMT 1
Dzień dobry, jak się macie?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 8:45:21 GMT 1
i np. dlatego wasiak mi mniej wchodzi, bo akurat od niego oczekiwałbym zauważenia, że wilka w mafii łapiesz po tym, że zdejmujesz z niego press i dajesz mu grać bo jak na niego siądziesz to wszyscy widzieliśmy jak to się kończy, może być nieodróżnialny w mieście i mafii
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 8:47:09 GMT 1
Jestem Prawnikiem Wilka i bratem Małolata. Krótka gra, nie ma czasu na paranoję.
Wczoraj były 2 dziwne momenty. Syzyfa atak na mnie i jak się wszyscy rzucili w jednej minucie na Wilka z taką naiwną wiarą że mafię złapali. Dziwne to było.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 8:55:34 GMT 1
borat - pshemo (daje niewinne sygnaly, ale wiadomo jak to z nim jest) spolka - lewkon (nieprzyjemny, prosty w mysleniu, wyglada na niewinnego, choc niepokoi to w jakich momentach sie pojawia) malolat - lowrider (chuj go wie, nie widze agendy na liderowanie zbytniej, taki stan sredni) darek - egze (zaraz do roboty idę, ale dzis tylko do 11 wiec spoko) wołacz - farciarz (fajne wejscie, po cichu licze na to ze mafijne bo gra bylaby ciekawsza) wilk - squbi (nie ufam mu, jest troche racji w tym co pisal o nim Borat, ale sam bylem swiadkiem jak w mafii nastrajal sie na pisanie w charakterystyczny dla miejskiego siebie sposob) fantano - kshaq (nie wiem za co go uniewinniacie) chlop - kacper (najlepsza wersja samego siebie to zwykle mafijny Bob, poza tym nie czuje u niego wkurwu o to, ze go podejrzewam, a raczej probe rozmasowania sytuacji) velma - szarlej (obserwowac trzeba pilnie) Syzyf - antura (dziwna gra, miejscami az za duzo takiego mafijnego wajbu) taka lista mi wyszla, gdzies sie jeblem? obserwowalbym velme, bo jak nie pojebalem tozsamosci, to potrafi dobrze wejsc pozno w gre bedac w mafii O kurwa, piernik nie gra.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 8:58:57 GMT 1
Wiecie co mają wspólnego spółka córka z małolatem?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 9:02:34 GMT 1
via mobile
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:02:34 GMT 1
Ksywkę na L
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:05:53 GMT 1
Czapkę z daszkiem
Haha
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:10:41 GMT 1
uśmiechnąłem się
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:15:05 GMT 1
Chłop z Mazur wygląda jak Javier Bardem
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:18:30 GMT 1
Jestem Prawnikiem Wilka i bratem Małolata. Krótka gra, nie ma czasu na paranoję. Wczoraj były 2 dziwne momenty. Syzyfa atak na mnie i jak się wszyscy rzucili w jednej minucie na Wilka z taką naiwną wiarą że mafię złapali. Dziwne to było. Oczywiście że jestem z wami w mieście Łoooo, Wilku, ale się wtopiłeś. Wielki Wołacz! 1 2 3 Wtapiają tylko nierozważni klienci mojej firmy maklerskiej. Wilk w mafii. 4 Wilk, czemu już na pierwszych stopniach się tłumaczysz, zamiast robić swoją pracę? Niedobrze. 5 zacznę od tego, że brawo Panowie, już 2 strona tematu jest zajebista z bardzo fajnie dogranym pressingiem wszystkie posty są pisane w przeciągu paru minut, mamy tutaj niezaburzoną reakcje na LIVE Teraz mamy świadomość o tyle szerszą, że wiemy już że Wilk bardziej miasto niż mafia. Jak oceniacie pressujących? Który z pięciu dostanie najniższą notę w skali skoków narciarskich?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:19:33 GMT 1
Ja nie pressowałem, to było pytanie komediowo pomocnicze dla Wilka. Wyciągnięcie ręki.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:19:44 GMT 1
mam swój typ i mam fajny suplemencik na to wszystko ale chce mieć kontrdyskutantów, dawaj Boracik
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:20:47 GMT 1
Ja nie pressowałem, to było pytanie komediowo pomocnicze dla Wilka. Wyciągnięcie ręki. a czy to jest fragment o którym pisałeś, że wszyscy rzucili się na wilka? podobno jest to dla Ciebie sus moment więc pchnąłem dyskusje w idealny punkt dla Ciebie
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:21:29 GMT 1
Chłop z Mazur wygląda jak Javier Bardem Dziękuję. Też jestem Bardem.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:22:07 GMT 1
Syzyf i Małolat najgorzej tam wyszli bo nie tyle go pressowali co zauważyli obiektywny fakt, ale Małolata broni reszta jego gry. A Syzyfa chyba nie.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:23:04 GMT 1
Ja nie pressowałem, to było pytanie komediowo pomocnicze dla Wilka. Wyciągnięcie ręki. a czy to jest fragment o którym pisałeś, że wszyscy rzucili się na wilka? podobno jest to dla Ciebie sus moment więc pchnąłem dyskusje w idealny punkt dla Ciebie Tak to ten fragment dokładnie, tylko się tłumaczę, że ja tam nie pressowałem akurat. Nie taka była moja intencja. Intencja była przeciwna, żeby mu pomóc.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:24:38 GMT 1
Syzyf i Małolat najgorzej tam wyszli bo nie tyle go pressowali co zauważyli obiektywny fakt, ale Małolata broni reszta jego gry. A Syzyfa chyba nie. co do syzyfa się zgadzam, co do Małolata nie wiem, może w każdym bądź razie ludzie na bieżąco wykorzystali możliwość do zagrzania slota Wilka pressing syzyfa wygląda najgorzej, bo ma jakieś wytłumaczenie sugerujące realne zagrożenie poza wolą pressingu, tak ja to czytam
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:25:29 GMT 1
Syzyf albo Spółka Córka w mafii! zobacz jaki wniosek minutę później wrzucił Wołacz imo tak samo skategoryzowane myślenie jak moje i Twoje, a oprócz tego wyglądające na poza metą mafijnego wołacza, bezpośrednia konkretna reakcja live taka jak powinna być
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:26:13 GMT 1
Generalnie ten wpis Syzyfa tam to jest coś co równie dobrze Wilkowi mógłby kolega na mafijnym napisać. To jest takie obiektywno kołczowskie podejście. On mu nie napisał, że jest w mafii tylko ze robi coś czego nie powinien robić.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:27:15 GMT 1
abstrahując czy syzyf jest w mafii czy nie, wołacz pomyślał tak samo jak ja i Ty
|
|