|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:27:52 GMT 1
2 strona i taki wniosek ja piernicze!!!
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:28:58 GMT 1
i patrz teraz na to ja sobie tak myśle jak Ci napisałem a kilka postów dalej wchodzi Wasiak i pisze to Na oko spółka córka najgorsze wejście. Syzyf też źle. Wołacz punktuje dobrymi spostrzeżeniami. Małolat chce coś ugrać, cholera wie co.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:29:25 GMT 1
czyli Wasiak zauważył dokładnie to samo i przedstawił to na bieżąco
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:29:57 GMT 1
mało tego Wasiak zgadza się dodatkowo jeszcze z Twoim małolatowym wnioskiem
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:30:19 GMT 1
wilk złe wejście ale ta odzywka jeszcze gorsza Trzeba pomagać. Razem lżej. Syzyf twierdzi że on tam też pomagał Wilkowi a nie go pressował. Ciekawe.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:30:41 GMT 1
Kto wymyślił start rozgrywki w trakcie Jednego z Dziesięciu? (koniec posta kreacyjnego) Wilk nieruszalny. Przypierdalający się do Wilka do piachu. Ależ on wszedł! Zgadzam się, Dariuszu
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:31:04 GMT 1
Wołacz też zauważył nić porozumienia z Wasiakiem
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:32:16 GMT 1
No właśnie perfekcyjne wyczucie Wasiaka i doskonałe zrozumienie sytuacji to jest coś, co mi lekką paranoję robi. Jak on to zrobił tak szybko bez nadwiedzy i klarownego celu w głowie?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:32:57 GMT 1
można sobie dopowiadać, że próbuję się wmiksować w uniewinnionych, mam to w dupie
czytam strony 2-3 i uważam że są świetnie zagrane i dają minimum 2 niewinnych i jednego susa
potem sclearował się Wilk z Siostrą Córką - też do tego wrócę ale jadę teraz pomóc przenieść WYJEBANE DĘBOWE BIURKO które cholera wie ile będzie ważyć
wracam, mam nadzieję, niedługo
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:34:17 GMT 1
No właśnie perfekcyjne wyczucie Wasiaka i doskonałe zrozumienie sytuacji to jest coś, co mi lekką paranoję robi. Jak on to zrobił tak szybko bez nadwiedzy i klarownego celu w głowie? może przez to, że potem podejrzewa mnie debilnie jak zwykle to wyłącza mi alarm nadwiedzowy ale jeżeli myśli to samo co ja i to samo co wołacz to nie określam tego nadwiedzą. Nas jest 3, mafiozów dwóch. Widzew i Ruch hehe
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 9:34:57 GMT 1
borat - pshemo (daje niewinne sygnaly, ale wiadomo jak to z nim jest) spolka - lewkon (nieprzyjemny, prosty w mysleniu, wyglada na niewinnego, choc niepokoi to w jakich momentach sie pojawia) malolat - lowrider (chuj go wie, nie widze agendy na liderowanie zbytniej, taki stan sredni) darek - egze (zaraz do roboty idę, ale dzis tylko do 11 wiec spoko) wołacz - farciarz (fajne wejscie, po cichu licze na to ze mafijne bo gra bylaby ciekawsza) wilk - squbi (nie ufam mu, jest troche racji w tym co pisal o nim Borat, ale sam bylem swiadkiem jak w mafii nastrajal sie na pisanie w charakterystyczny dla miejskiego siebie sposob) fantano - kshaq (nie wiem za co go uniewinniacie) chlop - kacper (najlepsza wersja samego siebie to zwykle mafijny Bob, poza tym nie czuje u niego wkurwu o to, ze go podejrzewam, a raczej probe rozmasowania sytuacji) velma - szarlej (obserwowac trzeba pilnie) Syzyf - antura (dziwna gra, miejscami az za duzo takiego mafijnego wajbu) taka lista mi wyszla, gdzies sie jeblem? obserwowalbym velme, bo jak nie pojebalem tozsamosci, to potrafi dobrze wejsc pozno w gre bedac w mafii Może winny, może niewinny na 9 sposobów.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:35:35 GMT 1
Jeśli Wasiak, Córka, Wilk i Wołacz są niewinni z tej rozmowy.
Jeśli ja jestem niewinny i ty też jesteś bo dyskutujemy teraz i chcemy się dogadać.
Jeśli Małolat jest niewinny z rzeczy poza tą dyskusją.
To zostają Syzyf, Velma, Antony.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 9:37:06 GMT 1
via mobile
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:37:06 GMT 1
Jeśli Wasiak, Córka, Wilk i Wołacz są niewinni z tej rozmowy. Jeśli ja jestem niewinny i ty też jesteś bo dyskutujemy teraz i chcemy się dogadać. Jeśli Małolat jest niewinny z rzeczy poza tą dyskusją. To zostają Syzyf, Velma, Antony. No ja jeszcze nie umiem sclearowac Małolata i najmniej Ciebie, ale mam was po lepszej stronie spektrum niż gorszej
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 9:38:19 GMT 1
Ja ciebie też nie umiem sclearować tylko uznałem że na potrzeby tej dyskusji będę z tobą rozwiązywał jak ze 100% niewinnym.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 9:38:53 GMT 1
via mobile
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 9:38:53 GMT 1
Jeśli Wasiak, Córka, Wilk i Wołacz są niewinni z tej rozmowy. Jeśli ja jestem niewinny i ty też jesteś bo dyskutujemy teraz i chcemy się dogadać. Jeśli Małolat jest niewinny z rzeczy poza tą dyskusją. To zostają Syzyf, Velma, Antony. No ja jeszcze nie umiem sclearowac Małolata i najmniej Ciebie, ale mam was po lepszej stronie spektrum niż gorszej Clear na spółce córce też jest nie oszukujmy się najmniej ostrożny
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 9:54:45 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 9:54:45 GMT 1
Generalnie ten wpis Syzyfa tam to jest coś co równie dobrze Wilkowi mógłby kolega na mafijnym napisać. To jest takie obiektywno kołczowskie podejście. On mu nie napisał, że jest w mafii tylko ze robi coś czego nie powinien robić. Tylko teraz jakie z tego wnioski? Jak ten wilk niewinny, to syzyf w mafii zrobiłby na nim taki pokraczny przysiad? Mi się ten syzyf z gry niespecjalnie podoba, jakiś taki skwaszony był wczoraj, ale on umie w mafii przecież też na luziku wejść w temat Jaka szansa na to że obaj niewinni?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 9:56:10 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 9:56:10 GMT 1
No właśnie perfekcyjne wyczucie Wasiaka i doskonałe zrozumienie sytuacji to jest coś, co mi lekką paranoję robi. Jak on to zrobił tak szybko bez nadwiedzy i klarownego celu w głowie? To jest w ogóle ciekawa rozbieżność bo ja pisałem że Wasiak bije na oślep, spółka córka przed chwilą też go zaczepiła za rozmemłanie, a ty piszesz że on doskonale rozumie sytuację I to w d1 bez znajomością żadnych kolorów
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 9:57:44 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 9:57:44 GMT 1
Jeśli Wasiak, Córka, Wilk i Wołacz są niewinni z tej rozmowy. Jeśli ja jestem niewinny i ty też jesteś bo dyskutujemy teraz i chcemy się dogadać. Jeśli Małolat jest niewinny z rzeczy poza tą dyskusją. To zostają Syzyf, Velma, Antony. No ja jeszcze nie umiem sclearowac Małolata i najmniej Ciebie, ale mam was po lepszej stronie spektrum niż gorszej Co ci nie pasuje w małolacie
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 10:04:01 GMT 1
Imo sam Syzyf dość dziwnie się dowalił do Borata dodając do tego wątki pozagrowe. Do tego z jednej strony chciałby pokazać dobre wajbiki i pozytywną energię. Z drugiej mam wrażenie że jakiś trochę oschły był w nocy.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 10:07:47 GMT 1
Małolata nie potrafię jednoznacznie rozgryźć. Wajbowo wychodziło że powinien być po jasnej stronie mocy. Jednak mam nieprzyjemne uczucie, że taki gracz jak on potrafi na starcie szybko wbić się do core swoim memlaniem.
|
|