|
Post by malolat on Oct 19, 2024 13:50:32 GMT 1
Bronić się nie mam przed czym, z resztą wy nawet nie atakujecie. Siedzicie jak ciumcioki i memracie noo, mazur powinien dostać pressing i teraz sobie udajecie że ten pressing robicie. Bądźmy poważni! no przyznaję się że mogłem to lepiej wykonać, ale chcę wsadzić jakąś petardę w jakieś gówno a ty dalej stoisz twardo kurwiarzu
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:52:56 GMT 1
Bronić się nie mam przed czym, z resztą wy nawet nie atakujecie. Siedzicie jak ciumcioki i memracie noo, mazur powinien dostać pressing i teraz sobie udajecie że ten pressing robicie. Bądźmy poważni! no przyznaję się że mogłem to lepiej wykonać, ale chcę wsadzić jakąś petardę w jakieś gówno a ty dalej stoisz twardo kurwiarzu no to czekam aż wsadzisz zamiast mówić, że trzeba wsadzić
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:53:44 GMT 1
Jeżeli mam zostać zlinczowany grając w ten sposób to koniec końców na przyszłość pozwoli mi rozszerzyć swoją miejską mete w dobrą stronę. Niektórzy z was chcą spychać mnie w stronę szmaciarstwa i dziadostwa żeby pomóc sobie mnie odczytać? Panowie... to dawaj, znajdź mafiozę mam etap 2 z 5, całkiem nieźle jak na pare godzin gry
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 14:04:07 GMT 1
wilk wychodź z nory
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 14:04:32 GMT 1
"Gdzie jesteś Scooby Doo? Przybądź tu, bo mamy plan szalony Gdzie jesteś Scooby Doo? Wracaj tu, potrzebna nam twa pomoc
Do nas Scooby Doo, pędź co tchu Bez Ciebie nasz plan na nic Chociaż cały drżysz, nie wskórasz nic, numery twoje znamy
Trudne zagadki, gdy je weźmiesz w łapki Scooby Dooby, Znikną w jeden dzień Tak jak sen Gdy Scooby wreszcie wyrwiesz nas z opresji To dostaniesz Scooby coś - Piękną kość Scooby Dooby Doo dzień po dniu, nie grozi z tobą nuda Kiedy jesteś tu Scooby Doo - to wszystko nam się uda"
Nawet sobie nie wyobrażacie jak prześladuje mnie ta piosenka.
Mija już tyle lat, a oni wciąż śpiewają „Gdzie jesteś Scooby Doo?. A gdzie ja jestem, co? Kto przez te wszystkie lata rozwiązywał zagadki? Ja! To ja siedziałam do późna, analizowałam ślady, łączyłam tropy, a wszyscy tylko zacierali ręce i śpiewali jaki to Scooby jest wspaniały.
Daphne i Fred? Oni od dawna są zajęci sobą. Nawet jak się rozdzielaliśmy, aby przeszukać strych to czułam się jak piąte koło u wozu. Kudłaty? Ma Scooby’ego, najlepszy kurwa duet, wszyscy ich uwielbiają. A ja? Sama jak palec. O mnie nikt nie pamięta. Nie ma piosenek „Gdzie jesteś, Velmo?”, nie ma wdzięczności za to, że bez przerwy ratuję wszystkich z opresji. To Scooby dostaje wszystkie kości, pochwały i wdzięczność. A ja? Mogłabym równie dobrze zniknąć i nikt by nawet nie zauważył.
A jeszcze dorzućmy do tego jak mnie zbezcześcili w tym nowym serialu. Jakby to wszystko, co dotychczas przeszłam, nie wystarczyło, to teraz postanowili całkowicie zmienić moją postać, bo... nie wiem, chcieli być „nowocześni” czy coś. Nagle robią ze mnie lesbijkę i czarnoskórą, jakby moje wcześniejsze lata pracy, moja inteligencja, moja osobowość, nic nie znaczyły.
To, kim byłam przez te wszystkie lata – nie ma znaczenia. Mój wizerunek, mój charakter, wszystko, co stworzyło mnie jako postać, zostało wyrzucone do kosza. Czysty PR, zero szacunku do tego, kim naprawdę byłam i co wnosiłam do tej grupy. Wszyscy zapomnieli, że Velma to ja. A teraz, zamiast skupiać się na rozwiązaniu zagadek, muszę patrzeć, jak niszczą moją tożsamość w imię jakichś wyidealizowanych zmian. Jakbym nie miała dość powodów do frustracji...
Ale nie, serio – jakby coś poszło nie tak, to kto by was wyciągnął z tarapatów, hmm? Na pewno nie Scooby. Więc może czas wreszcie przyznać, kto tu jest prawdziwym mózgiem całej ekipy!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 14:22:13 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 14:22:13 GMT 1
This ain't it chief
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 14:22:50 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 14:22:50 GMT 1
Decent 3 za przygotowanie artystyczne dam, ale nic poza tym
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 14:28:44 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 14:28:44 GMT 1
Szarlej do wyjebania
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 14:32:50 GMT 1
Farciarz ty lepiej zacznij grać, bo na razie to cieniutko ;/
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 14:42:45 GMT 1
Farciarz-Szarlej dwóch mafiozów?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 14:44:54 GMT 1
Farciarz-Szarlej dwóch mafiozów? Miastowe trolle, bo nie umiecie czytać ze zrozumieniem
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 14:46:25 GMT 1
Słuchaj Dareczku, jest robota do zrobienia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 14:46:57 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 14:46:57 GMT 1
Już się tak nie śpiesz, że miastowe, ja twojego kolorku nie znam. Ale co do czytania ze zrozumieniem to fakt
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 14:47:54 GMT 1
Już się tak nie śpiesz, że miastowe, ja twojego kolorku nie znam. Ale co do czytania ze zrozumieniem to fakt I po co ta agresja?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 14:49:55 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 14:49:55 GMT 1
Bo mnie wrzucasz na minę Albo się boję, że mnie wrzucasz na minę
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 14:52:21 GMT 1
Bo mnie wrzucasz na minę Albo się boję, że mnie wrzucasz na minę Gdzie ja Cię wrzucam na minę? Ty zacząłeś żart, a ja go tylko pociągnąłem. Ja nawet nazwałem nas miastowymi trollami, a to ty odpisałeś, hola nie tak szybko, ja twojego kolorku nie znam. To kto tu kogo wrzuca na minę?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 14:58:37 GMT 1
przeczytałem wszystko od początku, nie mam poszlak
Dareczku pomóż
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 14:59:11 GMT 1
Edycja impotencka narazie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:00:17 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:00:17 GMT 1
No jeśli jesteś czerwony i zaliczyłeś wejście, gdzie jeszcze przed napisaniem posta byłeś de facto jednym z głównych kandydatów na mafiozę, to możesz mnie chcieć zabrać ze sobą do grobu
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:01:57 GMT 1
"przeczytałem wszystko od początku, nie mam poszlak
Dareczku pomóż"
A psik
|
|