|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:54:27 GMT 1
A może tego Chłopa by tak właśnie myślałem o tym żeby na ciebie albo na chłopa zacząć nakręcać i zobaczyć co się stanie to może być na chłopa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 12:57:14 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 12:57:14 GMT 1
A może tego Chłopa by tak właśnie myślałem o tym żeby na ciebie albo na chłopa zacząć nakręcać i zobaczyć co się stanie to może być na chłopa No to dawaj chłopa Ale smutno mi że o mnie pomyślałeś też
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:58:48 GMT 1
chłop broń się
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 12:59:57 GMT 1
właśnie myślałem o tym żeby na ciebie albo na chłopa zacząć nakręcać i zobaczyć co się stanie to może być na chłopa No to dawaj chłopa Ale smutno mi że o mnie pomyślałeś też no pressowanie ciebie ma chyba dużo sensu patrząc pod tym kątem jak reagujesz na podejrzenia skurwysyńskie zagranie ale po tylu razach jak tym dostawałem na pizdę to już nie mam skrupułów
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 13:01:35 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 13:01:35 GMT 1
No to dawaj chłopa Ale smutno mi że o mnie pomyślałeś też no pressowanie ciebie ma chyba dużo sensu patrząc pod tym kątem jak reagujesz na podejrzenia skurwysyńskie zagranie ale po tylu razach jak tym dostawałem na pizdę to już nie mam skrupułów No problem w tym że w tej edycji mam zamiar nie reagować specjalnie, widzieliście jak się to skończyło w poprzedniej edycji Tak że róbcie se ze mną co chcecie, Bóg was później osądzi Ale nie zabraniam sobie być zawiedzionym miastowymi niewidzącymi mojej niewinności jbc
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 13:06:52 GMT 1
antoniarz a co ty teraz o wołaczu uważasz w ogóle i jego uniewinnieniu przez chłopa
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 13:09:48 GMT 1
wasiak rozpalaj tego grilla już
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 13:20:10 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 13:20:10 GMT 1
antoniarz a co ty teraz o wołaczu uważasz w ogóle i jego uniewinnieniu przez chłopa No pisałem przecież Jak na razie dużo nie pisał ale imo odważnie, wykazywał jakąś tam inicjatywę, z humorkiem, nie czułem jakby chciał komuś perfidnie zrobić krzywdę, ale grał w grę Chyba bym zostawił
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 13:20:45 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 13:20:45 GMT 1
A nie widziałem na jakiej zasadzie go chłop uniewinnił więc się nie wypowiem
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:39:08 GMT 1
małolacik w mafii jesteś?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 13:39:22 GMT 1
I w sumie to nie czaję jednej rzeczy, ostatnio zazwyczaj wchodziłem 1000% niewinnie i nie dość, że prawie nikt tego nie widział, to jeszcze byłem za to podejrzewany Teraz nie wszedłem 1000% niewinnie tylko po prostu niewinnie i wszyscy mnie mają w dupie leżę jako pewnie niewinny Jak mi może do majówki wylosuje jakąś mafię to macie przejebane A idąc do brzegu czy ma to przełożenie na te edycje, no w zasadzie chyba nie, w sensie jestem dość powszechnie uważany za maksymalnie przeciętne zagrożenie więc chyba pod chuja jakoś specjalnie nie ma co mnie brać Czyli co, ci co mnie uniewinniają to niewinni?? Ten post jest dosyć dziwny. Naprawdę jesteś skłonny przyjąć założenie, że jak ktoś cię uniewinnia to niewinny? No jak na tyle tekstu dziwnie naiwna puenta. Nie pasuje mi to do twoich procesów myślowych.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:39:43 GMT 1
grupa graczy szemranych próbuje zaatakować porządkującego sympatycznego męża stanu?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:40:58 GMT 1
fajne dzisiejsze wejście syzyfa
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 13:43:22 GMT 1
I w sumie to nie czaję jednej rzeczy, ostatnio zazwyczaj wchodziłem 1000% niewinnie i nie dość, że prawie nikt tego nie widział, to jeszcze byłem za to podejrzewany Teraz nie wszedłem 1000% niewinnie tylko po prostu niewinnie i wszyscy mnie mają w dupie leżę jako pewnie niewinny Jak mi może do majówki wylosuje jakąś mafię to macie przejebane A idąc do brzegu czy ma to przełożenie na te edycje, no w zasadzie chyba nie, w sensie jestem dość powszechnie uważany za maksymalnie przeciętne zagrożenie więc chyba pod chuja jakoś specjalnie nie ma co mnie brać Czyli co, ci co mnie uniewinniają to niewinni?? Ten post jest dosyć dziwny. Naprawdę jesteś skłonny przyjąć założenie, że jak ktoś cię uniewinnia to niewinny? No jak na tyle tekstu dziwnie naiwna puenta. Nie pasuje mi to do twoich procesów myślowych. nie wiem napisałem sobie wtedy to co sobie pomyślałem, że mafii nie opłaca się mnie brać pod chuja bo lepiej żebym był w potencjalnej kolejce niż w potencjalnym corze i tyle małolacik w mafii jesteś? witam chyba nigdy broń się
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:44:03 GMT 1
jestem bardzo zadowolony z tego jak gram kolego
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 13:44:31 GMT 1
no ale to jak grasz a to czy się bronisz to dwie różne sprawy właśnie o to chodzi
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:47:59 GMT 1
Jeżeli mam zostać zlinczowany grając w ten sposób to koniec końców na przyszłość pozwoli mi rozszerzyć swoją miejską mete w dobrą stronę. Niektórzy z was chcą spychać mnie w stronę szmaciarstwa i dziadostwa żeby pomóc sobie mnie odczytać? Panowie...
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:49:21 GMT 1
Bronić się nie mam przed czym, z resztą wy nawet nie atakujecie. Siedzicie jak ciumcioki i memracie noo, mazur powinien dostać pressing i teraz sobie udajecie że ten pressing robicie. Bądźmy poważni!
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 13:49:30 GMT 1
Jeżeli mam zostać zlinczowany grając w ten sposób to koniec końców na przyszłość pozwoli mi rozszerzyć swoją miejską mete w dobrą stronę. Niektórzy z was chcą spychać mnie w stronę szmaciarstwa i dziadostwa żeby pomóc sobie mnie odczytać? Panowie... to dawaj, znajdź mafiozę
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 13:49:48 GMT 1
Ja jestem Chłop z Mazur, nie ze mną te numery!
|
|