Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:26:40 GMT 1
Wyciągnę do Ciebie w takim układzie rękę pomocną, ze względu na stare czasy. Z doświadczenia jestem prawie pewny, że Małolat jest niewinny. Z gry wynika mi, że Lewkoń gra swoją maistową bazę. Antura może nie gra swojej miastowej gierki, ale wiele jego wpisów mam takich, że jest dla mnie zbyt miastowych. Wołacz wygląda według mnie tragicznie, wszedł dość swobodnie w gierkę, ale potem jak zaczęło się robić ciekawie, to zszedł do piwnicy. Kilka osób potem go podejrzewało w tym i póki co według mnie z tego dołka nie wyszedł. On już nawet ma projekcie, że się tam znajduje i obraca kota ogonem, że chcę go na minę wjebać? Egze - za mało miastowego egze, abym mógł mu zaufać, ale skonfliktowałem sie wcześnie z Chłopem, wiec ich też razem w mafii nie widzę. Chłop podobnie jak Egze, za mało miastowo by uniewinnić. Zostaje jakiś Anthony, który jeżeli jest to Kshaq to powinienem móc go rozczytać. Podobno działam na niego jak kryptonite na supermana oraz Wilk, którego zostawiam wam, bo ja nie mam clue pod jego base game A mógłbyś trochę bardziej szczegółowo rozpisać dlaczego. Małolat jest niewinny. Lewkoń jest niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:27:12 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:27:12 GMT 1
Wyciągnę do Ciebie w takim układzie rękę pomocną, ze względu na stare czasy. Z doświadczenia jestem prawie pewny, że Małolat jest niewinny. Z gry wynika mi, że Lewkoń gra swoją maistową bazę. Antura może nie gra swojej miastowej gierki, ale wiele jego wpisów mam takich, że jest dla mnie zbyt miastowych. Wołacz wygląda według mnie tragicznie, wszedł dość swobodnie w gierkę, ale potem jak zaczęło się robić ciekawie, to zszedł do piwnicy. Kilka osób potem go podejrzewało w tym i póki co według mnie z tego dołka nie wyszedł. On już nawet ma projekcie, że się tam znajduje i obraca kota ogonem, że chcę go na minę wjebać? Egze - za mało miastowego egze, abym mógł mu zaufać, ale skonfliktowałem sie wcześnie z Chłopem, wiec ich też razem w mafii nie widzę. Chłop podobnie jak Egze, za mało miastowo by uniewinnić. Zostaje jakiś Anthony, który jeżeli jest to Kshaq to powinienem móc go rozczytać. Podobno działam na niego jak kryptonite na supermana oraz Wilk, którego zostawiam wam, bo ja nie mam clue pod jego base game Nie nazywasz się egze
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:28:11 GMT 1
Największy wpływ na dynamikę drugiej części danego dnia w mafii ma zawsze faworyt/faworyci do linczu. pic or didn't happen. Sorki, ale to jest bajdurzenie, o wiele silniejsza jest osobowość i temperament gracza niż to w jakiej frakcji się znajduje Myślę że mnie nie zrozumiałeś. Mi chodzi o to że bez względu na to kto jest w mafii a kto w mieście. Końcówki danej mafijnej doby są intensywne lub nie są intensywne głównie w zależności od tego jakie osoby są danego dnia faworytami do linczu.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:28:50 GMT 1
Wyciągnę do Ciebie w takim układzie rękę pomocną, ze względu na stare czasy. Z doświadczenia jestem prawie pewny, że Małolat jest niewinny. Z gry wynika mi, że Lewkoń gra swoją maistową bazę. Antura może nie gra swojej miastowej gierki, ale wiele jego wpisów mam takich, że jest dla mnie zbyt miastowych. Wołacz wygląda według mnie tragicznie, wszedł dość swobodnie w gierkę, ale potem jak zaczęło się robić ciekawie, to zszedł do piwnicy. Kilka osób potem go podejrzewało w tym i póki co według mnie z tego dołka nie wyszedł. On już nawet ma projekcie, że się tam znajduje i obraca kota ogonem, że chcę go na minę wjebać? Egze - za mało miastowego egze, abym mógł mu zaufać, ale skonfliktowałem sie wcześnie z Chłopem, wiec ich też razem w mafii nie widzę. Chłop podobnie jak Egze, za mało miastowo by uniewinnić. Zostaje jakiś Anthony, który jeżeli jest to Kshaq to powinienem móc go rozczytać. Podobno działam na niego jak kryptonite na supermana oraz Wilk, którego zostawiam wam, bo ja nie mam clue pod jego base game Nie nazywasz się egze Nie, dlatego nie musicie się mnie obawiać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:28:53 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:28:53 GMT 1
Żenada
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:29:42 GMT 1
Żenada Dlaczego żenada?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:32:00 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:32:00 GMT 1
Bo mi mój imiennik zarzuca jakieś schodzenie do piwnicy, a jeszcze godzinę temu miał mnie za miastowego
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:32:15 GMT 1
pic or didn't happen. Sorki, ale to jest bajdurzenie, o wiele silniejsza jest osobowość i temperament gracza niż to w jakiej frakcji się znajduje Myślę że mnie nie zrozumiałeś. Mi chodzi o to że bez względu na to kto jest w mafii a kto w mieście. Końcówki danej mafijnej doby są intensywne lub nie są intensywne głównie w zależności od tego jakie osoby są danego dnia faworytami do linczu. zmyliło mnie w mafii zamiast dla mafii, w takim razie zgadzamy się
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:33:39 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:33:39 GMT 1
Te ready Velmy są totalnie na opak, nie wiem czy mamy zupełnie przeciwny pogląd na gierkę czy chłop rzeczywiście nie czuje co widzi miasto
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:34:02 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:34:02 GMT 1
Wołacz imo nie broni się dobrze ale broni się miastowo
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:34:42 GMT 1
Bo mi mój imiennik zarzuca jakieś schodzenie do piwnicy, a jeszcze godzinę temu miał mnie za miastowego w sumie niefortunny błąd z mojej strony, bo powinienem napisać miastowy trolling, a nie miastowe trolle, ale wyszło już jak wyszło i potem idąc dalej w las zacząłeś się zachowywać jak paranoik, chociaż sytuacja w ogóle tego nie oddawała
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:35:27 GMT 1
Dlatego Velmo mówię to nie ze złośliwości tylko z troski o miasto. Gdyby w tej chwili odbyło się głosowanie to masz moim zdaniem tak z 80% szans umrzeć. Więc w twoim interesie jest znaleźć miastu jakiś inny cel.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:36:23 GMT 1
Wołacz imo nie broni się dobrze ale broni się miastowo Co jest miastowego w tej obronie?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:36:50 GMT 1
Dlatego Velmo mówię to nie ze złośliwości tylko z troski o miasto. Gdyby w tej chwili odbyło się głosowanie to masz moim zdaniem tak z 80% szans umrzeć. Więc w twoim interesie jest znaleźć miastu jakiś inny cel. Ewentualnie jakoś się uniewinnić.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:37:14 GMT 1
Te ready Velmy są totalnie na opak, nie wiem czy mamy zupełnie przeciwny pogląd na gierkę czy chłop rzeczywiście nie czuje co widzi miasto Ja już dawno przestałem czuć co widzi miasto, don't be copycat. Wolę autorskie sosy
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:38:09 GMT 1
I love Sosa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:38:29 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:38:29 GMT 1
Co ty właściwie grasz Borat?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:38:45 GMT 1
Dlatego Velmo mówię to nie ze złośliwości tylko z troski o miasto. Gdyby w tej chwili odbyło się głosowanie to masz moim zdaniem tak z 80% szans umrzeć. Więc w twoim interesie jest znaleźć miastu jakiś inny cel. Ewentualnie jakoś się uniewinnić. Klasycznie odpiszę, że tragiczne miasto
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:38:58 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:38:58 GMT 1
Wołacz imo nie broni się dobrze ale broni się miastowo Co jest miastowego w tej obronie? Samoświadomość
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:39:43 GMT 1
Co ty właściwie grasz Borat? Skąd to pytanie? Co masz na myśli?
|
|