|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:40:42 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:40:42 GMT 1
Bo mi mój imiennik zarzuca jakieś schodzenie do piwnicy, a jeszcze godzinę temu miał mnie za miastowego w sumie niefortunny błąd z mojej strony, bo powinienem napisać miastowy trolling, a nie miastowe trolle, ale wyszło już jak wyszło i potem idąc dalej w las zacząłeś się zachowywać jak paranoik, chociaż sytuacja w ogóle tego nie oddawała No ale napisałeś trolle, miastowe, czyli miałeś mnie za niewinnego. To nie literówka, skądś ci się to wzięło. Z tą paranoją to nie szalej, było to pisane pół żartem (uuuuu, mafia się tłumaczy, że żartował), emotka przy tym to dobry wyznacznik. To ty się oburzyłeś, że się nie kolegujemy po jednym poście
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:41:37 GMT 1
miastowe trolle, a miastowy trolling oba stwierdzenia implikują że osoby, które ten trolling uprawiają są miastowe.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:41:54 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:41:54 GMT 1
Co ty właściwie grasz Borat? Skąd to pytanie? Co masz na myśli? Ani se nie wajbujesz na wyjebce, ani nie szukasz mafii, narzekasz, że w mieście nic się nie dzieje, że nic nie wiesz, a teraz jeszcze robisz za psa przewodnika dla Velmy. To mam na myśli
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:43:06 GMT 1
Skąd to pytanie? Co masz na myśli? Ani se nie wajbujesz na wyjebce, ani nie szukasz mafii, narzekasz, że w mieście nic się nie dzieje, że nic nie wiesz, a teraz jeszcze robisz za psa przewodnika dla Velmy. To mam na myśli No tak. To się wszystko dodaje. Uważam że nic się nie dzieje ponieważ głównym podejrzanym jest pasywna Velma i to napisałem. A próbuję pomóc Velmie stać się mniej pasywną żeby coś się działo ponieważ uważam, że dzianie się czegoś jest lepsze dla miasta.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:43:46 GMT 1
Gdybym po przeczytaniu całej rozgrywki miał typ to na tym bym się skupił. Typu nie mam, więc próbuję pomóc w inny sposób.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:45:04 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:45:04 GMT 1
No ale Velma jest "pasywna", bo jej nie było, weszła i pisze posty. A ty w trakcie jej pisania postów piszesz, że powinna pisać posty
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:45:41 GMT 1
Wyciągnę do Ciebie w takim układzie rękę pomocną, ze względu na stare czasy. Z doświadczenia jestem prawie pewny, że Małolat jest niewinny. Z gry wynika mi, że Lewkoń gra swoją maistową bazę. Antura może nie gra swojej miastowej gierki, ale wiele jego wpisów mam takich, że jest dla mnie zbyt miastowych. Wołacz wygląda według mnie tragicznie, wszedł dość swobodnie w gierkę, ale potem jak zaczęło się robić ciekawie, to zszedł do piwnicy. Kilka osób potem go podejrzewało w tym i póki co według mnie z tego dołka nie wyszedł. On już nawet ma projekcie, że się tam znajduje i obraca kota ogonem, że chcę go na minę wjebać? Egze - za mało miastowego egze, abym mógł mu zaufać, ale skonfliktowałem sie wcześnie z Chłopem, wiec ich też razem w mafii nie widzę. Chłop podobnie jak Egze, za mało miastowo by uniewinnić. Zostaje jakiś Anthony, który jeżeli jest to Kshaq to powinienem móc go rozczytać. Podobno działam na niego jak kryptonite na supermana oraz Wilk, którego zostawiam wam, bo ja nie mam clue pod jego base game A mógłbyś trochę bardziej szczegółowo rozpisać dlaczego. Małolat jest niewinny. Lewkoń jest niewinny. Małolat to Lowrider - czyli typ do którego pomyliłem się najmniej razy przez wszystkie edycje. W tej edycji do momentu jego nocnego uzewnętrznienia miałem go na obserwacji, ale ten jego post nocny nie byłby mu potrzebny gdyby był w mafii. Sam później przyznał, że był lekko pogubiony (tak mi się wydaję) i myślę, że dopiero teraz zaczyna układać gierkę jak powinien, daję jakieś 20% że się mylę lub/i za szybko wysunąłem wniosek. Lewkoń to Lewkoń, każdy na swój sposób potrafi go uniewinnić. Mnie Lewkoń po prostu strasznie irytuje swoją grą i to jak skupiony jest na sobie. Został zaatakowany na początku gry i od razu wszedł do swojej skorupy jak żółw i odgryza sie tylko tym co go zaatakowali jakby zaatakowali go mafiozi, a nie miastowi.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:46:08 GMT 1
Tak Velma pisze posty, ale moim zdaniem tam jest za mało urgency, dlatego to napisałem co napisałem.
I dlatego zadaję jej pytania bo chcę wiedzieć jak myśli, czemu myśli to co myśli.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:48:51 GMT 1
Moim zdaniem Velma ma całkiem niezłą szanse na niewinność ponieważ jej top niewinni to Małolat i Córka, czyli podobnie jak u mnie.
A jednocześnie podaje dosyć enigmatyczne powody dlaczego tak jest. Wydaje mi się, że mafiozo, który już zdecydował ze chce jakichś graczy uniewinniać potrafiłby i chciałby podać bardziej szczegółowe powody.
Tak mi się wydaje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:50:43 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:50:43 GMT 1
Moim zdaniem Velma ma całkiem niezłą szanse na niewinność ponieważ jej top niewinni to Małolat i Córka, czyli podobnie jak u mnie. A jednocześnie podaje dosyć enigmatyczne powody dlaczego tak jest. Wydaje mi się, że mafiozo, który już zdecydował ze chce jakichś graczy uniewinniać potrafiłby i chciałby podać bardziej szczegółowe powody. Tak mi się wydaje. Chyba że chce żeby wspołmafiozo się w tych typach rozmył i ukrył
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:50:59 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:50:59 GMT 1
A mógłbyś trochę bardziej szczegółowo rozpisać dlaczego. Małolat jest niewinny. Lewkoń jest niewinny. Małolat to Lowrider - czyli typ do którego pomyliłem się najmniej razy przez wszystkie edycje. W tej edycji do momentu jego nocnego uzewnętrznienia miałem go na obserwacji, ale ten jego post nocny nie byłby mu potrzebny gdyby był w mafii. Sam później przyznał, że był lekko pogubiony (tak mi się wydaję) i myślę, że dopiero teraz zaczyna układać gierkę jak powinien, daję jakieś 20% że się mylę lub/i za szybko wysunąłem wniosek. Lewkoń to Lewkoń, każdy na swój sposób potrafi go uniewinnić. Mnie Lewkoń po prostu strasznie irytuje swoją grą i to jak skupiony jest na sobie. Został zaatakowany na początku gry i od razu wszedł do swojej skorupy jak żółw i odgryza sie tylko tym co go zaatakowali jakby zaatakowali go mafiozi, a nie miastowi. Ile razy grałeś na lowridera w mafii?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:51:56 GMT 1
Małolat to Lowrider - czyli typ do którego pomyliłem się najmniej razy przez wszystkie edycje. W tej edycji do momentu jego nocnego uzewnętrznienia miałem go na obserwacji, ale ten jego post nocny nie byłby mu potrzebny gdyby był w mafii. Sam później przyznał, że był lekko pogubiony (tak mi się wydaję) i myślę, że dopiero teraz zaczyna układać gierkę jak powinien, daję jakieś 20% że się mylę lub/i za szybko wysunąłem wniosek. Lewkoń to Lewkoń, każdy na swój sposób potrafi go uniewinnić. Mnie Lewkoń po prostu strasznie irytuje swoją grą i to jak skupiony jest na sobie. Został zaatakowany na początku gry i od razu wszedł do swojej skorupy jak żółw i odgryza sie tylko tym co go zaatakowali jakby zaatakowali go mafiozi, a nie miastowi. Ile razy grałeś na lowridera w mafii? w kurwę
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 15:54:20 GMT 1
dobry fragment wołacza teraz
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:54:23 GMT 1
No ja szczere mówiąc jestem w kropce. Nikogo nie potrafię na serio podejrzewać.
Teraz najbardziej Wołacza i Antonego. Po prostu nie uniewinniliście mi się chłopaki tak jak czasami potraficie, że widzę to jasno i bezsprzecznie. To cały powód.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 15:55:04 GMT 1
miastowe trolle, a miastowy trolling oba stwierdzenia implikują że osoby, które ten trolling uprawiają są miastowe. Daję tylko notatkę, że zaprzeczam i na tym możemy skończyć czy jest różnica czy nie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:56:54 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 15:56:54 GMT 1
No ja szczere mówiąc jestem w kropce. Nikogo nie potrafię na serio podejrzewać. Teraz najbardziej Wołacza i Antonego. Po prostu nie uniewinniliście mi się chłopaki tak jak czasami potraficie, że widzę to jasno i bezsprzecznie. To cały powód. Jakoś mocno ci weszła na łeb ta poprzednia edycja? Serio pytam. Nie musisz mi się tłumaczyć z podejrzewania mnie jak co, błądzisz anyway, a tak to mi trudniej się odwinąć, bo aż nie wypada takiemu kulturalnemu Boratowi
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 15:58:21 GMT 1
Jaka poprzednia edycja? Nie wiem kim byłeś w Grubolskiej, przede wszystkim myślę o kłapouchym.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:58:44 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:58:44 GMT 1
No ja szczere mówiąc jestem w kropce. Nikogo nie potrafię na serio podejrzewać. Teraz najbardziej Wołacza i Antonego. Po prostu nie uniewinniliście mi się chłopaki tak jak czasami potraficie, że widzę to jasno i bezsprzecznie. To cały powód. Ja mówiłem, moja aktywność do niedzieli wieczora jest ograniczona 🤷🏼♂️ chcesz mnie zajebać to droga wolna, ale moim zdaniem totalnie nie jestem w mojej mafijnej mecie w miastowej może też nie ale to swiadomie podjęta decyzja, a pewne rzeczy powinno być widać i chuj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 15:59:02 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 15:59:02 GMT 1
Ile razy grałeś na lowridera w mafii? w kurwę Ale po powrocie w sensie, w tym i poprzednim roku
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 16:00:04 GMT 1
dobry fragment wołacza teraz Chyba zgubiłeś: Okulista
|
|