|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:22:55 GMT 1
Wołacz, jesteś w stanie ocenić czy ataki Velmy w twoją stronę brzmią niewinnie; czy mają w sobie ukrytą agendę( tak sam z siebie)? a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 16:23:34 GMT 1
Velma wytłumacz, czemu po wejściu byłem dla ciebie miastowym, a potem w analizie mi zarzucałeś schowanie się do piwnicy, skoro to "robiłem" jeszcze przed twoim wejściem A ty dalej o tym? Może o grze pogadaj? Jakich masz podejrzanych? Ale jak chcesz dalej to ciągnąć to proszę bardzo. Nie jesteś dla mnie miastowym i nie byłeś w momencie kiedy napisałem miastowe trolle, gdzie w moim odczuciu to było określenie "geograficzne" jako, że jako miasto myślę o jako całej naszej grupie w tej edycji. Możliwe, że jakbym napisał miastowy trolling to i tak byłoby to zrozumiane, że implikuję, że jesteśmy w mieście dla jakich korzyści, więc w sumie jeden chuj. Moja wypowiedź była do Egze, a ty zachowałeś się jakbym Ci smrodził w ogródku? Gdzie no właściwie ja Cię przypadkiem broniłem, a ty z tego zrobiłeś projekcję jakbym chciał Cię ze sobą zabrać? Dopiero potem wyszedłem z tym co tak naprawdę o Tobie sądzę, a twoje zachowanie przed tym co działo się wcześniej zestarzało się źle, bo wygląda jakbyś był asekurował się ewentualnym zakolejkowaniem mnie po Tobie. Gdzie no musiałbyś mieć pewność, że jestem w mafii lub po prostu już się boisz i widzisz świat w czarnych barwach, a ja dopiero zacząłem grę, a ty mnie bombę na ryj wrzucasz, że mogę być czerwony, bo inni się zazielenili? No cóż, w takim razie macie kreta w mieście przed moim wejściem
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 16:25:30 GMT 1
To co budujemy radę miejską w naszym zamku?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:25:37 GMT 1
dobra Velma, super post przekonałaś mnie
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:26:30 GMT 1
Na teraz wśród zielonych mam prócz siebie Syzyfa, Delmę, Małolata i Spółkę Córkę, przy czym Lewkoniowi najmniej z tego grona ufam. Na żółto zaznaczyłem Wołacza, Fontano, Wilka i Borata, na czerwono Chłopa. Jeśli Kacper niewinny, to mafia pewnie będzie w tej mojej żółtej grupie.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 16:27:23 GMT 1
Wołacz, jesteś w stanie ocenić czy ataki Velmy w twoją stronę brzmią niewinnie; czy mają w sobie ukrytą agendę( tak sam z siebie)? a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Liczyłem na odpowiedź Wołacza w tej kwestii akurat a wygląda na to że jej się nie doczekam. O wiele większa szansa że zdanie zmieni miastowy z tego względu oceniłem Velmę wyżej niż takiego Wołacza, który ciągle męczy ją o jedną kwestię.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:27:24 GMT 1
a ja dalej Wasiaka widzę w konkretnej mocnej zieleni
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:27:53 GMT 1
podoba mi się ta zreorganizowana grupa niewinnych którą wymyślił, widzę podstawy w każdym oprócz małolata
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:28:20 GMT 1
Wołacz, jesteś w stanie ocenić czy ataki Velmy w twoją stronę brzmią niewinnie; czy mają w sobie ukrytą agendę( tak sam z siebie)? a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Kurwa ale ty forme masz teraz.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 16:29:09 GMT 1
a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Kurwa ale ty forme masz teraz. Sam chciałbyś mieć taką formę?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:31:16 GMT 1
No dobra no to.
Velma, Wilk, Wasiak
Małolat, Córka, Syzyf
Chłop
Wołacz, Antony
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:31:39 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 16:31:39 GMT 1
Velma wytłumacz, czemu po wejściu byłem dla ciebie miastowym, a potem w analizie mi zarzucałeś schowanie się do piwnicy, skoro to "robiłem" jeszcze przed twoim wejściem A ty dalej o tym? Może o grze pogadaj? Jakich masz podejrzanych? Ale jak chcesz dalej to ciągnąć to proszę bardzo. Nie jesteś dla mnie miastowym i nie byłeś w momencie kiedy napisałem miastowe trolle, gdzie w moim odczuciu to było określenie "geograficzne" jako, że jako miasto myślę o jako całej naszej grupie w tej edycji. Możliwe, że jakbym napisał miastowy trolling to i tak byłoby to zrozumiane, że implikuję, że jesteśmy w mieście dla jakich korzyści, więc w sumie jeden chuj. Moja wypowiedź była do Egze, a ty zachowałeś się jakbym Ci smrodził w ogródku? Gdzie no właściwie ja Cię przypadkiem broniłem, a ty z tego zrobiłeś projekcję jakbym chciał Cię ze sobą zabrać? Dopiero potem wyszedłem z tym co tak naprawdę o Tobie sądzę, a twoje zachowanie przed tym co działo się wcześniej zestarzało się źle, bo wygląda jakbyś był asekurował się ewentualnym zakolejkowaniem mnie po Tobie. Gdzie no musiałbyś mieć pewność, że jestem w mafii lub po prostu już się boisz i widzisz świat w czarnych barwach, a ja dopiero zacząłem grę, a ty mnie bombę na ryj wrzucasz, że mogę być czerwony, bo inni się zazielenili? No cóż, w takim razie macie kreta w mieście przed moim wejściem Przecież gadamy o grze? No wypowiedź była do Egze, ale co to zmienia? Nie można zwracać uwagę na nieścisłości, bo były wypowiadane do kogoś innego? Zresztą pisałem, żebyś się tym nie tłumaczył, bo to nie ma sensu, jak egze wrzuca naszą dwójkę do mafii, a ty w odpowiedzi piszesz, że to trolling miastowych, to chyba dość jasne jest, że to miasto jest tam w opozycji do mafii, nie jako ogół graczy? A nawet jeśli nie jest, to chyba powinieneś zrozumieć, że wygląda to co najmniej chujowo i nie oburzać dupska, że ktoś ten temat ciągnie. Więc czemu oburzasz dupsko? Plus, masz mnie za mafię, a zarzucasz mi paranoję. To chyba powinieneś mi zarzucać mafijną nadwiedzę? I już na sam koniec, jaką kurwa bombę xD
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:32:00 GMT 1
no chłop jest celny jak krzysztof ratajski, fajne te ataki z niczego szkoda że czyta mnie jak dyslektyk ale wszystkiego mieć nie można
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:32:34 GMT 1
Małolata uniewinniam głównie dlatego, że w mafii mógłby tutaj królować, podobnie Syzyf. A mam wrażenie, że odrobinę syfu za sobą ciągną. Ich gra nie jest perfekcyjna, a takiej bym oczekiwał po nich w mafii. Albo bliskiej perfekcji.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:32:50 GMT 1
Z tobą jest taki problem że masz duże możliwości. Musisz to uszanować. (do chłopa)
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:33:17 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:33:17 GMT 1
W sporze Delma - Fantano lepiej wygląda ta pierwsza. W ogóle Kshaq mnie irytuje kolejną edycję z rzędu bronieniem się tym, że nie będzie miał dużo czasu na grę, kiedy z tego co widzę ma go dużo więcej ode mnie, a mimo to za cholerę nie wiem za co miałbym go uniewinnić. Mam go tyle, że siedząc ze znajomymi zerkam na telefon i dostaję opierdol za grę w towarzystwie Jak uważasz że jestem w mafii to mnie zlinczuj, lepiej dzisiaj niż za 3 dni 🤷🏼♂️ Ale chyba przegapiłem gdzie był ten mój spór z Velmą swoją drogą, przecież to Wołacz się z nią napierdalał
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:33:19 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 16:33:19 GMT 1
a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Liczyłem na odpowiedź Wołacza w tej kwestii akurat a wygląda na to że jej się nie doczekam. O wiele większa szansa że zdanie zmieni miastowy z tego względu oceniłem Velmę wyżej niż takiego Wołacza, który ciągle męczy ją o jedną kwestię. No teraz to faktycznie się jej nie doczekasz, skoro jaśnie pan nie łaskaw poczekać 10 minut
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:33:59 GMT 1
No dobra no to. Velma, Wilk, Wasiak Małolat, Córka, Syzyf Chłop Wołacz, Antony też bym miał tego Antonego na dnie ale wiesz co on zrobił? W momencie stagnacji jak Syzyf wszedł i zrobił przedstawienie mocno w swoim miastowym stylu to Antony pierwszy to zauważył. Ja przyczajony tam siedziałem żeby zobaczyć kto zwróci na to uwagę i był to ten nieszczęsny Antony. Poczytuje mu to na plus
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:35:50 GMT 1
Te ready Velmy są totalnie na opak, nie wiem czy mamy zupełnie przeciwny pogląd na gierkę czy chłop rzeczywiście nie czuje co widzi miasto tu widzę wasz spór z Velmą. Może nie spór sensu stricto, ale spór natury wizji gry. No mi bliżej do wizji, którą pokazuje Velma.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:35:54 GMT 1
Liczyłem na odpowiedź Wołacza w tej kwestii akurat a wygląda na to że jej się nie doczekam. O wiele większa szansa że zdanie zmieni miastowy z tego względu oceniłem Velmę wyżej niż takiego Wołacza, który ciągle męczy ją o jedną kwestię. No teraz to faktycznie się jej nie doczekasz, skoro jaśnie pan nie łaskaw poczekać 10 minut Wydaje mi się, że to nie w twoim stylu post.
|
|