|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:35:56 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:35:56 GMT 1
No ja szczere mówiąc jestem w kropce. Nikogo nie potrafię na serio podejrzewać. Teraz najbardziej Wołacza i Antonego. Po prostu nie uniewinniliście mi się chłopaki tak jak czasami potraficie, że widzę to jasno i bezsprzecznie. To cały powód. Co do jeszcze Antoniego to miałem go za raczej na niewinnego na lichych przesłankach i miałem po cichu nadzieję, że on jeszcze mocniej tą niewinność pokaże mimo potencjalnego braku czasu. Ogólnie problem jest taki że wy myślicie że ja będę teraz kurwa siedział i pisał skomplikowane posty żeby się wam uniewinnić Siedzę i piszę kiedy mogę, nie będę wyważał otwartych drzwi i pisał dlaczego mam kogoś za niewinnego 17 razy, żeby tylko się wybielić w waszych oczach Mam wrażenie ze sobie zawiesili się gdzieś poprzeczkę z oczekiwaniami wobec mnie w stratosferze, a mi się do niej nie chce równać Dałem sporo swoich myśli nt chyba wszystkich w grze dzisiaj, a jak zaraz po sprzeczce z syzyfem rzuciłem że jest niewinny, to żodyn się nie zainteresował dlaczego Jesteście sami sobie winni
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:36:01 GMT 1
Z tobą jest taki problem że masz duże możliwości. Musisz to uszanować. (do chłopa) szkoda, że generuje to jedynie kłopoty niezależnie od strony po której gram
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:37:03 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:37:03 GMT 1
Na teraz wśród zielonych mam prócz siebie Syzyfa, Delmę, Małolata i Spółkę Córkę, przy czym Lewkoniowi najmniej z tego grona ufam. Na żółto zaznaczyłem Wołacza, Fontano, Wilka i Borata, na czerwono Chłopa. Jeśli Kacper niewinny, to mafia pewnie będzie w tej mojej żółtej grupie. Za co małolat zielony? Co zrobił, że taki wyjadacz jak ty, wrzucą go do zielonej grupy?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:37:28 GMT 1
miałem zwyzywać darka że jest prawie 18 a ja nie wiem kogo chce zlinczować a tu doczytałem
dzięki za spełnienie oczekiwań wasiak bo już się bałem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:37:35 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:37:35 GMT 1
a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Kurwa ale ty forme masz teraz. Loda mu zrób
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:37:37 GMT 1
No dobra no to. Velma, Wilk, Wasiak Małolat, Córka, Syzyf Chłop Wołacz, Antony też bym miał tego Antonego na dnie ale wiesz co on zrobił? W momencie stagnacji jak Syzyf wszedł i zrobił przedstawienie mocno w swoim miastowym stylu to Antony pierwszy to zauważył. Ja przyczajony tam siedziałem żeby zobaczyć kto zwróci na to uwagę i był to ten nieszczęsny Antony. Poczytuje mu to na plus No ale mafia też odczuwa psychologiczną potrzebe jak ktoś gra maks niewinnie to go nie podejrzewać. Więc możliwe że to kierowało antonym. Ja miałem taką edycje na ślizgu że pierwszy broniłem jako mafiozo gościa, który prawie poleciał z rąk miasta a był niewinny. Po prostu widziałem jak on niewinnie gra i nie potrafiłem nawet udawać że jest winny to go broniłem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:38:32 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 16:38:32 GMT 1
No teraz to faktycznie się jej nie doczekasz, skoro jaśnie pan nie łaskaw poczekać 10 minut Wydaje mi się, że to nie w twoim stylu post. W sumie nawet bym się zgodził, pierwsza myśl była taka, żeby go opierdolić z góry na dół, ale nie chcę się wkurzać
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:38:37 GMT 1
Kurwa ale ty forme masz teraz. Loda mu zrób No i czemu tak nie miło? Przecież mega celnie zauważył że mafiozi nie zmieniają tak zdania jak velma. No chyba, że nie?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:38:54 GMT 1
właśnie wstawiłem lazanie i chce z Tobą pogadać, korona Ci spadnie jak powtórzysz? a, argument o piwnicy widziałem mogę go zastosować w tej chwili na przykład do Wasiaka i Małolata jadłem piccę ale była średnia nie polecam i jeszcze mi cukinię na niej położyli ale teraz ja mogę zapytać czy ty chcesz wejść czy tylko o tym gadasz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:39:17 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:39:17 GMT 1
Te ready Velmy są totalnie na opak, nie wiem czy mamy zupełnie przeciwny pogląd na gierkę czy chłop rzeczywiście nie czuje co widzi miasto tu widzę wasz spór z Velmą. Może nie spór sensu stricto, ale spór natury wizji gry. No mi bliżej do wizji, którą pokazuje Velma. Nawet gościu nie spytales gdzie widzę rozbieżności z moją wizją
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:39:49 GMT 1
Na teraz wśród zielonych mam prócz siebie Syzyfa, Delmę, Małolata i Spółkę Córkę, przy czym Lewkoniowi najmniej z tego grona ufam. Na żółto zaznaczyłem Wołacza, Fontano, Wilka i Borata, na czerwono Chłopa. Jeśli Kacper niewinny, to mafia pewnie będzie w tej mojej żółtej grupie. Za co małolat zielony? Co zrobił, że taki wyjadacz jak ty, wrzucą go do zielonej grupy? napisałem wcześniej dlaczego uważam, że jest spora szansa że jest zielony. gość ma możliwości/umiejętności sprawnego liderowania miastu, a zaczyna grę od smętów na temat tego, że znowu jest w mieście. Potem niewiele lepiej, a jak pisze dłuższego posta, to ja się z konkluzjami w nim zawartymi zasadniczo zgadzam. Więc wygląda mi zielono.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 16:40:28 GMT 1
no jak napisałeś, że widzicie to zupełnie na opak, to pewnie w większości xD
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:41:17 GMT 1
Co do jeszcze Antoniego to miałem go za raczej na niewinnego na lichych przesłankach i miałem po cichu nadzieję, że on jeszcze mocniej tą niewinność pokaże mimo potencjalnego braku czasu. Ogólnie problem jest taki że wy myślicie że ja będę teraz kurwa siedział i pisał skomplikowane posty żeby się wam uniewinnić Siedzę i piszę kiedy mogę, nie będę wyważał otwartych drzwi i pisał dlaczego mam kogoś za niewinnego 17 razy, żeby tylko się wybielić w waszych oczach Mam wrażenie ze sobie zawiesili się gdzieś poprzeczkę z oczekiwaniami wobec mnie w stratosferze, a mi się do niej nie chce równać Dałem sporo swoich myśli nt chyba wszystkich w grze dzisiaj, a jak zaraz po sprzeczce z syzyfem rzuciłem że jest niewinny, to żodyn się nie zainteresował dlaczego Jesteście sami sobie winni facet, nigdy nie byłeś uniewinniany za pisanie długich skomplikowanych postów. Fakt, że swoją najlepszą twarz pokazywałeś zawsze będąc mocno -into game. Teraz może nie jesteś ale i tak jest Cię na tyle sporo że można spodziewać się większej ilości przytomnych zaczepek, takiego rozgrywania Jeżeli to mafijna imitacja to średnia
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 16:41:43 GMT 1
tu widzę wasz spór z Velmą. Może nie spór sensu stricto, ale spór natury wizji gry. No mi bliżej do wizji, którą pokazuje Velma. Nawet gościu nie spytales gdzie widzę rozbieżności z moją wizją Dla mnie ważniejsze jest to, że podważasz Velmę na samym jej wejściu w grę. Na starcie starasz się ją zdyskredytować. Paradoksalnie mógłbym uznać to nawet na twoją korzyść, bo mnie w poprzedniej grze podobnie chciałeś spacyfikować jak tylko wlazłem później w grę. I tylko dlatego, że grasz w miarę podobną chujnię co w ostatniej edycji, nie krzyczę wszem i wobec Anthony mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:42:27 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:42:27 GMT 1
no jak napisałeś, że widzicie to zupełnie na opak, to pewnie w większości xD XD no i właśnie tu jest problem chyba tego miasta Nie tylko w tej edycji ale ogólnie Siedzi se taki Darek, przeczyta parę postów, połowę przeczyta resztę se dopowie, a potem zaczyna strzelać Tylko przedtem powinna być jeszcze faza zadawania pytań A tu każdy ma wyjebane w pytania chyba że odpowiedź ma szansę potwierdzenia twojej tezy No grajcie sobie tak chłopaki, ale po raz kolejny przestrzelicie
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 16:42:33 GMT 1
właśnie wstawiłem lazanie i chce z Tobą pogadać, korona Ci spadnie jak powtórzysz? a, argument o piwnicy widziałem mogę go zastosować w tej chwili na przykład do Wasiaka i Małolata jadłem piccę ale była średnia nie polecam i jeszcze mi cukinię na niej położyli ale teraz ja mogę zapytać czy ty chcesz wejść czy tylko o tym gadasz hahaha odjebałeś kaszane poszedłeś na trzy godziny i zarzucasz mi to co sam robiłeś? kolego kochany ja nigdzie nie wypisywałem, że chce wejść
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:42:58 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:42:58 GMT 1
Idę pic dalej, linczujcie na zdrowie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 16:43:45 GMT 1
nie chce byc jakis nie miły teraz dla Antonego i go dobijać.
Ale jak widzę moją gre to mega mi do mojej mafijnej wajbuje. Nie potrafi emocjonalnie dojechać, sam to widzi, cięzko mu się gra. No tak to wygląda imo.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 16:44:48 GMT 1
No i czemu tak nie miło? Przecież mega celnie zauważył że mafiozi nie zmieniają tak zdania jak velma. No chyba, że nie? Zastanawia mnie tylko czemu Antoni nie chce zauważyć, że u Darka była masa dobrej woli tym jego postrzeżeniu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 16:45:04 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 16:45:04 GMT 1
nie chce byc jakis nie miły teraz dla Antonego i go dobijać. Ale jak widzę moją gre to mega mi do mojej mafijnej wajbuje. Nie potrafi emocjonalnie dojechać, sam to widzi, cięzko mu się gra. No tak to wygląda imo. Głupoty gadasz straszne i trochę martwi mnie że tego nie widzisz
|
|