|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 17:09:03 GMT 1
wytłumaczyłem Ci, że nie najnormalniej na świecie nie dostarczyłeś tego za co najłatwiej jest Cię uniewinnić. Czyli przytomnego wpierdalania się w ludzi od początku gry ze zrozumiałych z perspektywy mieszczucha powodów. Uważam że to jest Twoja wartość w mieście. Tymczasem content robisz, postów masz sporo, a właśnie tego czego trzeba brakuje. Informacja, że nie masz czasu jest za to w co drugim poście Pisałeś, że zrobiłeś różne autorskie ready i nie zareagowaliśmy. Wypisz mi je. Może Cię pobronie jak będziesz pił, ja niestety jestem alkoholowo wykluczony przez przeziębienie No właśnie mi się zdawało że dawałem wczoraj zwykły mój towntelling ale chuj Sam pisałeś o tym przytomnym zauważeniu przez mnie potencjalnej niewinnosci syzyfa Wiesz na jakich przesłankach to zrobiłem? Dlaczego nikt się o to nie dojebał, nie pociągnął tematu na żywo? no dobrze, daj kolejne przyuważania oprócz Judasza. Chciałbym doedukować się w tych które mnie ominęły a nie w tych które sam w dyskusji przytaczam.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:09:47 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:09:47 GMT 1
A co o tym Chlopie sądzisz hahaha judaszu jebany próbuję pomóc jak nie w tej grze to na przyszłość wyciągam rękę mówie sprawdze pobronie a Ty pytasz chłopa który po mnie jeździ od roku bez przerwy co o mnie sądzi ODDAM NA CIEBIE GŁOS BEZ ŻALU Kurwa uspokój się Chłopie
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 17:10:01 GMT 1
Ja przecież pisałem że Syzyf jest niewinny bo za dużo dziwnych rzeczy odjebał żeby byc w mafii. kurde jak sobie przypomnę ile argumentów za swoją niewinnością miał Arsene Wenger. Tylko szukanie mafii mu jakoś gorzej szło niż miastowemu Przemkowi.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:10:24 GMT 1
Widzisz jak to jest. Co uważasz w ogóle o Chłopie? Jaki masz na niego pogląd? Bo to od niego prawdpodobnie największe baty dostajesz? Jaką szansę mu dajesz że jest w mafii? No z samej gry ja się zgadzam z tym że dużo jak na siebie wnosi merytorycznie xD A wpierdol to mi spuszcza Borat który mnie wczoraj nazywał miejskim aniołem Drastyczna zmiana, nie powiem I jeszcze chyba o tym zapomniał jakoś, jebie mnie że od początku nie gram niewinnie nie no ty grasz takie steady 6/10 po prostu i tyle w ogóle skończcie mnie kurwa ignorować najebałem z 10 postów i wszyscy je w piździe mają ja wiem że nie bywam super groźny w tej fazie gry ale żeby aż tak
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:10:25 GMT 1
stary ja ci napisałem że jesteś aniołem a 10 minut potem napisałem
"Cofam uniewinnienie"
I napisałeś sam "XD"
Czemu ty do tego wracasz?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 17:10:28 GMT 1
hahaha judaszu jebany próbuję pomóc jak nie w tej grze to na przyszłość wyciągam rękę mówie sprawdze pobronie a Ty pytasz chłopa który po mnie jeździ od roku bez przerwy co o mnie sądzi ODDAM NA CIEBIE GŁOS BEZ ŻALU Kurwa uspokój się Chłopie no jak tak można człowiek człowiekowi wilkiem!!
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:11:13 GMT 1
Ja przecież pisałem że Syzyf jest niewinny bo za dużo dziwnych rzeczy odjebał żeby byc w mafii. kurde jak sobie przypomnę ile argumentów za swoją niewinnością miał Arsene Wenger. Tylko szukanie mafii mu jakoś gorzej szło niż miastowemu Przemkowi. A skąd ty wiesz jak mi idzie? Ja mówię Wołacz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:11:40 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:11:40 GMT 1
stary ja ci napisałem że jesteś aniołem a 10 minut potem napisałem "Cofam uniewinnienie" I napisałeś sam "XD" Czemu ty do tego wracasz? A to też ciekawe bo w sumie nie wiem za co
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 17:12:19 GMT 1
A co o tym Chlopie sądzisz no dla mnie jego wejście w grę, gdzie stara się wielu graczom robić dobrze, nawet jak go atakują, mi się nie podoba. Czego bym nie napisał on pisze, że jestem niewinny, jakby chciał mnie wziąć pod chuja bylebym na niego nie głosował. Jego aktywność od początku bardziej przypomina mi Boba czerwonego niż zielonego, który o tym, że trzeba porządnie grać orientuje się tuż przed meczówką. Poza tym wyczuwam u niego dziwny spokój o to, że nie padnie. ja jestem wewnętrznie pogodzony z linczem, obojętnie czy dzisiaj, jutro, w tej grze czy w kolejnej wstydziłem się za kształt poprzedniej edycji, za to że byłem jednym z powodów takiego kształtu więc jestem przyjemny. Ale nie będziecie mi dyktować jak mam się zachowywać i jakie emocje mam pokazać żeby nie paść. Już nie. Jest potrzeba żebym zagrał tak jak chce i padł.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:12:19 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:12:19 GMT 1
No właśnie mi się zdawało że dawałem wczoraj zwykły mój towntelling ale chuj Sam pisałeś o tym przytomnym zauważeniu przez mnie potencjalnej niewinnosci syzyfa Wiesz na jakich przesłankach to zrobiłem? Dlaczego nikt się o to nie dojebał, nie pociągnął tematu na żywo? no dobrze, daj kolejne przyuważania oprócz Judasza. Chciałbym doedukować się w tych które mnie ominęły a nie w tych które sam w dyskusji przytaczam. No to co sądzisz o małolacie Nie jest bardziej proaktywny niż zwykle? Ufasz mu w ywj rozgrywce?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:12:49 GMT 1
stary ja ci napisałem że jesteś aniołem a 10 minut potem napisałem "Cofam uniewinnienie" I napisałeś sam "XD" Czemu ty do tego wracasz? A to też ciekawe bo w sumie nie wiem za co A nie miałeś nigdy tak w tej grze że ktoś wszedł napisał ze 3 posty i tak ci w wajb wpadły że pomyślałeś o kurwa miastowy, a potem ochłonąłeś i do ciebie dotarło, że cię poniosło?
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 17:13:46 GMT 1
no dobrze, daj kolejne przyuważania oprócz Judasza. Chciałbym doedukować się w tych które mnie ominęły a nie w tych które sam w dyskusji przytaczam. No to co sądzisz o małolacie Nie jest bardziej proaktywny niż zwykle? Ufasz mu w ywj rozgrywce? dla mnie jego dzisiejsza gra to jest memłanie, nie wiem nie wiem, zostaje z chłopem i wołaczem dobrze czy źle? lenistwo obrzydliwe jakby robił mój cosplay, a nie proaktywność ale kshaq, mówiłeś że były te autorskie dobre mocne wrzutki i ich nie zauważyliśmy. jesteś w stanie mi coś podrzucić, jakiś post, czy nie. Bo o tym mieliśmy gadać, a Ty mnie pytasz o małolata. Nie ufam małolatowi. Nie zagrał tak żeby mu ufać więc chyba mu na tym nie zależy.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 17:13:59 GMT 1
kurde jak sobie przypomnę ile argumentów za swoją niewinnością miał Arsene Wenger. Tylko szukanie mafii mu jakoś gorzej szło niż miastowemu Przemkowi. A skąd ty wiesz jak mi idzie? Ja mówię Wołacz. czegoś mi w twojej energii brakuje, fakt że bywało, że ona przychodziła z czasem. Ale tu masz najebane najwięcej postów, a nie czuję, bym na miejscu mafii zastanawiał się czy warto Cię odjebać w mordzie.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:14:59 GMT 1
W tym momencie lincz jest między Antonym i Wołaczem, obu podejrzewam. Na chuj mam coś zmieniać?
Jak lincz szedł w Welme i czułem z tego powodu dyskomfort to pokazałem emocje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:15:19 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:15:19 GMT 1
A to też ciekawe bo w sumie nie wiem za co A nie miałeś nigdy tak w tej grze że ktoś wszedł napisał ze 3 posty i tak ci w wajb wpadły że pomyślałeś o kurwa miastowy, a potem ochłonąłeś i do ciebie dotarło, że cię poniosło? Nie aż tak chyba Jak cofam uniewinnienie to za coś co się dzieje w temacie, a nie za to że mnie poniosło
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:15:51 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:15:51 GMT 1
W tym momencie lincz jest między Antonym i Wołaczem, obu podejrzewam. Na chuj mam coś zmieniać? Jak lincz szedł w Welme i czułem z tego powodu dyskomfort to pokazałem emocje. A tu skąd wiesz? Na tajne gramy, do linczu jeszcze sporo czasu
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:16:08 GMT 1
No to co sądzisz o małolacie Nie jest bardziej proaktywny niż zwykle? Ufasz mu w ywj rozgrywce? dla mnie jego dzisiejsza gra to jest memłanie, nie wiem nie wiem, zostaje z chłopem i wołaczem dobrze czy źle? lenistwo obrzydliwe jakby robił mój cosplay, a nie proaktywność ale kshaq, mówiłeś że były te autorskie dobre mocne wrzutki i ich nie zauważyliśmy. jesteś w stanie mi coś podrzucić, jakiś post, czy nie. Bo o tym mieliśmy gadać, a Ty mnie pytasz o małolata. Nie ufam małolatowi. Nie zagrał tak żeby mu ufać więc chyba mu na tym nie zależy. zdecydujcie się kurwa
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 17:16:31 GMT 1
Anthony robisz podchody przy Małolacie i każdego osobiście próbujesz odciągnąć od uniewinnienia go. Możesz napisać wprost co jest drzazgą w oku tego miasta?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:16:54 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:16:54 GMT 1
No to co sądzisz o małolacie Nie jest bardziej proaktywny niż zwykle? Ufasz mu w ywj rozgrywce? dla mnie jego dzisiejsza gra to jest memłanie, nie wiem nie wiem, zostaje z chłopem i wołaczem dobrze czy źle? lenistwo obrzydliwe jakby robił mój cosplay, a nie proaktywność ale kshaq, mówiłeś że były te autorskie dobre mocne wrzutki i ich nie zauważyliśmy. jesteś w stanie mi coś podrzucić, jakiś post, czy nie. Bo o tym mieliśmy gadać, a Ty mnie pytasz o małolata. Nie ufam małolatowi. Nie zagrał tak żeby mu ufać więc chyba mu na tym nie zależy. Nie mówiłem że był autorskie mocne wrzutki, mówiłem że jak rzucałem tematy do dyskusji to nikt się nimi nie interesował i nie wchodził w polemikę
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:17:02 GMT 1
No to co sądzisz o małolacie Nie jest bardziej proaktywny niż zwykle? Ufasz mu w ywj rozgrywce? dla mnie jego dzisiejsza gra to jest memłanie, nie wiem nie wiem, zostaje z chłopem i wołaczem dobrze czy źle? lenistwo obrzydliwe jakby robił mój cosplay, a nie proaktywność ale kshaq, mówiłeś że były te autorskie dobre mocne wrzutki i ich nie zauważyliśmy. jesteś w stanie mi coś podrzucić, jakiś post, czy nie. Bo o tym mieliśmy gadać, a Ty mnie pytasz o małolata. Nie ufam małolatowi . Nie zagrał tak żeby mu ufać więc chyba mu na tym nie zależy.no kurwa brawo chłop
|
|