|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 17:01:20 GMT 1
Bo co by nie mówić, w tej grze chodzi o to, by linczowac mafiozow, a nie tych którzy sposobem gry nas wkurwiaja. Tym bardziej, że akurat mafiozi zazwyczaj starają się nie wkurwiać.
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 17:01:45 GMT 1
ogólnie Fantango jak jesteś w mieście to weź sobie to do serca bo 200% prawdy Zacytuj mi gdzie te pytania do mnie zdawałeś kasztanie, bo chcę z kimś pogadać merytorycznie xD wytłumaczyłem Ci, że nie najnormalniej na świecie nie dostarczyłeś tego za co najłatwiej jest Cię uniewinnić. Czyli przytomnego wpierdalania się w ludzi od początku gry ze zrozumiałych z perspektywy mieszczucha powodów. Uważam że to jest Twoja wartość w mieście. Tymczasem content robisz, postów masz sporo, a właśnie tego czego trzeba brakuje. Informacja, że nie masz czasu jest za to w co drugim poście Pisałeś, że zrobiłeś różne autorskie ready i nie zareagowaliśmy. Wypisz mi je. Może Cię pobronie jak będziesz pił, ja niestety jestem alkoholowo wykluczony przez przeziębienie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:02:00 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 17:02:00 GMT 1
Do tego jeszcze dojdziemy. Grunt to nie zlinczować kogoś kogo da się na podstawie jakichś przeslanek uniewinnić. No ale kogo póki co chciałbyś linczować. Borat, ja rozumiem zarzut braku walki, ale od ciebie?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:02:30 GMT 1
Myślę że wołacz. Nie podoba mi się trochę że 1. Nie jest tak niewinny jak uważam że potrafi 2. Nie walczy o nic Reaguje na zdarzenia rozsądnie i jakby trafnie, ale nie ma takiej spontanicznej autentyczności za którą go kocham a jak obecnie patrzysz na wilka i spółkę osiedli na laurach trochę Bardzo, ale kurwa no nie wiem. Mieli te typowo miejskie momenty. Wilku przecież fajnie Welme poparł gdzie maks mu sie to nie opłacało i on zawsze był taki że sie doczepiał jak coś popierał i mówił jak czegoś nie popiera a nie sam tworzył nowe nurty. Podejrzewanie Spółki, chyba troche trzeba. Wilk imo niewinny i nie chce to zdania zmieniać.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:02:47 GMT 1
Zwróćcie sobie uwagę jak Wilk wszedł wesprzeć welmę. Imo to było miastowe.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:03:26 GMT 1
Do tego jeszcze dojdziemy. Grunt to nie zlinczować kogoś kogo da się na podstawie jakichś przeslanek uniewinnić. No ale kogo póki co chciałbyś linczować. Borat, ja rozumiem zarzut braku walki, ale od ciebie? Nie rozumiem.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 17:03:29 GMT 1
Do tego jeszcze dojdziemy. Grunt to nie zlinczować kogoś kogo da się na podstawie jakichś przeslanek uniewinnić. No ale kogo póki co chciałbyś linczować. Borat, ja rozumiem zarzut braku walki, ale od ciebie? Głos mam na Chłopie, ale się zastanawiam. Nie chciałbym linczować graczy, których mam za w miarę zielonych. Jeszcze trochę czasu do linczu jest.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:04:09 GMT 1
No tylko że stary ja nie mam porównania. Nie widziałem nigdy wcześniej jak ty grasz gdy nie masz czasu. To jak mam to ocenic? Widziałeś jak gram w mafii, to oven czy to co gram teraz, umiałabym w mafii No uważam że umiałbyś.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 17:04:42 GMT 1
Wy tego Wilka jesteście pewni Borat?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:05:35 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 17:05:35 GMT 1
Ja jestem w miarę pewny, wyjątkowo mnie potrafi wkurwiać w mieście, a z tym "nie doczekam się" to mu się udało xd
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 17:05:37 GMT 1
Borat może być w tej mafii. Bo teraz jest moment, w którym Fantano jest teoretycznie dobrym chłopcem do bicia, ale jednocześnie moment, w którym można wbrew sobie go uniewinnić, widząc jego niewinne strony. A Borat mimo to brnie w narrację o jego winie.
Jakaś mafia typu Borat-Wilk?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:05:37 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:05:37 GMT 1
Widziałeś jak gram w mafii, to oven czy to co gram teraz, umiałabym w mafii No uważam że umiałbyś. W sumie mi to schlebia XD no ale nie tym razem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:05:56 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:05:56 GMT 1
Borat może być w tej mafii. Bo teraz jest moment, w którym Fantano jest teoretycznie dobrym chłopcem do bicia, ale jednocześnie moment, w którym można wbrew sobie go uniewinnić, widząc jego niewinne strony. A Borat mimo to brnie w narrację o jego winie. Jakaś mafia typu Borat-Wilk? A co o tym Chlopie sądzisz
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 19, 2024 17:06:32 GMT 1
Co do jeszcze Antoniego to miałem go za raczej na niewinnego na lichych przesłankach i miałem po cichu nadzieję, że on jeszcze mocniej tą niewinność pokaże mimo potencjalnego braku czasu. Ogólnie problem jest taki że wy myślicie że ja będę teraz kurwa siedział i pisał skomplikowane posty żeby się wam uniewinnić Siedzę i piszę kiedy mogę, nie będę wyważał otwartych drzwi i pisał dlaczego mam kogoś za niewinnego 17 razy, żeby tylko się wybielić w waszych oczach Mam wrażenie ze sobie zawiesili się gdzieś poprzeczkę z oczekiwaniami wobec mnie w stratosferze, a mi się do niej nie chce równać Dałem sporo swoich myśli nt chyba wszystkich w grze dzisiaj, a jak zaraz po sprzeczce z syzyfem rzuciłem że jest niewinny, to żodyn się nie zainteresował dlaczego Jesteście sami sobie winni Widzisz jak to jest. Co uważasz w ogóle o Chłopie? Jaki masz na niego pogląd? Bo to od niego prawdpodobnie największe baty dostajesz? Jaką szansę mu dajesz że jest w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:07:15 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:07:15 GMT 1
Zacytuj mi gdzie te pytania do mnie zdawałeś kasztanie, bo chcę z kimś pogadać merytorycznie xD wytłumaczyłem Ci, że nie najnormalniej na świecie nie dostarczyłeś tego za co najłatwiej jest Cię uniewinnić. Czyli przytomnego wpierdalania się w ludzi od początku gry ze zrozumiałych z perspektywy mieszczucha powodów. Uważam że to jest Twoja wartość w mieście. Tymczasem content robisz, postów masz sporo, a właśnie tego czego trzeba brakuje. Informacja, że nie masz czasu jest za to w co drugim poście Pisałeś, że zrobiłeś różne autorskie ready i nie zareagowaliśmy. Wypisz mi je. Może Cię pobronie jak będziesz pił, ja niestety jestem alkoholowo wykluczony przez przeziębienie No właśnie mi się zdawało że dawałem wczoraj zwykły mój towntelling ale chuj Sam pisałeś o tym przytomnym zauważeniu przez mnie potencjalnej niewinnosci syzyfa Wiesz na jakich przesłankach to zrobiłem? Dlaczego nikt się o to nie dojebał, nie pociągnął tematu na żywo?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 17:07:35 GMT 1
mózg mi zrobił pełnego lapa do syzyfa bo akurat syzyf teraz nie pisze
kurwa biednemu zawsze wiatr w oczy
|
|
|
Post by Chłop z Mazur on Oct 19, 2024 17:08:02 GMT 1
Borat może być w tej mafii. Bo teraz jest moment, w którym Fantano jest teoretycznie dobrym chłopcem do bicia, ale jednocześnie moment, w którym można wbrew sobie go uniewinnić, widząc jego niewinne strony. A Borat mimo to brnie w narrację o jego winie. Jakaś mafia typu Borat-Wilk? A co o tym Chlopie sądzisz hahaha judaszu jebany próbuję pomóc jak nie w tej grze to na przyszłość wyciągam rękę mówie sprawdze pobronie a Ty pytasz chłopa który po mnie jeździ od roku bez przerwy co o mnie sądzi ODDAM NA CIEBIE GŁOS BEZ ŻALU
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 17:08:08 GMT 1
Ja przecież pisałem że Syzyf jest niewinny bo za dużo dziwnych rzeczy odjebał żeby byc w mafii.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 17:08:28 GMT 1
Borat może być w tej mafii. Bo teraz jest moment, w którym Fantano jest teoretycznie dobrym chłopcem do bicia, ale jednocześnie moment, w którym można wbrew sobie go uniewinnić, widząc jego niewinne strony. A Borat mimo to brnie w narrację o jego winie. Jakaś mafia typu Borat-Wilk? A co o tym Chlopie sądzisz no dla mnie jego wejście w grę, gdzie stara się wielu graczom robić dobrze, nawet jak go atakują, mi się nie podoba. Czego bym nie napisał on pisze, że jestem niewinny, jakby chciał mnie wziąć pod chuja bylebym na niego nie głosował. Jego aktywność od początku bardziej przypomina mi Boba czerwonego niż zielonego, który o tym, że trzeba porządnie grać orientuje się tuż przed meczówką. Poza tym wyczuwam u niego dziwny spokój o to, że nie padnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 17:08:54 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 19, 2024 17:08:54 GMT 1
Ogólnie problem jest taki że wy myślicie że ja będę teraz kurwa siedział i pisał skomplikowane posty żeby się wam uniewinnić Siedzę i piszę kiedy mogę, nie będę wyważał otwartych drzwi i pisał dlaczego mam kogoś za niewinnego 17 razy, żeby tylko się wybielić w waszych oczach Mam wrażenie ze sobie zawiesili się gdzieś poprzeczkę z oczekiwaniami wobec mnie w stratosferze, a mi się do niej nie chce równać Dałem sporo swoich myśli nt chyba wszystkich w grze dzisiaj, a jak zaraz po sprzeczce z syzyfem rzuciłem że jest niewinny, to żodyn się nie zainteresował dlaczego Jesteście sami sobie winni Widzisz jak to jest. Co uważasz w ogóle o Chłopie? Jaki masz na niego pogląd? Bo to od niego prawdpodobnie największe baty dostajesz? Jaką szansę mu dajesz że jest w mafii? No z samej gry ja się zgadzam z tym że dużo jak na siebie wnosi merytorycznie xD A wpierdol to mi spuszcza Borat który mnie wczoraj nazywał miejskim aniołem Drastyczna zmiana, nie powiem I jeszcze chyba o tym zapomniał jakoś, jebie mnie że od początku nie gram niewinnie
|
|