Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:33:03 GMT 1
kurwa wołacz fajnie daje teraz Co dał fajnego?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:34:10 GMT 1
wy się chcecie po prostu ponapierdalać co
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:34:40 GMT 1
kurwa wołacz fajnie daje teraz przy Boracie to nawet dżdżownica by dobrze dawała
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 20:35:03 GMT 1
No to na mnie zagłosuj jutro kurwa jak tak uwazasz, czekam To ma być jakieś wyzwanie? Przecież zagłosowałem na ciebie dzisiaj, jutro też zagłosuję jak nie będę miał lepszego kandydata, nie potrzebuję pozwolenia xD
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:35:42 GMT 1
kurwa wołacz fajnie daje teraz Co dał fajnego? no sam napisałeś że przed linczem wyglądał nieźle i dlatego zdjąłeś z niego głos a teraz wygląda lepiej, po linczu wrócił z taczkami i na nich jaja trzyma może ma euforię po tym, że nie zszedł a mogło być blisko, ale wajbowo wygląda mi najlepiej od początku gry
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 20:35:49 GMT 1
Zalecam spokój
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:36:24 GMT 1
wy się chcecie po prostu ponapierdalać co Nie, to dla mnie ważne, co dał dobrze?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:37:17 GMT 1
wy się chcecie po prostu ponapierdalać co Nie, to dla mnie ważne, co dał dobrze? no odpisałem ci uważam że wygląda szczerze teraz w tym co robi dobrze daje zupełnie nie mówię o treści
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:38:07 GMT 1
Dobra Darek, moim zdaniem spora szansa że padniesz. Mógłbyś mi powiedzieć co mi doradzasz?
I też nie chce w dupe włazić. Ale mega bym sie cieszył jakbyś im napisał czy warto mnie linczować czy nie.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:38:12 GMT 1
W ogóle co to jest za pierdolenie, grasz gówno, siedzisz rozjebany na fotelu i nic nie robisz, poza wrzucaniem video z youtube'a, siedzisz przez cały dzień w temacie, a dziwią cię wyniki linczu, Velmę masz za podejrzaną, a chyba tematu w ogóle nie poruszałeś do tej pory, mnie masz za winnego, chociaż jestem niewinny, więc typy chujowe, no żenada chociaż panczlajny doceniam
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 20:39:55 GMT 1
Dobra Darek, moim zdaniem spora szansa że padniesz. Mógłbyś mi powiedzieć co mi doradzasz? I też nie chce w dupe włazić. Ale mega bym sie cieszył jakbyś im napisał czy warto mnie linczować czy nie. badz niewinny, to najwazniejsze, wtedy nie dostaniesz glosow, a glosy na Ciebie beda od mafii
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:40:22 GMT 1
Dobra Darek, moim zdaniem spora szansa że padniesz. Mógłbyś mi powiedzieć co mi doradzasz? I też nie chce w dupe włazić. Ale mega bym sie cieszył jakbyś im napisał czy warto mnie linczować czy nie. badz niewinny, to najwazniejsze, wtedy nie dostaniesz glosow, a glosy na Ciebie beda od mafii uważasz że teraz zagralem winnie, zasłużyłem na te głosy?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 20:40:27 GMT 1
w sumie to jednak nie wiem czy spółka tak bardzo się wybija przed wilka, zszedł mi już efekt wywołany tym jechaniem po wilku i się wyrównało Spółka na spółkę z córką mogłaby dać jakiś input dzisiaj ;/ welma we pokaż jeszcze raz trochę duszy Siedzę sobie i gram, aby się uspokoić, bo nie mam pomysłu na kogo zagłosować tak z 100% pewnością ;/ Jakby poszła wajcha na Spółkę Córkę za nie angażowanie się w rozgrywkę i byłoby przyzwolenie miasta, to miałbym cel i spokój duszy. Cichaczy przed linczem nigdy mi nie szkoda Tu już takie najniższe z najniższych instynktów uruchomione. Ale dla równowagi: Może to być błąd z mojej strony, ale nie zagłosuję na Chłopa z Mazur. Finalnie nie podpadł mi niczym za co chciałbym go zlinczować
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 20:41:16 GMT 1
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:41:52 GMT 1
No jak ustawisz to w timelinie to wszystko ładnie się zgadza, do czego pijesz Córko?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:42:46 GMT 1
Mam do ciebie prośbę ty masz dużo czasu. Chociaż jako ćwiczenie umysłu sobie sprawdź czy ja mogłem tak zagrac jako niewinny. Proszę.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:44:32 GMT 1
ziomek luźna guma nikt cię tu nie będzie linczować w tym momencie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:45:11 GMT 1
No myślałem że Chłopa z mazur też nikt nie miał zlinczowac
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 20:48:03 GMT 1
no ja mam do powiedzenia tyle, by nie walić w ludzi, których da się uniewinnić, masówka raczej nam nie jest potrzebna a powiedz jak uniewinnić spółke córke Ja, chłop i Welma to już 3, może ktoś doda No, jakby nie Wasiak i Małolat, to już by było po mnie. Nie podoba mi się ten Borat. Dobra to może tak pogódźmy się że ktoś umrze i może będzie niewinny i posłuchajmy dobrej muzyki?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:48:09 GMT 1
Aby był sens przypuszczać taki atak to chyba musiałbym to robić jakby mój współmafioza był zagrożony? Raczej na tamten moment gry, ani Borat, ani ja nie byliśmy zagrożeni, więc jaki byłby sens to robić?
|
|