|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:48:48 GMT 1
nie no kurwa trochę różnica jedna była, chociaż ja mam bias bo zaparkowałem na niewinnym boracie na początku przez założenia i się ich trzymam ale światopoglądowo się z tym zgadzam i chuj
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 20:49:48 GMT 1
jesli kazdy zgodnie z wlasnym osądem zaglosuje na kogos, kto jego zdaniem gra najbardziej mafijnie i kogo nie jest w stanie uniewinnic na podstawie tego co widzi, to z sumy tych glosow da sie cos wyciagnac, do tego mafia nie wie za bardzo czego sie spodziewac. Nie wiem po co wyciagane jest to, kto moze miec najwiecej glosow. Im mniej o tym wiadomo tym lepiej. A nuż los/zbiorowa mądrość miastowych pomoże. No ja plusuje dlatego nikogo nie bede do niczego namawial, po prostu czekamy A dopiero co zbierał na mnie ekipę.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:51:00 GMT 1
nie no kurwa trochę różnica jedna była, chociaż ja mam bias bo zaparkowałem na niewinnym boracie na początku przez założenia i się ich trzymam ale światopoglądowo się z tym zgadzam i chuj Ziomek jak nawet ty we mnie zwątpisz to co ja mam zrobić?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 20:51:55 GMT 1
Przytocz te moje, jestem ciekawy. Ten post o głosowaniu po 20 dla mnie taki był. Nie wiem w sumie, czy to kwintesencja ciebie, czy kwintesencja obecnej kreacji bardziej, no ale przesada w obu przypadkach Stary, ja na półfinale mistrzosttw wylecialem bo banda inbredow postanowila ze dobrze jest wyjebac chlopa z top 3 niewinnych na podstawie argumenty z mety i dajac mu niecala godzine na obrone No to jasne ze odradzam takich praktyk u nas No i to jest podsumowanie twojej gry. Radzisz albo odradzasz. Nie widzę pazura, nie pchasz żadnej agendy, mam wrażenie, że się usadowiłeś wygodnie i sobie patrzysz co się będzie działo Plus dla Wołacza.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 20:52:22 GMT 1
a powiedz jak uniewinnić spółke córke Ja, chłop i Welma to już 3, może ktoś doda No, jakby nie Wasiak i Małolat, to już by było po mnie. Nie podoba mi się ten Borat. No mi też nie, tylko paradoksalnie to jest dla niego na plus. Ta różnica między przed- i postlinczowym Boratem jest tak zauważalna, że aż gryzie w oczy. Do tego udawanie tego wkurwu po stronie mafii byłoby ryzykowne i w sumie raczej niepotrzebne, nie do tego stopnia.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:53:16 GMT 1
Dobra kurwa Skup sie Małolat.
Ta laska Córka, ona mnie podejrzewa czy tlko udaje?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 20:55:02 GMT 1
Ja miejscami mam flashbacki z Karetki, a miejscami z Milanówka
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:55:11 GMT 1
nie wiem ja nie rozumiem jego procesów myślowych tak ogólnie
ale metowo wygląda mi miejsko i mam wrażenie że metowo połowa jego odczytów w grze jest oparta na tym jak czytany traktuje samą spółkę córkę, nie wiem czy ci to pomoże
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:55:48 GMT 1
nie wiem ja nie rozumiem jego procesów myślowych tak ogólnie ale metowo wygląda mi miejsko i mam wrażenie że metowo połowa jego odczytów w grze jest oparta na tym jak czytany traktuje samą spółkę córkę, nie wiem czy ci to pomoże Dobra a tak zupełnie szczerze, bez polityki, ufasz mi nadal?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:57:09 GMT 1
chyba tak zobaczę jak mi gierka się ułoży po spaniu, ale na ten moment się trzymam swojego readu co do tego po chuj tak grać, no a po plejsach ja mogę przegrywać
trochę miałem już po linczu czy mnie w chuja nie walisz razem z anthonym ale no xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 20:57:56 GMT 1
No wiec skoro ufasaz i mi i Córce to powinno ci zalezeć żebym ja sie z nią dogadał.
Córka czemu nie ufasz mu gdy mówi że jestem niewinnym?
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 20:58:42 GMT 1
kurwa ziomek
edit: dotyczy usuniętego posta
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 20:58:55 GMT 1
no ale bez takich, mam nadzieję, że to pomyłka konta była
|
|
syzyf
Edycja #52
|
Rozgrywka
Oct 19, 2024 20:59:41 GMT 1
via mobile
Post by syzyf on Oct 19, 2024 20:59:41 GMT 1
Oficjalnie się obrażam na Pshema jako gracza. Ciągle chleje, reprezentuje poziom rynsztoka i pluje nam jako kolegom na mordę. Dodatkowo po niemiłej edycji ten wchodzi i robi te sama agresję i trzodę alkoholikowa co w kociokwiku.
Bardzo nie koleżeńskie zachowanie, że nie chcesz się bawić jak człowiek że znajomymi, tylko na edycji która miała być normalna - zachowujesz się jak patus z problemami, który powinien się leczyć.
To co robisz prywatnie nie ma znaczenia, ale wśród ludzi mógłbyś się zachowywać, zwlascza że wpływasz na 9 wspolgraczy, w hobby opartym na intelektualne myślenie.
Mega potężnie się na tobie zawiodłem, na kilka kurwa dni się powstrzymać nie możesz.
Głosuje tylko na niego i przestaje grać, chyba że zadeklaruje się że nie pije w tej edycji. Nie będę grał z takimi ludźmi, bo to ma być przyjemność, a nie PTSD polskich problemów z ulicy.
A nie chce sobie samemu robić na bani. Szkoda życia na to. Wszystko z umiarem i rozważnie.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 20:59:42 GMT 1
ciesz sie ciesz a zobaczymy co ci jutro będę robił Gówno.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:01:04 GMT 1
Oficjalnie się obrażam na Pshema jako gracza. Ciągle chleje, reprezentuje poziom rynsztoka i pluje nam jako kologem na mordę. Dodatkowo po niemiłe edycji ten wchodzi i robi te sama agresję i trzodę alkoholikowa co w kociokwiku. Bardzo nie koleżeńskie zachowanie, że nie chcesz się bawić jak człowiek że znajomymi, tylko na edycji która miała być normalna - zachowujesz się jak patus z problemami, który powinien się leczyć. To co robisz prywatnie nie ma znaczenia, ale wśród ludzi mógłbyś się zachowywać, zwlascza że wpływasz na 9 wspolgraczy, w hobby opartym na intelektualne myślenie. Mega potężnie się na tobie zawiodłem, na kilka kurwa dni się powstrzymać nie możesz. Głosuje tylko na niego i przestaje grać, chyba że zadeklaruje się że nie pije w tej edycji. Nie będę grał z takimi ludźmi, bo to ma być przyjemność, a nie PTSD polskich problemów z ulicy. Podpisuję się pod tym, niestety. Przykro mi Pshemo, ale jak jesteś w mieście i grasz na bombie, to jest mi smutno
|
|
|
Post by Volverin on Oct 19, 2024 21:01:28 GMT 1
Pierwszy Mord:
Syzyf - Niewinny, bezrolny
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 21:03:09 GMT 1
kłopoty Wilka
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 21:04:27 GMT 1
No chociaż tyle. Kurwa, wypierdalajcie na prawdę z tym obrażaniem się, deklaracją końca gry i kto wie co jeszcze. Jak macie problemy to załatwiajcie to PRZED albo PO edycji, ja chcę sobie pograć
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:04:35 GMT 1
nie widzialem jego niewinnosci tylko ze glos na niego ma male szanse sie oplacic i nie sadzilem ze tylu z was go zaglosuje tak jak kurwa nie robilem nic zeby bronic siebie np bo nie sadzilem ze moge byc 2gi w kolejce Nie broniłeś swoich niewinnych, nie forsowałeś swoich winnych, nie umiesz w matmę, że w 10-osobowej edycji bez jasnych kandydatów głosy się mogą rozłożyć, weź chociaż fikołka zrób Ale ten post smufistyczny wyszedł.
|
|