|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:04:48 GMT 1
Mały offtop, nie pamiętam czy już o tym pisałem, czy to wywaliłem do kosza, bo nie było potrzeby bronić Syzyfa ale w Milanówku Antura też prostował Pshemo za granie za mocno wstawionym, więc ten nocny rajd Antury przeciwko piciu podczas grania był jak najbardziej Anturowy
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:04:55 GMT 1
ja nic nie bede pisał.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:06:14 GMT 1
Możesz pisać, ale zagraj z nami jak trzeba. Kiedyś mieliśmy dobre połączenie, a teraz nie mogę go z Tobą złapać. Jakbyś mi się uniewinnił to byś mi gierkę ułatwił, nawet nie mi a miastu
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:06:41 GMT 1
Nie chce ci sie uniewinniac
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:07:37 GMT 1
No jak ustawisz to w timelinie to wszystko ładnie się zgadza, do czego pijesz Córko? Dopychanie niewinnego, bo go nie ma w temacie słabe, a może i mafijne.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:07:49 GMT 1
No chociaż tyle. Kurwa, wypierdalajcie na prawdę z tym obrażaniem się, deklaracją końca gry i kto wie co jeszcze. Jak macie problemy to załatwiajcie to PRZED albo PO edycji, ja chcę sobie pograć Coś czuję, że późniejszej fazie gry to ja będę musiał Cię prosić o zakopanie topora i znalezienie alternatywy
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:08:38 GMT 1
Zlinczujcie Antonego potem podziękujecie
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:08:53 GMT 1
Aby był sens przypuszczać taki atak to chyba musiałbym to robić jakby mój współmafioza był zagrożony? Raczej na tamten moment gry, ani Borat, ani ja nie byliśmy zagrożeni, więc jaki byłby sens to robić? Żebym nie zdążyła się uniewinnić.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 21:09:27 GMT 1
Mały offtop, nie pamiętam czy już o tym pisałem, czy to wywaliłem do kosza, bo nie było potrzeby bronić Syzyfa ale w Milanówku Antura też prostował Pshemo za granie za mocno wstawionym, więc ten nocny rajd Antury przeciwko piciu podczas grania był jak najbardziej Anturowy nom dlatego go pytalem o intencje bo też miałem takie wrażenie mord na utrzymanie status quo????
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:10:29 GMT 1
Oficjalnie się obrażam na Pshema jako gracza. Ciągle chleje, reprezentuje poziom rynsztoka i pluje nam jako kolegom na mordę. Dodatkowo po niemiłej edycji ten wchodzi i robi te sama agresję i trzodę alkoholikowa co w kociokwiku. Bardzo nie koleżeńskie zachowanie, że nie chcesz się bawić jak człowiek że znajomymi, tylko na edycji która miała być normalna - zachowujesz się jak patus z problemami, który powinien się leczyć. To co robisz prywatnie nie ma znaczenia, ale wśród ludzi mógłbyś się zachowywać, zwlascza że wpływasz na 9 wspolgraczy, w hobby opartym na intelektualne myślenie. Mega potężnie się na tobie zawiodłem, na kilka kurwa dni się powstrzymać nie możesz. Głosuje tylko na niego i przestaje grać, chyba że zadeklaruje się że nie pije w tej edycji. Nie będę grał z takimi ludźmi, bo to ma być przyjemność, a nie PTSD polskich problemów z ulicy. A nie chce sobie samemu robić na bani. Szkoda życia na to. Wszystko z umiarem i rozważnie. wypisałbym się z edycji jakbym dostał feeback że nie macie ze mną ochoty grać.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 19, 2024 21:13:07 GMT 1
No jak ustawisz to w timelinie to wszystko ładnie się zgadza, do czego pijesz Córko? Dopychanie niewinnego, bo go nie ma w temacie słabe, a może i mafijne. Może i słabe, a może prowokacyjne, skoro wcześniej wołałem i nie chciałeś się pojawić
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:13:09 GMT 1
Dobra kurwa Skup sie Małolat. Ta laska Córka, ona mnie podejrzewa czy tlko udaje? Ale zesrany, hahaha! Mam cię!
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 19, 2024 21:13:26 GMT 1
Mały offtop, nie pamiętam czy już o tym pisałem, czy to wywaliłem do kosza, bo nie było potrzeby bronić Syzyfa ale w Milanówku Antura też prostował Pshemo za granie za mocno wstawionym, więc ten nocny rajd Antury przeciwko piciu podczas grania był jak najbardziej Anturowy nom dlatego go pytalem o intencje bo też miałem takie wrażenie mord na utrzymanie status quo? A to nie mord na to, że się uniewinnił deklarując brak gry ze swojej strony (wcześniej jeszcze przypadkiem wrzucając post ze swojego głównego konta)?
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 19, 2024 21:13:54 GMT 1
dobra pora powiedzieć wprost, że Wilk chuja gra
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 21:14:57 GMT 1
jakbym miał patrzeć co w przeszłości dawało efekty to bym zrobił core z borata velmy i wołacza te strony po linczu mi w chuj dobrze wchodziły po miejsku
jazda kurwa uniewinniać się
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:15:55 GMT 1
No wiec skoro ufasaz i mi i Córce to powinno ci zalezeć żebym ja sie z nią dogadał. Córka czemu nie ufasz mu gdy mówi że jestem niewinnym? Bo nie.
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 21:16:00 GMT 1
nom dlatego go pytalem o intencje bo też miałem takie wrażenie mord na utrzymanie status quo? A to nie mord na to, że się uniewinnił deklarując brak gry ze swojej strony (wcześniej jeszcze przypadkiem wrzucając post ze swojego głównego konta)? no ale kiedy on to wrzucił, 2 minuty by były na zmianę decyzji chyba albo i mniej raczej był wybrany już wcześniej
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 19, 2024 21:16:31 GMT 1
kurwa ziomek edit: dotyczy usuniętego posta no ale bez takich, mam nadzieję, że to pomyłka konta była Co się odjebało? MAM PRAWO WIEDZIEĆ!
|
|
|
Post by malolat on Oct 19, 2024 21:17:09 GMT 1
kurwa ziomek edit: dotyczy usuniętego posta no ale bez takich, mam nadzieję, że to pomyłka konta była Co się odjebało? MAM PRAWO WIEDZIEĆ! ostatni post syzyfa został minutę wcześniej napisany z konta antura i zaraz potem skasowany
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 19, 2024 21:18:16 GMT 1
ja moge zrozumiec pretensje Antury tylko mnie boli że nie napisał mi ich prywatnie tylko publicznie
|
|