Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:09:20 GMT 1
dobra kurwa bo jeszcze jest drugi mafiozo a my sie nie dogadamy. Jakbyś Antony musiał ale to absolutnie musiał. Ustalic ze mną i z Wilkiem lincz. Kogo proponujesz? Velma/małolat Ja się ogólnie zgadzam w większości z tym jak rozgrywkę widzi Darek Powiem ci tak, jak ty chcesz sprawic że ja nie bede na ciebie głosował o 22;01 to musisz nie tyle mi robic wjazdy na psychike co po prostu rozwiązac tą zagadke w taki sposób że ja to przeczytam i sobie pomyśle
że czytam niewinnego Kshaqa
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 12:11:31 GMT 1
Imo wolałbym Velmę dzisiaj najpierw. Jeśli niewinna jednak się okaże to jutro małolat. Ty a ty nie miałeś mnie w mafii przed chwilą? xd Zrób sobie zagadkę w myślach co jak ty się napierdalasz z niewinnym tak jak ja przedchwilą zrobiłem czy faktycznie twój przeciwnik jest na tyle winny czy lepiej spróbować na chwilę konflikt zatrzymać i spojrzeć w innym kierunku.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:12:12 GMT 1
Wilk co sądzisz o graczach, którzy na Ciebie głosowali? Uważam że są tam małe szanse by była tam dwójka niewinnych. Nie chce mi się wierzyć by ktoś z mafii nie skorzystał z okazji na zagłosowanie na mnie w najbardziej wygodnym momencie. Przy czym jeśli spółka córka jest faktycznie niewinna w tym zestawieniu patrząc na to w jaki sposób gra, to gra Velmy mam wrażenie że jest w tendencji spadkowej i prawdpodobnie jest w mafii. W pewnym momencie walnęła takiego posta mafiacorner.boards.net/post/146529 jakby sama zapomniała że wcześniej oddała na mnie głos.do mnie zaraz ziomek wbija i wybijam, cos ad-hoc jest istotnego co cokolwiek moge powiedziec cz nieisotny jestem? opinia o Wilku dla mnie jakbyś mógł W ogóle jestem ciekaw co Darek dzisiaj zagra po tym jak jego główny podejrzany padł z zielonym kolorem. Dość mocno trąbił o jego winie i jeśli dzisiaj będzie przygaśnięty pomimo mocnego d1 to powinien być rozważany jako potencjalny mafioza. Ten post to w ogóle całkiem zabawny, bo wygląda jakby zapomniał, że sam tego Chłopa zlinczował
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 12:12:46 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 12:12:46 GMT 1
Velma/małolat Ja się ogólnie zgadzam w większości z tym jak rozgrywkę widzi Darek Powiem ci tak, jak ty chcesz sprawic że ja nie bede na ciebie głosował o 22;01 to musisz nie tyle mi robic wjazdy na psychike co po prostu rozwiązac tą zagadke w taki sposób że ja to przeczytam i sobie pomyśle
że czytam niewinnego Kshaqa
Ja ci powiedziałem już jaki jest mój worldview, niespecjalnie mi w tym momencie zależy na przekonywaniu ciebie do mojej niewinności, jezeli to z jakiegoś powodu za mało Ale gwarantuję ci że jakbym był w mafii to bym się łapał każdego strzępka merytorycznej dyskusji, który byś rzucał w moją stronę
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:15:04 GMT 1
Uważam że są tam małe szanse by była tam dwójka niewinnych. Nie chce mi się wierzyć by ktoś z mafii nie skorzystał z okazji na zagłosowanie na mnie w najbardziej wygodnym momencie. Przy czym jeśli spółka córka jest faktycznie niewinna w tym zestawieniu patrząc na to w jaki sposób gra, to gra Velmy mam wrażenie że jest w tendencji spadkowej i prawdpodobnie jest w mafii. W pewnym momencie walnęła takiego posta mafiacorner.boards.net/post/146529 jakby sama zapomniała że wcześniej oddała na mnie głos.opinia o Wilku dla mnie jakbyś mógł Ten post to w ogóle całkiem zabawny, bo wygląda jakby zapomniał, że sam tego Chłopa zlinczował Wilk, a skąd ty wiesz, że Velma wcześniej oddała na ciebie głos, jak to było przed linczem jeszcze?
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:15:55 GMT 1
Ale by była wpadka!
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:16:15 GMT 1
Czy Wilk wjebał siebie i Velmę?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:17:51 GMT 1
jesteś w establishmencie Antony i ja nie potrafie cie uniewinnic jak ty tylko powtarzasz po innych a sam chuja robisz
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:19:03 GMT 1
Wilk, a skąd ty wiesz, że Velma wcześniej oddała na ciebie głos, jak to było przed linczem jeszcze? Czekaj bo nie rozumiem ten post że Velma oddała na niego głos jest z dzisiaj. Ja coś żle rozumiem?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:20:02 GMT 1
Dobra już wiem o co ci chodzi. Niech Wilk na to odpowie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 12:20:09 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 12:20:09 GMT 1
jesteś w establishmencie Antony i ja nie potrafie cie uniewinnic jak ty tylko powtarzasz po innych a sam chuja robisz XD przeanalizuj w którym momencie ja wrzuciłem moje poe a w którym Darek i przestań pierdolić Na własne życzenie wpedzasz się w confbias
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 12:20:13 GMT 1
Wilk, a skąd ty wiesz, że Velma wcześniej oddała na ciebie głos, jak to było przed linczem jeszcze? mafiacorner.boards.net/post/146640 O ten post mi chodziło nie ten co był pierwotnie wrzucony i cały czas się odnosiłem do tamtego posta w tamtym wpisie. A co do tego co ty się dowalasz to Velma sama by wolała nie pchać wagonika tylko szukała by się móc podłączyć pod wagonik i prawdpodobnie znalazła sobie ten wagonik spodziewając się że może więcej osób sie podłączy.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:22:18 GMT 1
Wilk, a skąd ty wiesz, że Velma wcześniej oddała na ciebie głos, jak to było przed linczem jeszcze? mafiacorner.boards.net/post/146640 O ten post mi chodziło nie ten co był pierwotnie wrzucony i cały czas się odnosiłem do tamtego posta w tamtym wpisie. A co do tego co ty się dowalasz to Velma sama by wolała nie pchać wagonika tylko szukała by się móc podłączyć pod wagonik i prawdpodobnie znalazła sobie ten wagonik spodziewając się że może więcej osób sie podłączy. Hej, ale to czasem nie ty pisałeś, że to raczej miastowy z dupy zmienia zdanie?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:23:20 GMT 1
Wydaje mi się że Velma jest niewinna bo brak agendy, tak pisze sama z siebie mam wrażenie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 12:24:23 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 12:24:23 GMT 1
XDD
W sumie to kibicuję mafii w tej rozgrywce
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:24:38 GMT 1
a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Liczyłem na odpowiedź Wołacza w tej kwestii akurat a wygląda na to że jej się nie doczekam. O wiele większa szansa że zdanie zmieni miastowy z tego względu oceniłem Velmę wyżej niż takiego Wołacza, który ciągle męczy ją o jedną kwestię. Łoooooooooooooo! I to jeszcze w odniesieniu do Velmy!
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:25:34 GMT 1
A teraz za to chce ją jebać, za co ją uniewinniał.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 12:26:39 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/146640 O ten post mi chodziło nie ten co był pierwotnie wrzucony i cały czas się odnosiłem do tamtego posta w tamtym wpisie. A co do tego co ty się dowalasz to Velma sama by wolała nie pchać wagonika tylko szukała by się móc podłączyć pod wagonik i prawdpodobnie znalazła sobie ten wagonik spodziewając się że może więcej osób sie podłączy. Hej, ale to czasem nie ty pisałeś, że to raczej miastowy z dupy zmienia zdanie? Tak pisałem o tym wczoraj i było to odniesienie do tego co wczoraj Velma robiła w stosunku do Wołacza przy swoim wejściu. Później nabrałem do niej wątpliwości patrząc na to jak wyglądała jej gra na początku a jak wyglądała po linczu.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:27:15 GMT 1
No ale on nie koniecznie jest graczem precyzyjnym logicznie. To jest trudnośc w ocenianiu go moim zdaniem.
W sumie sorki Wilk, broń się sam i zobaczymy jak ci pójdzie.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:27:29 GMT 1
Mnie się po linczu Velma bardziej podobała, niż przed.
|
|