|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:30:22 GMT 1
W ogóle patrząc na to co się działo po linczu to dostałem wątpliwości czy Velma jest taka niewinna w porównaniu do tego co prezentowałą na samym wejściu. Tak Jakbym miał 4 lincze to bym ujebał Małolata, Velme, Wołacza Antonego mam 2 Jak wilk jest niewinny to właśnie przepierdalasz nam gierkę idioto Ale w sumie nawet mi nie będzie żal, bo zasługujesz na to żeby sobie głupi ryj rozwalić Nie rozumiem przejścia z niewinny Wilk do rozjebanej gierki. Co według Ciebie się wydarzy jak padłby Wilk dzisiaj jako niewinny? meczówka to dalej szansa na wygraną. Zastanawia mnie jaka meczówka nas czeka, że według Antoniego mamy przejebane Wydaje mi się że Velma jest niewinna bo brak agendy, tak pisze sama z siebie mam wrażenie Pomiędzy tymi postami Borata Velma napisała tylko te dwa posty.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:31:23 GMT 1
Jeśli Wilk jest Mścicielem, to istnieje szansa, że Borat i Velma go urabiają.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:34:55 GMT 1
Deklaruj się Wilk, jesteś Mścicielem?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:36:19 GMT 1
Jakbym miał 4 lincze to bym ujebał Małolata, Velme, Wołacza Antonego mam 2 Nie rozumiem przejścia z niewinny Wilk do rozjebanej gierki. Co według Ciebie się wydarzy jak padłby Wilk dzisiaj jako niewinny? meczówka to dalej szansa na wygraną. Zastanawia mnie jaka meczówka nas czeka, że według Antoniego mamy przejebane Wydaje mi się że Velma jest niewinna bo brak agendy, tak pisze sama z siebie mam wrażenie Pomiędzy tymi postami Borata Velma napisała tylko te dwa posty. 2 ale jakie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:37:09 GMT 1
No przecież te 2 posty velmy to totalny brak agendy
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 12:38:30 GMT 1
Deklaruj się Wilk, jesteś Mścicielem? Nie widzę za bardzo korzyści by mściciel dzisiaj wychodził. Co ty właściwie chcesz osiągnąć?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 12:39:24 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 12:39:24 GMT 1
Deklaruj się Wilk, jesteś Mścicielem? Nie widzę za bardzo korzyści by mściciel dzisiaj wychodził. Co ty właściwie chcesz osiągnąć? Dlaczego nie powiesz "nie", nawet jeżeli nim jesteś, jeśli nie chcesz wychodzić?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 12:40:49 GMT 1
Nie widzę za bardzo korzyści by mściciel dzisiaj wychodził. Co ty właściwie chcesz osiągnąć? Dlaczego nie powiesz "nie", nawet jeżeli nim jesteś, jeśli nie chcesz wychodzić? Z tyłu głowy sie zastanawiam w jakim celu ona chce wymusić tą deklarację. Nie, nie jestem mścicielem.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:42:25 GMT 1
Teraz liczę, że Darek pójdzie w mocniejszy atak w Wilka, bo to ma sens. A jeżeli Wilk okazałby się niewinny, to ja nie wiem na ile musiałbym mieć silnej woli, aby bez paranoicznych myśli nie podejść do sprawy i nie wrzucić, że Egze wszystko sobie kilka kroków do przodu kalkuluje >chciej wyjebać stolik >jedyny kontestator obecnego stanu gry ma ciebie i velmę w mafii Jestem ciekaw co w takim układzie wymyśli Anthony. Będzie szedł do żabki po dwupak mafii Velma i Małolat czy wyjdzie z nowymi pomysłami. Zobaczymy co przyniesie nowy dzień, ja na pewno będę czekał na konfrontację z Wilkiem, chociaż staram się unikać konfrontacji nawet mając kogoś za podejrzanego, bo zwyczajnie mogę się mylić, a wątpliwość w tej grze jest moim motorem napędowym Trochę agendy tu jest.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:42:58 GMT 1
Dlaczego nie powiesz "nie", nawet jeżeli nim jesteś, jeśli nie chcesz wychodzić? Z tyłu głowy sie zastanawiam w jakim celu ona chce wymusić tą deklarację. Nie, nie jestem mścicielem. No i spoko.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:44:05 GMT 1
Pomiędzy tymi postami Borata Velma napisała tylko te dwa posty. 2 ale jakie Przeciętne. Zapychacze.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:44:39 GMT 1
Czyli Wilk jest w mafii, skoro nie jest Mścicielem. Jeden problem z głowy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 12:45:12 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 12:45:12 GMT 1
Dlaczego nie powiesz "nie", nawet jeżeli nim jesteś, jeśli nie chcesz wychodzić? Z tyłu głowy sie zastanawiam w jakim celu ona chce wymusić tą deklarację. Nie, nie jestem mścicielem. Zadałem to pytanie bo miałem wrażenie że nie chcesz się zdeklarować żeby zostawić u ludzi z tył głowy tę możliwość
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 12:45:21 GMT 1
Niestety ale pudło. Jestem bezrolny.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:46:28 GMT 1
Nawet jak nie jest Mścicielem, to oni mogli myśleć, że jest.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:46:34 GMT 1
ja naprawde sie modle o to zeby do was dotarło że on jest niewinny i żebyśmy mogli pogadac na tym samym poziomie
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 12:52:53 GMT 1
A nie powinieneś teraz Borat nawalać w Darka, skoro on też uważa, że Wilk może być w mafii? Skoro to pewniak, to egze powinien to chyba widzieć?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 12:54:23 GMT 1
Masz tego Fantano za mafię, to kto jest z nim?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 12:55:03 GMT 1
no martwi mnie on troche ale miał takie momenty gdzie wydało mi się że był autentyczny
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 12:55:27 GMT 1
A nie powinieneś teraz Borat nawalać w Darka, skoro on też uważa, że Wilk może być w mafii? Skoro to pewniak, to egze powinien to chyba widzieć? Ja uważam że w mafii jest antony, maistowy kszak by coś zrobił , tak uważam. To czemu Wasiak go uniewinnia? Podał powody, ja myślę że się myli. Moim zdaniem Kshaq potrafi jasno i bezsprzecznie pokazac zczy jest winnczy niewinny imo tu tego nie pokazuje. Ale Wasiak jest kryptonitem dla mafijnego Fantano. Dlaczego w tej edycji ten kryptonit nie działa? Albo razem są w mafii, albo Fantano jest niewinny.
|
|