|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 13:28:47 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 13:28:47 GMT 1
Niech daje we mnie i dzisiaj, w dupie mam głos chłopa zafiksowanego na swojej zajebistości a myli się tragicznie 🤷🏼♂️
Nie jestem mścicielem, nie jestem w mafii
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 13:29:30 GMT 1
borat będzie niewinny z tego co widzę gra się podzieliła tak jest wilk jest borat co ma wilka na niewinnym wszyscy pozostali mają wilka na winnym albo raczej winnym no gdzie by sam szedł jak don kichot Bardzo takie, no, uproszczone podejście. Spodziewałbym się trochę więcej, w końcu materiał od Borata jest. Nie mówię, żeby robić analizę, no ale tyle o nim tylko powiesz? Wszystkie ruchy jakie wykonuje są dla ciebie jasne i zrozumiałe, nic cię nie dziwi? Albo w drugą stronę, nie masz czegoś więcej na temat jego niewinności do powiedzenia? no to jest ponad to co ja o nim od początku piszę, że no ma wajb pijanego słowianina i leci bohuna na pełnej dla mnie mógłby to zagrać w mafii pewnie że tak, tym bardziej że braggował na discordzie o tym ale to by dla mnie było aż karykaturalne, przerysowane, no kurwa przedobrzyłby a w zasadzie nie byłoby potrzeby żeby to robić to podejście do wilka gdzie jest kurwa sam kontra wszyscy też mi się w to jakoś wpisuje, to jest cały czas ten sam argument i on mi dostarcza tylko kolejnych powodów mam trudności żeby złapać jakiś grunt pod stopami i podświadomie chyba szukam punktu zaczepienia, tutaj mi najłatwiej chyba na ten moment liczyłem że będę mieć 2-3 takich pewnych niewinnych i potem resztę jakoś sukcesywnie obcinał, a tutaj wszyscy jesteście w miarę niewinni, ale tych pewniaków mam za mało
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 13:29:39 GMT 1
To że ja jestem niewinny to jest tak oczywiste że jak taki Małolat wchodzi do gry to on nawet o tym nie rozmawia tylko pisze to jako fakt że jestem niewinny
więc jak ktoś mi zadaje jakieś pytania żeby mnie uniewinnic to ja nawet nie zamierzam odpisywać bo to powinno być widać od razu a jak nie widać to nie wiem co wam powiedzieć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 13:29:49 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 13:29:49 GMT 1
Weźmy twój POV: Najpewniejsza mafia jaka Ci wychodzi to Anthony + Małolat? Czy Anthony nie próbował przekonywać innych, że mylą się co do niewinności Małolata? a jaki jest twój worldview?
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 13:31:27 GMT 1
wołacz co ty w tym momencie o gierce myślisz prócz tego że wilk do wyjebania może coś ominąłem jak patrzyłem z telefonu ale daj mi ładnego posta
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 13:43:53 GMT 1
Wilk do wyjebania.
Ty do obserwacji - nie zgrywasz mi się ze swoją miejską metą (a przynajmniej moim obrazem twojej mieskiej mety), no ale rozumiem, że to może faktycznie wynikać z a) zagubienia b) niechęci do grania w mieście po raz któryś tam
Dariusz do obserwacji - Borat powinien go jechać, że nie widzi tej niewinności Wilka, skoro ma być oczywista. Ze swojej strony za wiele nie mam, ale trochę mi pasuje na tego gościa, co wchodzi do tematu i się ustawia tak jak wiatr wieje. Jest to dość subtelne, jeśli w ogóle, no ale gdzieś mi tam chodzi po głowie.
Velma nie wiem, no raczej za niewinną mam, ale jakoś za wiele o niej nie umiem powiedzieć.
Spółka też pewnie niewinna będzie, sam zresztą wrzuca co jakiś czas posty, w których mówimy to samo/o tym samym.
Fantano mi się wydaje niewinny, ale zakładam, że mogę się mylić, że mnie bierze pod włos trochę. Z drugiej strony to samo poczucie miałem z Wróżbitą, a tam był niewinny.
Borat jest karykaturalny, ma jednego podejrzanego od początku, niewiele z tym robi, skupia się tylko na sobie i nie chce grać w grę. Nie wiem, czy to u niego mafijne, czy miastowe, ale oceniając poza metą, to bym go wyjebał
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 13:44:01 GMT 1
velma możez mi opisać dokładnie za co mnie uniewinniasz zamiast po prostu argumentum ad farciarzum? Wejście z napisaniem, kurwa ile razy miasto wydało mi się mocno luźne Potem było raczej średnio aż do: No właśnie tego trochę nie rozumiem, że w swoich postach przyjmujesz postawę obronną, że jak ktoś cię podejrzewa, to się domagasz rozmawiania o tym (case Spółki), nie wiem jak z tym szukaniem mafii, te dwójki Mazur Velma (czy ja) to tak wrzucone mimochodem mam wrażenie, jakbyś miał z tyłu głowy, że musisz coś w tym kierunku zrobić/napisać, żeby sprawiać wrażenie. nie no przecież to jest akurat całkiem logiczne najłatwiej się przecież mówi o sobie, może ja akurat nie jestem najlepszą osobą, żeby się na ten temat wypowiadać, skoro w kuluarach mgowskich powstają analizy psychologiczne graczy i moja ma się zaczynać od tego, że się skupiam na sobie no ale kto ma odbyt ten sra i takie są fakty w sensie no, bądźmy szczerzy, to jest jebane d0 i pewnie może poza nielicznymi wyjątkami, chociaż i tutaj można mieć już wątpliwości, to każdy tutaj będąc jest w stanie wyjść ze "świecznika" d0 z palcem w dupie i jeszcze wrzucić niewinnego na bęben ja prędzej uważam, że JEŚLI JUŻ szukać kogoś po podejściu do oskarżeń, to na czuja właśnie w drugą stronę, jakieś ich NONSZALANCKIE olanie czy cos no ale potem jak myślę, kto ewentualnie mógłby to robić, no to chyba tylko mazur chłop, chociaż to jest chuj a nie rozkmina, połowa ludzi pół pressa na sobie nie miała w ogóle kurwa to też jest ciekawe, kto tu pressa dostał? wilk, trochę spółka, syzyf trochę no mało coś dla mnie to faktycznie wygląda w ten sposób, że co najmniej jeden mafioza sobie siedzi na leżaczku w roboczym core i dlatego było spijanie sobie z dzióbków zamiast ruchów tak naprawdę I tutaj nie chodzi nawet o sam post, a o czas wysłania tego postu. Jakbyście sprawdzali poprzednie edycje to takie wieczorne posty z układaniem sobie mapy gry i podzieleniem się wiedzą zawsze wychodziły od zagubionych miastowych. Co zresztą póżniej jutrzejszego dnia nawet sam to przyznałeś. I ogólnie trzyma się to podobnego poziomu jaki prowadziłeś jako Banot. Nie zauważam tutaj złej woli, raczej aktywne szukanie poszlak bez overcommitment w forsowaniu linczowania. W sumie na tym jest oparta analiza i zatrzymana. Od 19 wczoraj nie czytałem z nałożeniem twoich postów z szczególną uwagą, bo nic szczególną mogą uwagę nie przykuło, raczej w kółko powtarzasz, że masz meltdown
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 13:44:20 GMT 1
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 13:45:18 GMT 1
Dlaczego Borat powinien mnie jechać?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 13:47:36 GMT 1
Bo dla niego niewinność Wilka jest oczywista. Ty piszesz, że Wilk może być w mafii. Poza tym, nie jechał po nikim poza Fantano, nie ma drugiego konkretnego kandydata na mafię, więc pasujesz do slota.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 13:49:31 GMT 1
Powiem wam coś w sekrecie, mafiozie łatwiej jest się doczepić do czyjegoś odrobinę błędego punktu myślenia niż wymyślić własny, idący wbrew pozostałym. Dlatego uważam, że Borat jest niewinny. Podejrzewam, że z podobnych względów Borat uważa że ja jestem niewinny.
Natomiast mafiozo sobie będzie szukał nieścisłości w zachowaniach niewinnych, tego, że powinien wskazywać tego, a nie tamtego, a tego nie robi.
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 13:50:38 GMT 1
ty się kurwa nic nie stresujesz nic a nic
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 13:50:39 GMT 1
Weźmy twój POV: Najpewniejsza mafia jaka Ci wychodzi to Anthony + Małolat? Czy Anthony nie próbował przekonywać innych, że mylą się co do niewinności Małolata? a jaki jest twój worldview? Spółka niewinna, Wołacz, Małolat, Borat raczej niewinny, Darek i Wilk podejrzani. A o Tobie muszę się zastanowić, bo Borat Cię atakuję, a ja go właśnie awansowałem pozycję do góry
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 13:51:14 GMT 1
Poza tym z samego rachunku prawdopodobieństwa dziwne jest to, że z wszystkich "podejrzanych" Wołaczu dostałeś najmniej głosów. A zatem mafia na Tobie nie siadła, mimo że byłeś graczem, którego łatwiej byłoby tak "przypadkowo" przepchnąć wczoraj niż pchać na świecznik w kolejnych dniach.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 13:54:04 GMT 1
Zresztą różnić się jest rzeczą ludzką. Biorę pod uwagę, że zarówno front Borat, Wilk, jak i Darek, Anthony jest w stu procentach niewinny. Wtedy mafii bardzo nie na rękę jest to, że poszczególne człony tych frontów nie chcą siebie nawzajem oskarżać. Tylko starają się siebie przekonać, że ten drugi z frontu jest niewinny.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 13:54:23 GMT 1
No i o czym Ci to mówi Darku, że nikt Wołacza wczoraj nie pchał?
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 13:55:00 GMT 1
Myślę więc, że zlinczować dzisiaj Wołacza nie zaszkodzi. Bo pasuje do mafii idealnie: z głosowań, z zachowań, z tego jak próbuje teraz gierkę poprowadzić.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 13:56:13 GMT 1
Ale ja byłem z Wasiakiem w sytuacji że on 4 dni pod rzad linczował niewinnych i go prosiłem żeby sie zastanowił
Przywykłem
to że on linczuje niewinnych to nie znaczy że jest winny
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 13:56:36 GMT 1
Możesz rozwinąć kwestię zachowania i głosowań?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 13:57:05 GMT 1
Poza tym z samego rachunku prawdopodobieństwa dziwne jest to, że z wszystkich "podejrzanych" Wołaczu dostałeś najmniej głosów. A zatem mafia na Tobie nie siadła, mimo że byłeś graczem, którego łatwiej byłoby tak "przypadkowo" przepchnąć wczoraj niż pchać na świecznik w kolejnych dniach. Na pewno tego chcesz? Pamiętasz jak się skończyło ostatnim razem Zresztą: >mafia na tobie nie siadła >nie dostałeś głosu od, słownie, jednego współmafioza Nazywajmy rzeczy po imieniu
|
|