|
Post by malolat on Oct 20, 2024 13:57:29 GMT 1
Poza tym z samego rachunku prawdopodobieństwa dziwne jest to, że z wszystkich "podejrzanych" Wołaczu dostałeś najmniej głosów. A zatem mafia na Tobie nie siadła, mimo że byłeś graczem, którego łatwiej byłoby tak "przypadkowo" przepchnąć wczoraj niż pchać na świecznik w kolejnych dniach. no i z kim ten wołacz miałby być w mafii z welmą? ze mną? xD
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 13:59:05 GMT 1
Poza tym z samego rachunku prawdopodobieństwa dziwne jest to, że z wszystkich "podejrzanych" Wołaczu dostałeś najmniej głosów. A zatem mafia na Tobie nie siadła, mimo że byłeś graczem, którego łatwiej byłoby tak "przypadkowo" przepchnąć wczoraj niż pchać na świecznik w kolejnych dniach. no i z kim ten wołacz miałby być w mafii z welmą? ze mną? xD obstawiam, że z Wilkiem/Velmą/Tobą chyba najmniej
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 13:59:10 GMT 1
zresztą dobra kurwa patrząc po mojej obecnej mapie gierki to ja może nie jestem najlepszą osobą żeby kogoś bronić
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 14:01:04 GMT 1
Zresztą różnić się jest rzeczą ludzką. Biorę pod uwagę, że zarówno front Borat, Wilk, jak i Darek, Anthony jest w stu procentach niewinny. Wtedy mafii bardzo nie na rękę jest to, że poszczególne człony tych frontów nie chcą siebie nawzajem oskarżać. Tylko starają się siebie przekonać, że ten drugi z frontu jest niewinny. Typie, ja próbuję dostrzec tę niewinność Borata, o której tu tak głośno. Ty sobie wszedłeś, chwytasz się za "najprostszego" kandydata do linczu i zrobione. Co to jest za tekst, że nie zaszkodzi? Jak chcesz walić w mafię, to zaszkodzi, bo ja w mafii nie jestem, a wtedy jutro meczówka I skąd ta zmiana względem Wilka, że teraz jest stuprocentowo niewinny? Tylko się nie tłumacz, że uuuu, miastowi se pierdolą głupotki czasem, bo to pisałeś wcześniej.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:02:31 GMT 1
Poza tym z samego rachunku prawdopodobieństwa dziwne jest to, że z wszystkich "podejrzanych" Wołaczu dostałeś najmniej głosów. A zatem mafia na Tobie nie siadła, mimo że byłeś graczem, którego łatwiej byłoby tak "przypadkowo" przepchnąć wczoraj niż pchać na świecznik w kolejnych dniach. no i z kim ten wołacz miałby być w mafii z welmą? ze mną? xD Ta reakcja jest mega dziwna. Czemu napisałeś tego posta małolat?
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:03:05 GMT 1
Po prostu uważam, że jeśli jesteś Wołaczu niewinny to masz mega zawężony krąg potencjalnej mafii, a Ty się jeszcze zastanawiasz w jaki sposób uniewinnić Borata xD zamiast się zastanowić jak dojebać mafiozów.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 14:04:22 GMT 1
no i z kim ten wołacz miałby być w mafii z welmą? ze mną? xD obstawiam, że z Wilkiem/Velmą/Tobą chyba najmniej Świetny byłby ze mnie kolega jakbym tak nasmrodził Wołaczowi początkiem mojego wejścia. Ty lepiej Darek przydaj się miastu. Trzymaj duet Wilk + (?) i idź z Boratem się kłócić kogo racja jest najmojsza Ustalcie między sobą co z tym Wilkiem finalnie
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:04:52 GMT 1
no i z kim ten wołacz miałby być w mafii z welmą? ze mną? xD Ta reakcja jest mega dziwna. Czemu napisałeś tego posta małolat? no bo aktualnie mam wołacza w top3 niewinnych ludzi a darek staje w rozkroku i z jednej strony już wjebał wilka do grobu, a z drugiej otwiera front na welmę i wołacza czyli właśnie moje top3
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:05:01 GMT 1
Wilk może poczekać
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:05:30 GMT 1
jakbym był w meczówce z darkiem i małolatem to bym wyjebał małolata
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:05:38 GMT 1
Spór wokół wilka/anthonego był mega na rękę mafii, dlatego teraz jest taki opór wobec porzucenia go
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 14:05:49 GMT 1
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:07:06 GMT 1
wy się bardzo rozparować chcecie
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:07:36 GMT 1
chociaż w zasadzie jak tak patrzę to mi wychodzi że to jest wilk i darek z anthonym w pamięci
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 14:07:53 GMT 1
Spór wokół wilka/anthonego był mega na rękę mafii, dlatego teraz jest taki opór wobec porzucenia go a mi się wydaję, że spory powinno się rozwiązywać, a nie zostawiać je w połowie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:08:05 GMT 1
chociaż w zasadzie jak tak patrzę to mi wychodzi że to jest wilk i darek z anthonym w pamięci Ty odklejony jakiś jesteś
masz w mafii moje top 2 niewinnych
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:08:14 GMT 1
do wszystkich pozostałych w sumie: jakie dajecie szanse, że w mafii nie jest żaden z grona Velma-Wołacz?
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:08:16 GMT 1
w sensie, pozostali są niewinniejsi
proszę mi powiedzieć kogo z grupy borat velma wołacz spółka oczyszczam zbyt łatwo
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 14:08:36 GMT 1
wy się bardzo rozparować chcecie Rzucasz tanimi terminologiami bez pokrycia
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:08:45 GMT 1
Małolat + Anthony/Wołacz