|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:08:54 GMT 1
chociaż w zasadzie jak tak patrzę to mi wychodzi że to jest wilk i darek z anthonym w pamięci Ty odklejony jakiś jesteś
masz w mafii moje top 2 niewinnych
no to kurwa co ja ci poradzę
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:08:59 GMT 1
Małolat jest w mafii ja to czuje
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:09:14 GMT 1
Wkurwiłeś Golema
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 20, 2024 14:09:36 GMT 1
Po prostu uważam, że jeśli jesteś Wołaczu niewinny to masz mega zawężony krąg potencjalnej mafii, a Ty się jeszcze zastanawiasz w jaki sposób uniewinnić Borata xD zamiast się zastanowić jak dojebać mafiozów. Chwila chwila, a co ty zrobiłeś w tej grze w kwestii dojebania mafiozów? Poza zlinczowaniem niewinnego. Jakbyś się zastanawiał jak kogoś uniewinnić, zamiast kogoś dojebać, to może by lepiej wyszło? No i może mam zawężony krąg potencjalnej mafii, ale gramy w dziesięć osób i ewidentnie tę mafię jest TRUDNO znaleźć. Nietrafiony lincz to jutrzejsza meczówka? Nie powinieneś w tym momencie chwytać tego miasta za mordę, że jest zbyt spokojnie, tak jak to robiłeś w grubolskiej, kiedy mieliśmy ze trzy czy cztery lincze na znalezienie mafiozy? A ty wbijasz, napiszesz "xD", poopowiadasz, że nie zaszkodzi zlinczować niewinnego i fajrant
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:09:39 GMT 1
Antony i Małolat to jest mafia
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:10:05 GMT 1
Spór wokół wilka/anthonego był mega na rękę mafii, dlatego teraz jest taki opór wobec porzucenia go a mi się wydaję, że spory powinno się rozwiązywać, a nie zostawiać je w połowie no własnie niekoniecznie, istota tej gry jest badanie reakcji wszystkich stron, nie tylko potencjalnego oponenta. malo tego, zeby dobrze znajdowac mafie, trzeba wiedziec, kiedy ktos kogo za nia mielismy zaczyna wykazywac oznaki miastowosci. wiele porazek miasta polegalo na tym, ze sie ono wewnetrznie klocilo o bzdury, a mafia przechodzila bokiem podpinajac sie tu i tam, albo podsycajac ogien gdy trzeba bylo
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:10:12 GMT 1
ech
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:11:15 GMT 1
Ja poczułem taki wewnętrzny spokój teraz
Nawet nie wiecie jaki jestem z siebie zadowolony
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:11:23 GMT 1
zacznij borat trzeźwo myśleć
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:12:25 GMT 1
dlaczego Ty mnie malolat nie chcesz przekonac do swojego punktu widzenia, tylko na kazdym kroku sie asekurujesz?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:13:58 GMT 1
Jest na pewno Darek Wasiak niewinny
Jak ja sie z nim dogadam co do Wilka to jest szansa dla tego miasta
A postawa Małolata jest manipulacyjna
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 14:14:58 GMT 1
a mi się wydaję, że spory powinno się rozwiązywać, a nie zostawiać je w połowie no własnie niekoniecznie, istota tej gry jest badanie reakcji wszystkich stron, nie tylko potencjalnego oponenta . malo tego, zeby dobrze znajdowac mafie, trzeba wiedziec, kiedy ktos kogo za nia mielismy zaczyna wykazywac oznaki miastowosci. wiele porazek miasta polegalo na tym, ze sie ono wewnetrznie klocilo o bzdury, a mafia przechodzila bokiem podpinajac sie tu i tam, albo podsycajac ogien gdy trzeba bylo No to zaufaj mi. Dobrze odczytałem Chłopa i jestem przekonany, że dobrze odczytuję Wołacza, chociaż obaj byli moimi podejrzanymi.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 14:15:47 GMT 1
No to jak jesteście miastowi to proszę działać!!!
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:16:17 GMT 1
dlaczego Ty mnie malolat nie chcesz przekonac do swojego punktu widzenia, tylko na kazdym kroku sie asekurujesz? bo ja nie mam punktu widzenia wróciłem na chatę i napisałem, że mam borata za niewinnego zacząłem rozmawiać z velmą i wołaczem bo to są moi niewinni z wczoraj i jestem na etapie weryfikowania tego prócz jest spółka która wygląda niewinnie no i zostaleś mi ty z wilkiem i anthonym więc do czego ja cię mam przekonywać tutaj? do velmy i wołacza? przecież oni ani nie są teraz zagrożeni, ani ja sobie na ten moment nie dam ręki ujebać że mam rację
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:16:38 GMT 1
no ale ja walcze od rana samego żeby uratowac tego Wilka i teraz dopiero jak przyszedł Darek to widzę że to zaczyna działac
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:18:21 GMT 1
no dawaj kurwa chodź gdzie masz manipulację
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 14:21:24 GMT 1
Bo ty mi nie podawałeś pomocnej ręki jak walczyłem sam z całym miastem o tego Wilka
A teraz jak sie zrobił cień zagrożenia dla ciebie to nagle sie okazuje że ty grasz w tą gre i ci zależy
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:21:47 GMT 1
no jezeli Ty masz mnie z taka mapa gry, zmianami zdania, proba konsolidacji miasta wbrew podzialom, za mafie, no to ja juz nic nie poradze.
w mafii teraz z taka pozycja patrzylbym jak sie wszyscy w kolo zagryzaja
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 14:23:18 GMT 1
no to chyba kurwa jakbym walczył z tobą o tego wilka a w to nie wierzył to bym mógł być nazwany manipulantem a robię coś dokładnie przeciwnego masz ból dupy o to że mamy inne ready i już z anthonym przecież tak samo chyba jechałeś
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 14:24:21 GMT 1
poza tym ja uwazam, ze anthony rzeczywiscie nie kumal ze szarlej i farciarz maja odwrocona tozsamosc w mojej pierwotnej liscie
|
|