Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 15:48:58 GMT 1
w jaki sposób miałem wytłumaczyć że kłapouchy jest niewinny?
Z Wilkiem coś podobnego czuję
że on nie próbuje nikomu krzywdy zrobić tylko jak wchodzi to jest autentyczny
rozumiem i nie rozumiem, bo niewinnego Wilka miałeś 2 godziny po rozpoczęciu gry, a jego pierwsze posty nie mogły wskazywać na to, że jest nieszkodliwy (?). Jeszcze jest przeciwwaga Wiśniakowania, bo właśnie nieszkodliwe granie i pisanie dla pisania mogłoby być tak odebrane, ale szybko wyszło, że to Szarlej i został semi uniewinniony Ito rozłożenie parasola ochronnego nad nim, może mu tylko zaszkodzić. Jeżeli jest niewinny i jeżeli tak jak piszesz, że gdy pisze to nie czujesz mafijnej agendy to on aktywnym pisaniem powinien się wybronić, a mało tego z jego strony. Dlatego przestałem go bronic
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 15:55:39 GMT 1
Jakbym ja Ci zaufał, że Wilk nie jest winny. a Ty mi, że nie Małolat i Wołacz, to jaką dwójkę mafijną byś podał?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 15:57:19 GMT 1
Jakbym ja Ci zaufał, że Wilk nie jest winny. a Ty mi, że nie Małolat i Wołacz, to jaką dwójkę mafijną byś podał? Antony i córka
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 15:59:11 GMT 1
Kurde, Córka?
Nie pasuje Ci Córka do niewinnego Lewkonia?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:00:13 GMT 1
Myślę że jest niewinny ale podałeś takie warunki że musiałem wybrac jego lub Darka.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 16:04:38 GMT 1
Spoko, wspólny cel możemy mieć w Anthonym. Mi nawet w to graj, chciałbym zobaczyć jakie powiązania może dać Anthony względem innych
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 16:06:29 GMT 1
Chociaż bardziej kusiłoby mnie grillowanie Darka, ale różnica jest taka, że rykoszet w postaci zlinczowanego Anthonego mniej mnie przeraża niż w przypadku Darka, więc nie kuśmy losu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:06:50 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 16:06:50 GMT 1
Spoko, wspólny cel możemy mieć w Anthonym. Mi nawet w to graj, chciałbym zobaczyć jakie powiązania może dać Anthony względem innych 🥰 A jakbyś miał zrobić taki eksperyment myślowy i się zastanowić nad tym teraz? XD Mogę ci zagwarantować, że padam zielony Jakie wnioski wyciągasz względem innych graczy mając mój kolor czarne na białym?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:08:41 GMT 1
Wilk kurwiorzu wypowiedz sie o graczach Wołacz, Velma, Małolat Przy Wołaczu mam wrażenie takie, że zamiast szukać naturalnie mafii w kręgu w którym się znalazł i dobijać swojego podejrzanego to woli sobie resztę poobserwować i potencjalnie poszerzyć grono podejrzanych zamiast spróbować zawężać ten krąg ułatwiając sobie grę. W razie czego szykuje sobie podkładkę pod walenie w Borata. Nie wiem jaki jest sens poszerzania grona podejrzanych tuż meczówką potencjalną. Nie rozumiem też sensu ataku Wołacza w twoją stronę. Potencjalna mafia.
Jeśli Velma jest w mafii to do tej pory gra dość mocną rozgrywkę na tyle mocną że jest takim punktem dzielącym częściowo miasto. Ten slot trzeba będzie prędzej czy później sprawdzić. Mam wrażenie że jej jest na rękę to co się dzieje w temacie i sama nie chce dać aż tak mocnych readów by nie podpadać za bardzo tuż przed potencjalną meczówką. Do tego chciałaby ciebie popchnąć na świecznik tylko nie wie jak za to się zabrać. Chociaż tutaj mam mniejszą pewność czy to nie jest ktoś to sobie lubi w stanach średnich siedzieć.
Co do małolata mam wrażenie że dość dobrze pozycjonuje się w tej grze. Czasem mam wrażenie że aż za dobrze chce się pozycjonować. Chociaż pokazuje czasem wkurw na to co się dzieje w temacie to mam wrażenie, że wszelkie oskarżenia traktuje jako obrazę majestatu. Nie masz wrażenia, że małolat woli od siebie odsuwać podejrzenia zamiast szukać mafii? Bo ja takie wrażenie przy nim odnoszę. Mam go za potencjalną mafię.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:08:50 GMT 1
ten sie budzi jak coś mu zagroziło (antony)
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 16:10:01 GMT 1
Spoko, wspólny cel możemy mieć w Anthonym. Mi nawet w to graj, chciałbym zobaczyć jakie powiązania może dać Anthony względem innych 🥰 A jakbyś miał zrobić taki eksperyment myślowy i się zastanowić nad tym teraz? XD Mogę ci zagwarantować, że padam zielony Jakie wnioski wyciągasz względem innych graczy mając mój kolor czarne na białym? To chciałbym od Ciebie lepszego wyłożenia dlaczego ja mogę się mylić do Małolata? Borat i chyba Darek też wskazują, że mogą mieć tutaj dziurę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:10:50 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 16:10:50 GMT 1
🥰 A jakbyś miał zrobić taki eksperyment myślowy i się zastanowić nad tym teraz? XD Mogę ci zagwarantować, że padam zielony Jakie wnioski wyciągasz względem innych graczy mając mój kolor czarne na białym? To chciałbym od Ciebie lepszego wyłożenia dlaczego ja mogę się mylić do Małolata? Borat i chyba Darek też wskazują, że mogą mieć tutaj dziurę Nie odpowiada się pytaniem na pytanie Ja ci na nie odpowiem ale najpierw ty xD
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:11:19 GMT 1
A jeśli Anthony miałby być w mafii z małolatem bardzo dziwnie się ta rozgrywka układa kiedy ta dwójka się trzyma razem przez część gry.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:12:00 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 16:12:00 GMT 1
ten sie budzi jak coś mu zagroziło (antony) Ty kurwa parodysto, jestem regularnie aktywny i wtykam nos w każdy wątek, każdą dziurę W piździe mam już nadskakiwanie tobie Jesteś w tym mieście szkodnikiem i tak cię historia zapamięta Elo
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 16:12:02 GMT 1
To chciałbym od Ciebie lepszego wyłożenia dlaczego ja mogę się mylić do Małolata? Borat i chyba Darek też wskazują, że mogą mieć tutaj dziurę Nie odpowiada się pytaniem na pytanie Ja ci na nie odpowiem ale najpierw ty xD Odpowiada się, jak się nie ma kultury xD Ale odpiszę Ci dokładniej, tylko w międzyczasie robię obiadek, więc może trochę zejść
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:12:44 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 16:12:44 GMT 1
A jeśli Anthony miałby być w mafii z małolatem bardzo dziwnie się ta rozgrywka układa kiedy ta dwójka się trzyma razem przez część gry. Ja zmieniałem na jego temat zdanie ze 4 razy w ciągu tych dwóch dni xD
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:13:24 GMT 1
A jeśli Anthony miałby być w mafii z małolatem bardzo dziwnie się ta rozgrywka układa kiedy ta dwójka się trzyma razem przez część gry. Ja zmieniałem na jego temat zdanie ze 4 razy w ciągu tych dwóch dni xD A jednak gdzieś z nim tworzysz w międzyczasie wspólny front prawda?
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 16:13:30 GMT 1
Wilk kurwiorzu wypowiedz sie o graczach Wołacz, Velma, Małolat Przy Wołaczu mam wrażenie takie, że zamiast szukać naturalnie mafii w kręgu w którym się znalazł i dobijać swojego podejrzanego to woli sobie resztę poobserwować i potencjalnie poszerzyć grono podejrzanych zamiast spróbować zawężać ten krąg ułatwiając sobie grę. W razie czego szykuje sobie podkładkę pod walenie w Borata. Nie wiem jaki jest sens poszerzania grona podejrzanych tuż meczówką potencjalną. Nie rozumiem też sensu ataku Wołacza w twoją stronę. Potencjalna mafia.
Jeśli Velma jest w mafii to do tej pory gra dość mocną rozgrywkę na tyle mocną że jest takim punktem dzielącym częściowo miasto. Ten slot trzeba będzie prędzej czy później sprawdzić. Mam wrażenie że jej jest na rękę to co się dzieje w temacie i sama nie chce dać aż tak mocnych readów by nie podpadać za bardzo tuż przed potencjalną meczówką. Do tego chciałaby ciebie popchnąć na świecznik tylko nie wie jak za to się zabrać. Chociaż tutaj mam mniejszą pewność czy to nie jest ktoś to sobie lubi w stanach średnich siedzieć.
Co do małolata mam wrażenie że dość dobrze pozycjonuje się w tej grze. Czasem mam wrażenie że aż za dobrze chce się pozycjonować. Chociaż pokazuje czasem wkurw na to co się dzieje w temacie to mam wrażenie, że wszelkie oskarżenia traktuje jako obrazę majestatu. Nie masz wrażenia, że małolat woli od siebie odsuwać podejrzenia zamiast szukać mafii? Bo ja takie wrażenie przy nim odnoszę. Mam go za potencjalną mafię.
a gdybyś miał ich uszeregować od najbardziej do najmniej mafijnego
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:14:39 GMT 1
Przy Wołaczu mam wrażenie takie, że zamiast szukać naturalnie mafii w kręgu w którym się znalazł i dobijać swojego podejrzanego to woli sobie resztę poobserwować i potencjalnie poszerzyć grono podejrzanych zamiast spróbować zawężać ten krąg ułatwiając sobie grę. W razie czego szykuje sobie podkładkę pod walenie w Borata. Nie wiem jaki jest sens poszerzania grona podejrzanych tuż meczówką potencjalną. Nie rozumiem też sensu ataku Wołacza w twoją stronę. Potencjalna mafia. Jeśli Velma jest w mafii to do tej pory gra dość mocną rozgrywkę na tyle mocną że jest takim punktem dzielącym częściowo miasto. Ten slot trzeba będzie prędzej czy później sprawdzić. Mam wrażenie że jej jest na rękę to co się dzieje w temacie i sama nie chce dać aż tak mocnych readów by nie podpadać za bardzo tuż przed potencjalną meczówką. Do tego chciałaby ciebie popchnąć na świecznik tylko nie wie jak za to się zabrać. Chociaż tutaj mam mniejszą pewność czy to nie jest ktoś to sobie lubi w stanach średnich siedzieć.
a gdybyś miał ich uszeregować od najbardziej do najmniej mafijnego To wyglądałoby tak: 1. Małolat 2. Wołacz 3. Velma
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:20:55 GMT 1
Jeszcze jedno Anthony dlaczego zamiast próbować załagodzić spór lub ignorować Borata ( jak ciebie wkurwia) to odpowiadasz jemu cały czas bez szans na poprawę waszych relacji?
|
|