|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:22:27 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 16:22:27 GMT 1
Jeszcze jedno Anthony dlaczego zamiast próbować załagodzić spór lub ignorować Borata ( jak ciebie wkurwia) to odpowiadasz jemu cały czas bez szans na poprawę waszych relacji? Bo wierzyłem że się otrząśnie A tak mnie tylko irytuje wypisywaniem bzdur
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:24:12 GMT 1
Jakbym ja Ci zaufał, że Wilk nie jest winny. a Ty mi, że nie Małolat i Wołacz, to jaką dwójkę mafijną byś podał? Antony i córka Tu mnie zaskoczyłeś tym typem córki jako potencjalną mafię. Nie chce mi się przeczesywać wszystkich twoich postów ale nie kojarzę za bardzo byś ją podejrzewał.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:25:36 GMT 1
Tu mnie zaskoczyłeś tym typem córki jako potencjalną mafię. Nie chce mi się przeczesywać wszystkich twoich postów ale nie kojarzę za bardzo byś ją podejrzewał. Uważasz że to co gra do tej pory córka jest w zasięgu jej mafijnej mety Borat?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:26:13 GMT 1
Jeszcze jedno Anthony dlaczego zamiast próbować załagodzić spór lub ignorować Borata ( jak ciebie wkurwia) to odpowiadasz jemu cały czas bez szans na poprawę waszych relacji? To jest bardzo inteligentne pytanie, już któreś, które sprawia że ja uważam Wilka za niewinnego.
Bo on ma taką typowo miejską ciekawość w sobie. Kilka pytań mi zadał takich że poczułem że to niewinny naprawde chce sie czegoś dowiedzieć.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 16:27:06 GMT 1
Może zrobimy sztuczkę?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:27:14 GMT 1
Najbardziej Wilka w tej edycji moim zdaniem właśnie pytania, która zadał uniewinniają.
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 16:30:01 GMT 1
to jest taka gra, ze mozecie byc obaj w mafii i sie nawzajem uniewinniac byle dotrwac do konca xD
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 16:30:27 GMT 1
jest to gdzies bardzo malo prawdopodobne, ale przy grze na przetrwanie nie mozna tego wykluczac
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:30:34 GMT 1
Tu mnie zaskoczyłeś tym typem córki jako potencjalną mafię. Nie chce mi się przeczesywać wszystkich twoich postów ale nie kojarzę za bardzo byś ją podejrzewał. Bo ja jej nie podejrzewam ale on mi tam zablokował ponad połowe graczy że nie moge ich podac wiec wyszło że musze ją + kogoś
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:31:14 GMT 1
jest to gdzies bardzo malo prawdopodobne, ale przy grze na przetrwanie nie mozna tego wykluczac No dobrze ale to jest gra gdzie trzeba oceniac po prawdopodobienstwie
ja tez moge napiasc ze mozesz byc w mafii z małolatem ale jakie to ma znaczenie jak oceniam szanse na to jakie niskie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:33:14 GMT 1
via mobile
Post by malolat on Oct 20, 2024 16:33:14 GMT 1
Wilk w którym miejscu ja się spozycjonowalem? Gdzie wyrobiłem pozycję?
|
|
|
Post by Darek Wasiak on Oct 20, 2024 16:33:24 GMT 1
jest to gdzies bardzo malo prawdopodobne, ale przy grze na przetrwanie nie mozna tego wykluczac No dobrze ale to jest gra gdzie trzeba oceniac po prawdopodobienstwie
ja tez moge napiasc ze mozesz byc w mafii z małolatem ale jakie to ma znaczenie jak oceniam szanse na to jakie niskie?
po prostu mam wrazenie ze bardziej sie skupiasz na bronieniu Wilka niz na forsowaniu swoich typow
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:34:37 GMT 1
Wilk w którym miejscu ja się spozycjonowalem? Gdzie wyrobiłem pozycję? To nie jest tak że ty w trakcie trwania gry budujesz sobie pomału swoją pozycję by potem móc wyprowadzać kontry aby tylko ktoś jej nie naruszał?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:34:51 GMT 1
boje się że się mylę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:35:12 GMT 1
via mobile
Post by malolat on Oct 20, 2024 16:35:12 GMT 1
Wilk w którym miejscu ja się spozycjonowalem? Gdzie wyrobiłem pozycję? To nie jest tak że ty w trakcie trwania gry budujesz sobie pomału swoją pozycję by potem móc wyprowadzać kontry aby tylko ktoś jej nie naruszał? Nie odpowiedziałeś na moje pytanie
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:36:58 GMT 1
To nie jest tak że ty w trakcie trwania gry budujesz sobie pomału swoją pozycję by potem móc wyprowadzać kontry aby tylko ktoś jej nie naruszał? Nie odpowiedziałeś na moje pytanie Znowu nadajemy na różnych falach. Ty byś chciał dostać konkretny moment i konkretny post. Chciałbyś mieć wszystko czarno na białym byle dostać argument w swoje ręce który by posłużył do obrony siebie. Jesteś na tym punkcie przewrażliwiony w tej edycji.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2024 16:38:01 GMT 1
via mobile
Post by Anthony Fantano on Oct 20, 2024 16:38:01 GMT 1
Ja zmieniałem na jego temat zdanie ze 4 razy w ciągu tych dwóch dni xD A jednak gdzieś z nim tworzysz w międzyczasie wspólny front prawda? Kurde miałem też na to odpisać ale straciłem zasięg Ja ogólnie nie czuję że my tworzymy jakiś wspólny front, mam wręcz wrażenie że gramy bardziej obok siebie w tej edycji xD I paradoksalnie jesteśmy w podobnej pozycji
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:38:30 GMT 1
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie Znowu nadajemy na różnych falach. Ty byś chciał dostać konkretny moment i konkretny post. Chciałbyś mieć wszystko czarno na białym byle dostać argument w swoje ręce który by posłużył do obrony siebie. Jesteś na tym punkcie przewrażliwiony w tej edycji. No i wy uważacie że on pisząc takie rzeczy jest winny? Serio?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 16:38:58 GMT 1
A jednak gdzieś z nim tworzysz w międzyczasie wspólny front prawda? Kurde miałem też na to odpisać ale straciłem zasięg Ja ogólnie nie czuję że my tworzymy jakiś wspólny front, mam wręcz wrażenie że gramy bardziej obok siebie w tej edycji xD I paradoksalnie jesteśmy w podobnej pozycji I wolałbyś jednak mieć go po swojej stronie niż go mieć jako przeciwnika? Prawda?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 16:41:18 GMT 1
W mafii jest malolat i antony i na szczescie nie wygrają tej edycji bo będę w meczówce na nich głosował.
|
|