|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 20:38:06 GMT 1
No to rzeczywiście niewinnie gra.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 20:38:44 GMT 1
bardzo wątpię, żeby Bobo nagle znalazł aż tak dużą popularność jako potencjalna mafia, ale jest takie ryzyko Też nie sądzę, nikt za bardzo nie podczepił się pod jej typ, jedynie Marian by to ochoczo zrobił, ale go nie ma. Prędzej on poleci, niż ja imo.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 20:40:29 GMT 1
w końcu nigdzie nie widać tego Żurasa, może nie gra? Myślę że gra, ale w takim razie mam podejrzenia, że może być detem. Raz go widziałem w rozgrywce jako detektywa, był ultra cichy, spokojny i dokładny, trochę myślałem o Shepardzie w tym kontekście ale nie pasowały mi te wstawki kreacyjne, plus otoczka gamingowa.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 20:41:20 GMT 1
Marian na styku, ujawniający się jako detektyw też jest dla nas spoko.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 20:42:54 GMT 1
trzeba go cisnąć imo, ja mu nie odpuszczam
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 20:45:27 GMT 1
Żuras chyba może się też kryć pod Durdą, ale wg mnie zwyczajnie może też nie grać
Osiecka to kurwa wygląda jak Lewkoń xD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 20:45:45 GMT 1
A kim był Doktor Redzik tak w ogóle?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 20:47:10 GMT 1
A Marian może być Zurasem?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 20:47:16 GMT 1
imo jak marian padnie w linczu, to do odjebania jest osiecka
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 20:48:11 GMT 1
wg mnie Marian zbyt agresywny momentami na Żurasa
wg mnie Osiecka gra pod nas, ale mogę źle oceniać ofc
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 20:49:30 GMT 1
Bardzo mnie ta sytuacja zmęczyła
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 20:50:01 GMT 1
na moment obecny tak, ale ma takie ślepe strzały jak we mnie przed linczem, imo jest groźniejsza od pokemona
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 20:50:07 GMT 1
Jak Spidermum odpadnie za punkty to dobrze dla nas, nie?
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 20:51:08 GMT 1
Oj Mariano, nie kumasz linijek w ogóle. Zdanie, którego się tak czepiłeś, miało implikować mafijność jednego -nie wiedziałem którego - z waszej dwójki. W sumie to jak patrzę na to z perspektywy czasu, to sam sobie daję żółty kolor, bo to niedopuszczalne, że chociaż przez chwilę rozważałem twoją niewinność kosztem kogokolwiek innego. Bardzo chciałbym coś wnieść do tej gry (a w zasadzie wynieść, pewnego mafiozę), ale nie mam posłuchu w mieście, przykro mi. Dobrze, że chociaż Durda cię punktuje poza mną, bo daje mi to jakąkolwiek nadzieję. Plus to przyklejenie się linczu na Kukuczce w obecnym momencie jak rzep psiego ogona. Kukuczce, który tak nawiasem czyściej gra od ciebie od jakiegoś czasu. Wiesz, że typ prędzej czy później poleci, więc to bardzo dla ciebie bezpieczne wyjście. Jeżeli jest niewinny, to napiszesz, że i tak musiał polecieć, a jeżeli jest winny, to potem do końca gry będziesz jechał na tym, jak to forsowałeś jego typ. Chociaż w sumie i tak najzabawniejsze jest to, jak używasz zwrotu "Mariano Italiano" jako argument przeciwko mnie XD Kusi mnie zmiana głosu z Marlowa, no, kusi. Miało implikować? To albo popełniłeś błąd logiczny albo zwyczajnie się zapomniałeś i uznałeś, że Jja jako mafia nie uniewinniałbym swojego kolegi w taki sposób. Musiałeś mieć jakieś założenie, pisząc te słowa ale wytłumaczyłeś je w tylko jednym kierunku (ja broniący mafiozy nie jestem w mafii). Wytłumacz mi zatem, idąc ówczesnym tokiem myślenia, w jaki sposób moja wina uniewinniałaby Kukuczkę lub jego niewinność prowadziła do mojej winy. Bo nijak tego nie wytłumaczyłeś. 1. Nie używasz jakichkolwiek argumentów. 2. Zamiast odpowiedzieć i wytłumaczyć swoje szemrane linijki, wolisz posługiwać się ironią o żółtym kolorze. 3. W jaki sposób mnie Durda punktuje? Potrafisz to wytłumaczyć czy również posłużysz się sarkazmem i postem na obejście? 4. Tak, przyczepiam się linczu na Kukuczce, jak rzep psiego ogona, ponieważ uważam go za winnego a według mojej teorii pomoże to dojść do kolejnych mafiozów. Z etapu nr 1 szukania mafii będę mógł przeskoczyć do etapu nr 2. Powinieneś to rozumieć. 5. Wiem, że typ prędzej czy później poleci, ale wolę żeby nastąpiło to dzisiaj. Bo jeśli okaże się niewinny, to będę mógł odejść od obecnej teorii i szukać nowej sitki powiązań. Oszczędzi mi to czasu, jeśli się mylę. 6. Tak, używam zwrotu "Mariano Italiano", ponieważ wierzę w moc podświadomości. Mariano Italiano kojarzy się w większości z niekumatym leszczem i być może nieświadomie, chcąc obniżyć mój utorytet użyłeś takiego sformułowania. Generalnie zaczynam Tobą gardzić. Wyglądasz na facecika, który tu się uśmiechnie, tam się podczepi, tutaj wyśmieje, tam zbagatelizuje. Nie dajesz miastu nic. A podejrzewasz mnie, używając argumentów, które bardziej pasują do Ciebie. Tfu. To jest ultra detektywistyczny post wg mnie, z tymi sieciami powiązań, etc W ogóle zwróćcie pls uwagę, że jak cytujecie tu posty z ogólnego forum, żeby usuwać małpy, które pojawiają się przy nickach (@) w odwołaniach, bo wtedy jest powiadomienie w profilu kto zacytował i w jakim dziale, chyba że Volv jakos to wyłączył u nas? Ale dmuchałbym na zimne.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 20:51:45 GMT 1
Jak Spidermum odpadnie za punkty to dobrze dla nas, nie? Bardzo dobrze, jeden lincz mniej nam wtedy wystarczy, przy fajnym mścicieli równie dobrze możemy skończyć po 5 dniach
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 20:54:54 GMT 1
Ja nie wiem kto to jest Osiecka, ale robi lolcontent XD
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 20:59:56 GMT 1
Ej, Jerzy, a nie myślisz że jak jutro nagle, zamilkniesz na temat Konsultanta tylko zaczniesz jechać po kimś innym to da im o wiele bardziej do myślenia niż jakbyś go atakował analizami? Będą się zastanawiać skąd ta zmiana.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 21:13:05 GMT 1
Są szanse że Marian sprawdzał DJ Bobo.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 21:16:00 GMT 1
Tak to wygląda. Tuż po sprawdzeniu, na dużo większej pewności
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 21:20:42 GMT 1
jest taka możliwość, natomiast chłopak się gotuje też ewidentnie, bo mu się pod dupą pali, nigdy się tak nie ucieszyłem z tego, że ktoś mnie nazwał śmieciem XDDD
|
|