|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 21:26:34 GMT 1
beka niezła faktycznie, Marian zagotowany jak klops
odpalamy go, zostawiamy przy życiu? chyba musi żyć póki co + szkoda mordu mimo wszystko, tu det nie jest tak groźny, szczególnie taki
bękart, masz racje, tak może zrobię xD zacznę napieprzać w kogoś innego
o wiem, może napiszę jutro rano posta, że jednak Pika to OC, który wszystkim steruje
wezmą mnie za totalnego wariata
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 21:29:40 GMT 1
zaczyna się to, o czym pisałem, już zaczynają węszyć gdzie indziej xd już chcą jebać a to w Durdę, a to o Konsultancie niektórzy zaczęli zmienić, etc.
niezły bajzel, miasto nie ma łatwo, mimo że nie gramy jakoś super dobrze jako mafia
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 21:38:30 GMT 1
dobra, ja już dzisiaj siedzę tam cicho i udaję, że poszedłem spać, najwyżej sobie trochę poczytam, ale nie chce mi już wysilać do jutra
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 21:54:43 GMT 1
zaczyna się to, o czym pisałem, już zaczynają węszyć gdzie indziej xd już chcą jebać a to w Durdę, a to o Konsultancie niektórzy zaczęli zmienić, etc. niezły bajzel, miasto nie ma łatwo, mimo że nie gramy jakoś super dobrze jako mafia wg mnie gramy zajebiście jak na takie okoliczności, utrzymanie Cię do trzeciego linczu to wyczyn kosmiczny
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 22:00:46 GMT 1
potwierdzam, jak jeszcze jutro nie padniesz, to chyba więcej się wyciągnąć z takiej sytuacji nie da
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 22:48:30 GMT 1
Tak i zamiast spokojnie czekać aż padnie niewinny Redzik, traciłbym na niego mord kolejnego dnia xD Ale to już Wasza wina (jak jesteście w mafii). Zresztą ciekawe jest to, że pomyślałem tak samo. Mafia w Redzie mogła szukać deta za wszelką cenę ale traci strategiczny aspekt, ponieważ ten lincz jest nie po Sidorowemu. Co to znaczy nie po Sidorowemu.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 22:59:39 GMT 1
Z kim chciałbym nawiązać współpracę i traktuję jako jakościowego, dobrego człowieka:1. Agnieszka Osiecka – widać w jej twórczości subtelną duszę poetki, która chce wesprzeć braci w gorszych czasach. Dąży do zmian w naszym mieście, pod którymi też mogę się podpisać. Dość wnikliwie punktuje w swoich wierszach obłudę i prostactwo. Moje pierwsze wrażenie po kontakcie z tą Panią jest pozytywne. Zbudujmy razem nowy AWS! 2. Sznudzian – elokwentny, błyskotliwy obserwator. Swoją inteligencją, erudycją i urokiem osobistym przypomina mi widok w lustrze. Wspaniały człowiek, którego aż chce się wysłuchać.
Do kogo czuję niepohamowaną sympatię, ale w obecnej chwili ciężko mi z nim zacieśnić stosunki:1. Edward Durda – Pan Edward bardzo ciekawe rozpoczął swoją karierę w mieście. Szanuję jego dociekliwość i chęć poszerzania horyzontów. Liczę, że w dalszym etapie da nam trochę więcej z siebie, bo czuję jego potencjał. Z kim mógłbym nawiązać współpracę, ale wymagam zmiany stylu i traktuję w tej chwili jako niegroźnego pionka politycznego:1. Konsultant Play – jak już wcześniej wspomniałem, przypomina mi mojego dobrego kolegę ze studiów. Bardzo dużo mówi, jednak ilość słów nie wiąże się jakkolwiek z ich jakością. Mam nadzieję, że wyciągnie wnioski z moich słów i skupi się bardziej nad wartością merytoryczną swoich wystąpień. W innym przypadku może do końca być traktowany niepoważnie. 2. Pikachu – Gabriel Janowski powiedział kiedyś, że w Polsce są grupy interesów. Te słowa przypominają mi sympatycznego polityka z Japonii, który swój styl wypowiedzi i działania wzorował właśnie na Panie Gabrielu. Pan Pikachu to niegroźna pchełka, która widzi dużo, jednak nie potrafi tego odpowiednio sprzedać.
Z kim poszedłbym na randkę:1. Mikaela Shifrin – zarówno Pani Mikaela, jak i ja zostaliśmy obdarzeni ponadprzeciętnymi walorami estetycznymi. Pani Mikaela robi wrażenie wyważonej kobiety, która gdzieś ukrywa swoje prawdziwe emocje. Mam nadzieję, że swoim urokiem rozbudzę w niej wielką namiętność.
Z kim nie chcę nawiązać współpracy, ponieważ mu nie ufam:1. Austriacki Akwarelista – jak pokazała historia XX wieku, osoba reprezentująca ten niezbyt popularny zawód może okazać się dużym zagrożeniem dla naszego miasta. Od początku jego wypowiedzi mają w sobie pewną dozę mowy nienawiści. Jego publiczne występy są intensywne i ekspresyjna. Wydaje mi się, że pod tą ekspresją ukryta jest iście szatańska dusza. 2. Szostybekart – o Panu Szóstym mogę powiedzieć tylko to, że stara się przybrać asekurancką pozę. Z jednej strony nie ma w jego wypowiedziach wielu ataków. Bardziej stara się skupić na rzuceniu małego pstryczka w nos któregoś z polityków i obserwować, jak pozostali na to zareagują. 3. DJ Bobo – tutaj chyba już nie będę owijać w bawełnę. Pan DJ wydaje mi się cwaniaczkiem z wybielonym uśmiechem. Stara się udawać przyjemniaczka, jednak zapomina, że taki image ma niewiele wspólnego z elegancją. Uważam go za zakompleksionego złodzieja marzeń, który pracę innych podpisuje swoim nazwiskiem i stara się zebrać chwałę i sławę. Szwajcarskie korzenie również przypominają mi o tym, że zależy mu tylko i wyłącznie na interesie własnym, nie obywateli. A tu Marian, post z wczoraj, PRZED SPRAWDZANIEM - nie ufa mi, nie podobam mu się, dzisiaj nagła zmiana frontu, cały czas zazielenia Osiecka, wg mnie dostał na niej sprawdzenie niewinności. Sznudziana lubi, może Cię nie będzie sprawdzał. Dzisiaj chyba zrobił DJ Bobo. Pytanie jak chcemy go wywołać do tablicy i kiedy?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 14, 2020 7:06:55 GMT 1
Już z lubi przeszedł do nie ma zdania. Jestem jednym z jego kolejnych sprawdzeń. Tu już wchodzi w grę zlinczowanie, a jak nie wyjdzie to upicie i mord
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 14, 2020 7:45:11 GMT 1
myślałem że napisałem w tej grze dużo więcej, a teraz sprawdzam i większosć postów na mafijnym xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 14, 2020 8:56:13 GMT 1
Kurwa to samo, prawie miałem pisać, żeby weszli sobie w mój profil i zobaczyli że mam więcej od kogoś tam, bym się wyjebał pięknie
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 14, 2020 8:59:00 GMT 1
xD
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 14, 2020 9:38:36 GMT 1
zauważyliście że mamy w mafii Bo i Bobo?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 14, 2020 9:56:07 GMT 1
XDDD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 14, 2020 10:01:51 GMT 1
Marian będzie próbował mnie grillować, jego się nie boję, bo łatwo tę piłeczkę odbijam, ale gorzej, że niezależnie od niego ten trop jest podejmowany też przez innych
|
|
|
Post by szostybekart on May 14, 2020 10:02:58 GMT 1
Fajnie jakby po Kukuczce poleciało dwóch niewinnych, wteyd jesteśmy w domu już, trzeba to będzie dobrze zaordynować
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 14, 2020 10:04:05 GMT 1
no niestety grasz teraz naznaczony i to jest przejebane, on ma 100% pewności, umrze prawdopodobnie jutro wieczorem i ciekawe czy wcześneij się totalnie wysypie czy będą sprawdzeń szukać w postach.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 14, 2020 10:04:28 GMT 1
no ze sprawdzonym Bobo na dwóch akurat mamy w chuj małe szanse xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 14, 2020 10:05:36 GMT 1
Chyba że Marian dzisiaj w mordzie
|
|
|
Post by szostybekart on May 14, 2020 10:31:08 GMT 1
no ze sprawdzonym Bobo na dwóch akurat mamy w chuj małe szanse xD Mamy, mamy, trzeba też detowi podsuwać do sprawdzenia Modricia i Spidermana
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 14, 2020 10:32:25 GMT 1
no spidermana chyba po to żby zroić z siebie debila, prosze Cie
jak już to sheparda
|
|