|
Post by Jerzy Kukuczka on May 16, 2020 11:18:11 GMT 1
kmicica chce sporo osób odjebać zaraz po Tobie - jak go teraz zaatakujesz jako ostatnia deska ratunku to go to imo mocno uniewinni
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 16, 2020 11:18:37 GMT 1
reasumując, powinieneś się dać zajebać i już nie pisać jak wcześniej ja czy bobo, bo szansa, że licz Cię sprawdził jest mega duża i oni zdania nie zmienią xd
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 16, 2020 11:19:23 GMT 1
imo nikt nie uwierzy, że to ustawka dwóch mafiozów
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 16, 2020 11:19:38 GMT 1
A ja dopiero wstałem, muszę nadrobić co się działo XD
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 16, 2020 11:19:51 GMT 1
Oczywiście, że mnie dzisiaj zlinczują. Jak kogoś zaatakuję to nie w po to by się dziś obronić tylko żeby kogoś pociągnąć za sobą.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 16, 2020 11:27:04 GMT 1
no tylko wg mnie kmicica nie pociągniesz za sobą takim atakiem, a bardziej oczyścisz, ale może źle rozumuję xd
|
|
|
Post by Volverin on May 16, 2020 11:32:41 GMT 1
Piękny Marian MÓGŁ być detektywem, bo rzeczywiście pasuje to do tego, że dał bękarta na zielono i potem Bobo atakował, ALE moim zdaniem za mało poszperaliście w jego postach:
1. Dał Osiecką w pierwszym dniu jako top niewinnego, czyli trzeba uznać, że jeśli detektyw, to jest jego losowe sprawdzenie z początku gry. Ale potem już nie wspominał o Osieckiej, że jest top niewinna, pokolorował ją potem gdzieś na zielono, ale trochę za słabo przemycał to "sprawdzenie", więc już pojawia się pewna wątpliwość, bo detektyw chciałby raczej mocniej dać do zrozumienia, że Osiecka jest niewinna.
2. Następnie trzeba uznać, że sprawdził bękarta OC, nigdzie w jego postach nie widzę tej informacji wytłuszczonej, jest bękart pokolorowany na zielono w jednej analizie owszem, ale jest gdzieś pokolorowany nie po kolei w środku listy, a pokolorowany na zielono jest też Pikachu -> detektyw nie może sobie pozwolić na coś takiego, bo jeśli nie daj boże Pikachu jest mafiozą, a detektyw na czuja go też uniewinnia, to miasto może to pomylić ze sprawdzeniem i kaplica dla miasta. Detektyw musi grać w zgodzie ze sprawdzeniami w tym systemie, a cała reszta jego odczuć muszą być na zasadzie, że ktoś MOŻE jest niewinny, albo winny.
3. Ma w swojej analizie z 13 maja w chuj graczy pokolorowanych na czerwono -> detektyw po raz kolejny nie może sobie na to pozwolić, bo potem jak już sprawdzi kogoś czerwonego, to skąd miasto ma się połapać który z nich jest jego sprawdzeniem, a który z nich jest jego odczuciem.
4. Za bardzo nakurwiał w Bobo, za bardzo zwrócił na siebie uwagę, na 95% detektyw rozegra swoje sprawdzenie na spokojnie
Tak więc na pierwszy rzut oka Piękny Marian mógł być detektywem, ale po wnikliwszej analizie stawało się dość jasne, że nim nie będzie. Akwarelista zrobił dokładnie to, czego się można spodziewać po decie, wypisał swoje sprawdzenia po kilka razy w postach "podsumowujących", zawsze w tej samej kolejności tak jak sprawdzał, a jeśli dodawał innych graczy, których nie sprawdził, a ma o nich opinię, to oddzielał to "kreską" i widać było, że byli wymienieni w innej kategorii.
Tak średnio się przyłożyliście do szukanai detektywa, ale uważam, że to jedna z niewielu rys w waszym mafijnym występie póki co xD
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 16, 2020 11:34:14 GMT 1
Może za bardzo się zagotowaliśmy tym pokolorowaniem Bękarta
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 11:36:54 GMT 1
Celujemy w Szyfranta OC?
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 11:37:41 GMT 1
Tak, celujemy w Szyfranta OC, ewidentnie, jest przez nich bardziej wybielany jako sprawdzenie niż ja, więc jedynym wytłumaczeniem nieodjebania będzie OC
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 11:38:24 GMT 1
No i 1 vs 1 mam lepsze argumenty
To dziś trzeba Durdę, bo to egze i nie pozwoli mi żyć na finiszu
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 16, 2020 11:38:28 GMT 1
Zaatakować trochę w niego?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 11:40:25 GMT 1
A może Durde na jutro? Może mnie do tego czasu uniewinni, a Ciebie bękart nie zaatakuje bo będzie zajęty Kmicicem czy tam Shepardem
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 11:40:40 GMT 1
Zbyt oczywiste, ja muszę zacząć go bic, to będzie solówa z niezależnym arbitrem (mam nadzieję na Konsultanta/Osiecka)
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 16, 2020 11:40:51 GMT 1
imo Marian o mojej winie i braku winy bekarta wypowiadał się bardzo autorytatywnie, stąd ta pomyłka. Ale jak widać zbaitował nas elegancko.
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 11:41:44 GMT 1
A może Durde na jutro? Może mnie do tego czasu uniewinni, a Ciebie bękart nie zaatakuje bo będzie zajęty Kmicicem czy tam Shepardem Czemu na jutro? I kogo na dzisiaj wtedy? Durda topka niewinnych teraz tbh, i też najmniej zaangażowany w bitkę z innymi
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 11:54:51 GMT 1
Osiecka bardziej niewinna niż Durda - serio, nikt na niego nie zagłosuje do końca tej gry
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 11:55:09 GMT 1
oprócz Konultanta oczywiście
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 12:06:35 GMT 1
Ale Durda będzie bił we mnie, a nie Osiecka - Osiecka też łatwiej przekonać do Szyfranta IMO
Czujessz się bardziej komfortowo z mordem Osieckiej?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 16, 2020 12:09:30 GMT 1
imo osiecką łatwiej zmanipulować, zobaczcie co się stało wczoraj po moim coming oucie
|
|