Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 12:11:25 GMT 1
nie, ale wydaje mi się że do jutra nocy Durda nie zająknie sie o Tobie ani słowem, a mnie może odłoży dalej w kolejce do linczu.
ale to co mówi Bobo też jest prawdą, możliwe że będziesz w stanie manipulować Osiecką
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 13:33:09 GMT 1
Konsultant nagoniony na Szyfranta w meczówce to byłby fajny finał, chociaż z nim nigdy nie widomo w co strzeli
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 13:50:26 GMT 1
no w to celuje ale potrzebuje odstrzelić Durdę dzis, za mądry jest na moje zagrywki
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 14:04:22 GMT 1
Jeżeli to część planu to masz moja zgodę, mnie wieczorem może nie być
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 16, 2020 14:47:00 GMT 1
imo jak poleci Durda, to dociągniecie to panowie do końca, Konsultanta i tak nikt w tym mieście nie słucha
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 15:07:58 GMT 1
Durda dzis, on nie może za dużo przemycać
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 15:08:22 GMT 1
Dla mnie 50-50 póki co nasze szanse na zwycięstwo
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 15:16:23 GMT 1
sznudzian jeszcze jest opcja że się Ciebie zachowa na finał i będziesz grał OC w deciderze a ja jako pewien niewinny do zlinczowania przed finałem, a tymczasem zrobimy mord na Konsultancie dla zasady i czysty win, tak to widzę
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 16:19:15 GMT 1
Mord na Durdzie wpieprzy Kmicica
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 16, 2020 16:29:52 GMT 1
Tak, celujemy w Szyfranta OC, ewidentnie, jest przez nich bardziej wybielany jako sprawdzenie niż ja, więc jedynym wytłumaczeniem nieodjebania będzie OC
niestety, drugim wyjaśnieniem jest to prawdziwe, czyli że OC jest drugi gracz sprawdzony przez deta, przez co mafia nie mogła sobie pozwolić na wyjebanie Zielonki xD
tak czy tak, nie możemy go ruszać
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 16, 2020 16:32:44 GMT 1
nie no, koniecznie dziś Durda do piachu
- to egze, najpewniej najlepszy obecnie gracz w stawce - najbardziej zielony poza sprawdzonymi, ok, osiecka może się też wybieliła po podaniu tożsamości (jej chaotyczne i dziwne zagrywki przestały wyglądać mafijnie - to po prostu osoba, która chyba pierwszy raz gra w mieście), ale jej nikt nie słucha, ma niemal zerowe doświadczenie, tu jest szansa, że się pomyli w kluczowym momencie i to spora, przy egze - raczej niewielka - już pisze o montim jako OC
itd.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 16, 2020 16:39:06 GMT 1
bekart, piszesz, że uważasz, że masz szanse przetrwać do końca i przechylić szalę na korzyść miasta
przecież w momencie, w którym jesteś jednym z dwóch niewinnych, sprawdzonych przez deta, musisz zakładać, że w dzisiejszym mordzie lecisz. najdalej jutrzejszym
jedyna opcja, to że Zielonka jest OC, ale co do tego musiałbyś mieć np. 90% pewność, a sam napisałeś, że i Durda może być OCkiem xD
xd
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 16:40:49 GMT 1
wg mnie dobrze robię, wskazując że mafia próbuje na mnie sobie zrobić grunt pod niewinnego ocka
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 18:52:09 GMT 1
Co tam Panowie, co sądzicie
|
|
|
Post by szostybekart on May 16, 2020 18:52:36 GMT 1
Volv, ale co, wystarczy że Modrić zagłosował z dupy i napisał jednego posta i nie poleci?
Trochę nie fair.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 16, 2020 19:04:07 GMT 1
Ciężko powiedzieć, z jednej strony dla nas z perspektywy mafii odjebanie durdy może wyglądać podejrzanie, a z drugiej to gościu miał mega trafne spostrzeżenia i o mnie wczoraj jak się podałem za deta, więc bez względu na to, kogo atakuje, może stanowić niebnezpieczeństwo
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 16, 2020 19:04:46 GMT 1
A to że modrić nie leci może imo być dobre dla nas - 0 niebezpieczeństwa z jego strony dla nas, a może poleci w jakimś linczu z pizdy przy stykowej sytuacji
|
|
|
Post by Volverin on May 16, 2020 19:07:42 GMT 1
Volv, ale co, wystarczy że Modrić zagłosował z dupy i napisał jednego posta i nie poleci? Trochę nie fair. Regulamin mówi 2 posty i głos. Więc jak się nie wpisze do 21 drugi raz to leci.
Natomiast w tej sytuacji to dla was bez żadnej różnicy, bo jest 7-3, 6-2 o 21:30, z Modriciem żywym czy martwym i tak potrzebujecie dwóch linczów niewinnych
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 16, 2020 19:22:53 GMT 1
Durda największe problemy robi gadaniem, więc pora zamilknąć. Miasto ma tendencje do zapominania przemyśleń martwych graczy.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 16, 2020 19:26:35 GMT 1
Czyli dobrze rozumiem, że jak jutro poleci Shepard a pojutrze Kmicic to wygrana?
|
|