|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 19:53:22 GMT 1
Do 20 trzeba opracować listę trzech najbardziej niewinnych i ich wykluczyć z głosowania. Kto się wyłamie ten mafia. Linczować możemy randomowo w pozostałej piątce. Post typu niech ktoś. Czemu se taką listę nie sporządziła. Przecież punktów można byłoby na tym zbić u miastowych. Tylko że to byłoby też wiążące, bo jakby miasto zgodnie poszło na takie zagranie, to serio mogłoby być komplikujące dla mafii. Panie Ventura, dbam o swój komfort i odpoczynek w godzinach wolnych od pracy. Proszę zrozumieć, że moja praca może być wyczerpująca. Ja jestem tylko Waszą opiekunką. Tak naprawdę do przeprowadzenia zmian, robienia progresu i wychodzenia z choroby na prostą najważniejsi jesteście Wy sami.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 19:54:36 GMT 1
Ale się wstrzeliłem. d: to poknociłem e2: ale ja się pytałem na pewno i zbyła ten temat Panie Ventura, być może zabrzmi to nieprofesjonalnie z racji na mój wieloletni staż w tego typu placówkach, ale najwyraźniej uznałam to za mało istotne.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:55:07 GMT 1
Dzień dobry, grupo. Dzisiaj chciałabym poruszyć temat Pana Paula Grahama. Z karty wynika, że Pan Graham ma problemy z wiarą we własne możliwości. Lekarze stwierdzili u niego stany depresyjne i lękowe. Pan Paul sam twierdzi, że brakuje mu polotu i przebojowości, szczególnie w relacjach z kobietami... PANIE SABIN, PROSZĘ ZOSTAWIĆ NASZEGO NIELETNIEGO PACJENTA! PANIE SABIN... DZIĘKUJĘ. Wracając do tematu. Pan Paul. Przez niektórych przedstawiany jako flegmatyk i osoba, która przyjmuje dość pasywną postawę w takcie pracy w grupie. Jednak w pewnych jego wypowiedziach dostrzegam chęć przypieczętowania takowej postawy. mafiacorner.boards.net/post/149175/threadmafiacorner.boards.net/post/149177/threadmafiacorner.boards.net/post/149506/threadTutaj mi, jako doświadczonej pracownicy zakładu dla umysłowo chorych zaczyna zapalać się lampka. Lampka mówiąca, że Pan Graham mógł robić te nieoptymalne rzeczy z punktu widzenia jego mafijnej przynależności właśnie po to, żeby koniec końców wykorzystać to jako argument za swoją niewinnością. Jednak patrząc na jego dzisiejszy tok rozumowania, to ja tutaj zaczęłam dostrzegać poprawę w stanie psychofizycznym (to najpewniej zasługa doskonale dobranych leków). Panie Graham, widzę poprawę i zachęcam do bardziej osobistego i duchowego uczestnictwa w spotkaniach naszej grupy. Kurde bele, no celnie ubrana perspektywa. Podoba mi się. W takim razie czemu ten ostatni akapit? Zwłaszcza, że jeden z postów jest z tej godziny jeszcze, gdzie poprawa miała być zauważalna już dzisiaj. Czym się ta poprawa odznaczyła? Bo taka Trzecia Strona jak była nieprzekonana, tak dalej taką jest.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 19:55:16 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 19:55:16 GMT 1
mnie prawie nie będzie, postaram się coś zajrzeć ale nie obiecuje
nie głosujmy dziś na Mandelę
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 19:56:59 GMT 1
Natomiast wracając do kwestii listy niewinnych, którym dajemy dzisiaj immunitet to chciałabym zaproponować kadydaturę Pana Mandeli. Tę opinię wzmocnił we mnie fakt, kto kryje się pod tą postacią.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:59:02 GMT 1
No to przegłosowane jest już raczej.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:00:18 GMT 1
Dzień dobry, grupo. Dzisiaj chciałabym poruszyć temat Pana Paula Grahama. Z karty wynika, że Pan Graham ma problemy z wiarą we własne możliwości. Lekarze stwierdzili u niego stany depresyjne i lękowe. Pan Paul sam twierdzi, że brakuje mu polotu i przebojowości, szczególnie w relacjach z kobietami... PANIE SABIN, PROSZĘ ZOSTAWIĆ NASZEGO NIELETNIEGO PACJENTA! PANIE SABIN... DZIĘKUJĘ. Wracając do tematu. Pan Paul. Przez niektórych przedstawiany jako flegmatyk i osoba, która przyjmuje dość pasywną postawę w takcie pracy w grupie. Jednak w pewnych jego wypowiedziach dostrzegam chęć przypieczętowania takowej postawy. mafiacorner.boards.net/post/149175/threadmafiacorner.boards.net/post/149177/threadmafiacorner.boards.net/post/149506/threadTutaj mi, jako doświadczonej pracownicy zakładu dla umysłowo chorych zaczyna zapalać się lampka. Lampka mówiąca, że Pan Graham mógł robić te nieoptymalne rzeczy z punktu widzenia jego mafijnej przynależności właśnie po to, żeby koniec końców wykorzystać to jako argument za swoją niewinnością. Jednak patrząc na jego dzisiejszy tok rozumowania, to ja tutaj zaczęłam dostrzegać poprawę w stanie psychofizycznym (to najpewniej zasługa doskonale dobranych leków). Panie Graham, widzę poprawę i zachęcam do bardziej osobistego i duchowego uczestnictwa w spotkaniach naszej grupy. Kurde bele, no celnie ubrana perspektywa. Podoba mi się. W takim razie czemu ten ostatni akapit? Zwłaszcza, że jeden z postów jest z tej godziny jeszcze, gdzie poprawa miała być zauważalna już dzisiaj. Czym się ta poprawa odznaczyła? Bo taka Trzecia Strona jak była nieprzekonana, tak dalej taką jest. Lista wypowiedzi Pana Grahama, która mi się podobała i w których widzę miastowy sposób myślenia: mafiacorner.boards.net/post/149501/threadmafiacorner.boards.net/post/149399/threadmafiacorner.boards.net/post/149371/thread
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:02:31 GMT 1
No to kto – Kanciastoporty?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:03:38 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:03:38 GMT 1
a jakieś podejrzenia masz, mildred?
bo tak to uniewinniajki ci wychodzą
tak BTW to jednak nie starczy uniewinnić dwóch osób do wygranej
cztery by musiały być, jak nie trafią żadnego questa, co jest wysoce optymistyczne
6:2 5:2 4:2 3:2
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:06:39 GMT 1
Później poprawiła się na trzech niewinnych, i z tego co liczyłem, to to już jest baseline realnie komplikujący życie mafii JEŚLI byśmy trafili uniewinnienia i się ich twardo trzymali. Tylko że ona tam mówiła ogólnie o grze, więc uznałem, że ma być to lista obowiązująca przez całą grę. Potem jakby zmieniła ton na to, że lista ma wykluczać do linczu tylko na dzisiaj – wtedy nie kumam w jaki sposób mogłaby być to metoda do wygranej.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:06:54 GMT 1
Czytałem jeszcze raz Pan Pudelka ze świadomościa, że to nie gracz, który gra Mandelą.
I pomimo setek godzin szkoleń i tysięcy dni praktyki zawodowej nie umiem jednoznacznie go zaszufladkować. W dalszym ciągu wkurwia, ale ze względu na faktyczną tożsamość to absolutnie jestem w stanie ten fakt zaakceptować.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:08:45 GMT 1
Kurde ale powiem jedno – jeśli ty Mildred jesteś tym graczem, którym myślę, że jesteś, to grasz ogromnie w wyważony sposób – aż nadto (w sensie zupełnie jak nie ty).
Najlepsze, że to nawet nie odbiega od atmosfery, która tutaj panuje w trakcie fazy wajchy.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:11:18 GMT 1
Później poprawiła się na trzech niewinnych, i z tego co liczyłem, to to już jest baseline realnie komplikujący życie mafii JEŚLI byśmy trafili uniewinnienia i się ich twardo trzymali. Tylko że ona tam mówiła ogólnie o grze, więc uznałem, że ma być to lista obowiązująca przez całą grę. Potem jakby zmieniła ton na to, że lista ma wykluczać do linczu tylko na dzisiaj – wtedy nie kumam w jaki sposób mogłaby być to metoda do wygranej. Panie Ventura. Miałam bardzo słaby ogląd na wydarzenia na oddziale w czasie mojej nieobecności, więc starałam się patrzeć krótkowzrocznie na tu i teraz. Moim zamysłem było odgrodzenie trzech powszechnie uważanych za niewinnych pacjentów w celu uniknięcia przypadkowego linczu na nich. Przy tej eliminacji zostałoby 5 osób wśród których dokonałby się lincz. Lincze są tajne, więc można by było w perspektywie przyszłości zaobserować to jak się kreował taki a nie inny rozkład głosów. Tak naprawdę nawet nie mam jakiegoś ogromnego parcia na zlinczowania dziś pacjenta-symulanta. Ten dzień i głosowanie traktuję jako potencjalną bazę danych na przyszłość z ograniczeniem popełnienia głupiego linczu i zawężeniu pola wyboru.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:11:20 GMT 1
Mildred to jest jedyny gracz, którego tożsamości nie mam. Ale mi to chyba nie robi różnicy. W sensie jakbym się dowiedział, że tam jakiś mocarz mafijny siedzi to okej, ale no chyba nie siedzi.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:12:05 GMT 1
mnie prawie nie będzie, postaram się coś zajrzeć ale nie obiecuje nie głosujmy dziś na Mandelę To jest też taki post ehhh Mnie nie będzie, więc powiem wam tylko na kogo nie głosować, reszty domyślcie się sami (a jak zakłada, że nie może obiecać, że zajrzy, no to głos ma pewnie wysłany).
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:13:36 GMT 1
No ja tak szczerze mówiąc to bym najchętniej zagłosował na tego z dwójki Bobek/Pudelek, który wiem, że będzie miał więcej głosów poza moim.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:14:19 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:14:19 GMT 1
mnie prawie nie będzie, postaram się coś zajrzeć ale nie obiecuje nie głosujmy dziś na Mandelę To jest też taki post ehhh Mnie nie będzie, więc powiem wam tylko na kogo nie głosować, reszty domyślcie się sami (a jak zakłada, że nie może obiecać, że zajrzy, no to głos ma pewnie wysłany). tak
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:15:05 GMT 1
Kurde ale powiem jedno – jeśli ty Mildred jesteś tym graczem, którym myślę, że jesteś, to grasz ogromnie w wyważony sposób – aż nadto (w sensie zupełnie jak nie ty). Najlepsze, że to nawet nie odbiega od atmosfery, która tutaj panuje w trakcie fazy wajchy. To albo Pan nie pamięta moich wszystkich edycji albo mnie Pan z kimś pomylił.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:17:31 GMT 1
Poślę na Bobka
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:18:29 GMT 1
No i teraz kwestia Spongeboba jest istotna – co ty o nim uważasz? Mildred Ratched
|
|