|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:16:54 GMT 1
W jego głowie to było genialne zagranie. W czyjej? No ale jeżeli ten –> Mandela<– jest niewinny to on by na tym stracił misslynch bo wszystko w tym kierunku szło.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 19:17:57 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 19:17:57 GMT 1
No ale jeżeli ten –> Mandela<– jest niewinny to on by na tym stracił misslynch bo wszystko w tym kierunku szło. co z tym? ty rozkminiasz Graham + Mandela, Graham + Sabina czy Mandela + Sabina?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 19:18:27 GMT 1
No gra jest zajebiście uporządkowana.
Ventura i Mandela się zgadzają, że Mildred jest niewinna. Obaj są niewinni, ja jestem niewinny. Jeśli Mandela jest niewinny to utrudniłeś mafii pomagając mu, więc też zakładam twoją niewinność. No to co mi zostaje.
Bobek i Pudelek z jakąś tam opcją, że ty lub 3cia strona, ale to by było głupie głosować na jednego z was teraz, nie czuję tego.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:22:24 GMT 1
co z tym? ty rozkminiasz Graham + Mandela, Graham + Sabina czy Mandela + Sabina? Jestem na etapie, że praktycznie kopiuję perspektywę Pudelka co do Sabiny – na bazie obecnych informacji tak czy siak go nie zlinczujemy dzisiaj, a tak to dobrze zagrał, no ale trza mieć z tyłu głowy go. Z dwójki ty + on, tobie bardziej ufam. Mandeli już nie rozważam na teraz. Graham już mówiłem, ale to co napisał Mandela na jego temat, to też wszystko trafione. No nie będę Boratem dla tego Wilka. inb4 no to kto ace?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:23:48 GMT 1
No gra jest zajebiście uporządkowana. Ventura i Mandela się zgadzają, że Mildred jest niewinna. Obaj są niewinni, ja jestem niewinny. Jeśli Mandela jest niewinny to utrudniłeś mafii pomagając mu, więc też zakładam twoją niewinność. No to co mi zostaje. Bobek i Pudelek z jakąś tam opcją, że ty lub 3cia strona, ale to by było głupie głosować na jednego z was teraz, nie czuję tego.
No ale np. taki post jest full koherentny z tym jego stylem i vajbem w tej edycji.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:24:41 GMT 1
Bo wy macie do niego głównie problem o to, że prezentował to swoje opanowanie w edycjach, gdzie była wojna w tle. Ale tutaj się serio niewiele dzieje.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 19:25:20 GMT 1
Ja uważam że jestem podejrzewany tylko za styl wypowiedzi i rozjazd w stosunku do normy, natomiast jeśli się spojrzy w intencje wyjdę niewinny.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 19:26:51 GMT 1
Bo ktoś mi np. zarzuca że pisząc komentarze mało dotyczące edycji, albo mało pomocne próbowałem zbudować pozycje no ale jak ja miałem zbudować pozycje takimi komentarzami?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:28:41 GMT 1
w sensie skąd ten pomysł? zagrałem jedną grę w której byłem porządny, teraz planuje kolejna ale celem absolutnie nie jest uwolnienie potencjału w mieście To co było tego celem? Bo nie wiem o co się tutaj czepiasz dokładnie. Bo ja miałem na myśli, że zagrałeś poprzednią edycję tak, żeby potem znowu tak zagrać w mieście, ale nie być za to linczowanym. On mi już pewnie na to nie odpowie dzisiaj, nie?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 19:30:25 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 19:30:25 GMT 1
ja nie zarzucam ci, że budujesz pozycję
tylko że o swoje ideały nie walczysz. no wyszli ci Pudelek i Bobek drogą eliminacji, ale tak, jakbyś nie chciał do tego kogoś przekonać. nwm jakiegoś ich posta zacytować, ich docisnąć, jak byli w temacie
dostawales hammerfisty i wzruszone ramiona, nawet o swoje życie ci się nie chce bić?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 19:30:39 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 19:30:39 GMT 1
To co było tego celem? Bo nie wiem o co się tutaj czepiasz dokładnie. Bo ja miałem na myśli, że zagrałeś poprzednią edycję tak, żeby potem znowu tak zagrać w mieście, ale nie być za to linczowanym. On mi już pewnie na to nie odpowie dzisiaj, nie? dziś jest koncert donguralesko
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 19:36:20 GMT 1
ja nie zarzucam ci, że budujesz pozycję tylko że o swoje ideały nie walczysz. no wyszli ci Pudelek i Bobek drogą eliminacji, ale tak, jakbyś nie chciał do tego kogoś przekonać. nwm jakiegoś ich posta zacytować, ich docisnąć, jak byli w temacie dostawales hammerfisty i wzruszone ramiona, nawet o swoje życie ci się nie chce bić? O co ja mam walczyć teraz? Z kim?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 19:37:29 GMT 1
Ci, których mam za niewinnych dziś nie umrą, mam nadzieję, że ja też nie.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 19:38:27 GMT 1
Budowanie pozycji mi Mandela zarzucił.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:46:38 GMT 1
Właśnie kurwa – bo ty się Paul pytałeś w którymś momencie dzisiaj Mildred o Spongeboba.
Ja się ją o to samo pytałem wczoraj w nocy jak jeszcze full w kreacji była.
Odpowiedziała ci?
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 19:48:41 GMT 1
Dzień dobry, grupo. Dzisiaj chciałabym poruszyć temat Pana Paula Grahama. Z karty wynika, że Pan Graham ma problemy z wiarą we własne możliwości. Lekarze stwierdzili u niego stany depresyjne i lękowe. Pan Paul sam twierdzi, że brakuje mu polotu i przebojowości, szczególnie w relacjach z kobietami... PANIE SABIN, PROSZĘ ZOSTAWIĆ NASZEGO NIELETNIEGO PACJENTA! PANIE SABIN... DZIĘKUJĘ. Wracając do tematu. Pan Paul. Przez niektórych przedstawiany jako flegmatyk i osoba, która przyjmuje dość pasywną postawę w takcie pracy w grupie. Jednak w pewnych jego wypowiedziach dostrzegam chęć przypieczętowania takowej postawy. mafiacorner.boards.net/post/149175/threadmafiacorner.boards.net/post/149177/threadmafiacorner.boards.net/post/149506/threadTutaj mi, jako doświadczonej pracownicy zakładu dla umysłowo chorych zaczyna zapalać się lampka. Lampka mówiąca, że Pan Graham mógł robić te nieoptymalne rzeczy z punktu widzenia jego mafijnej przynależności właśnie po to, żeby koniec końców wykorzystać to jako argument za swoją niewinnością. Jednak patrząc na jego dzisiejszy tok rozumowania, to ja tutaj zaczęłam dostrzegać poprawę w stanie psychofizycznym (to najpewniej zasługa doskonale dobranych leków). Panie Graham, widzę poprawę i zachęcam do bardziej osobistego i duchowego uczestnictwa w spotkaniach naszej grupy.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:49:11 GMT 1
Do 20 trzeba opracować listę trzech najbardziej niewinnych i ich wykluczyć z głosowania. Kto się wyłamie ten mafia. Linczować możemy randomowo w pozostałej piątce. Post typu niech ktoś. Czemu se taką listę nie sporządziła. Przecież punktów można byłoby na tym zbić u miastowych. Tylko że to byłoby też wiążące, bo jakby miasto zgodnie poszło na takie zagranie, to serio mogłoby być komplikujące dla mafii.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 19:49:32 GMT 1
Ale się wstrzeliłem.
d: to poknociłem
e2: ale ja się pytałem na pewno i zbyła ten temat
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 19:50:07 GMT 1
Właśnie kurwa – bo ty się Paul pytałeś w którymś momencie dzisiaj Mildred o Spongeboba. Ja się ją o to samo pytałem wczoraj w nocy jak jeszcze full w kreacji była. Odpowiedziała ci? Ja się pytałem Bobka o Mildred. Chyba nie było takiej sytuacji, żebym pytał Mildred o Bobka.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 19:51:44 GMT 1
Z Panem Pudelkiem mam problem. Bo ja myślałem, że to kreacja innego gracza.
|
|