|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:25:37 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:25:37 GMT 1
Nie wiem. No jest to 8 osobowa gra, Bob powinien wiedzieć że nie zagrał tak żeby jego niewinność była dla nas oczywista. Ja na przykład mam taką świadomość w stosunku do swojej gry. Nie będę tańczył jak mi zagracie mam was w dupie miałeś tak nie grać jakoby w sensie się obrażać xd
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:26:18 GMT 1
Mildred znowu uniewinniajki dajesz i trzeba cię wywoływać do opinii kto na dzisiej Najprędzej to na Pana zagłosuję.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:26:55 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:26:55 GMT 1
no to mafia jesteś, bo mafii trzeba szukać na trzeciej stronie 😏😏😏
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:27:37 GMT 1
Moje stanowisko z obserwacji grupy: nie linczowałbym dziś w gronie Mandela, Spongebobek i Ventura.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:29:07 GMT 1
Ale w sumie stwierdził, że nie będzie głosował, a mógłby na mnie/Pudelka jakby chciał optymalizować szanse. Czyli w sumie co ci wychodzi z równania? Waliłbyś w Pudla?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:31:01 GMT 1
Ostatnie Iso mu robię właśnie.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:31:28 GMT 1
Ej Trzecia Strona bo ty chyba jesteś takim hmm entuzjastą gracza, który kryje się za kreacją Pudelek – sądzisz, że to dobry cel na dzisiaj?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:31:55 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 20:31:55 GMT 1
To jest też taki post ehhh Mnie nie będzie, więc powiem wam tylko na kogo nie głosować, reszty domyślcie się sami (a jak zakłada, że nie może obiecać, że zajrzy, no to głos ma pewnie wysłany). tak dałem na grahama pisalem praktycznie wprost przeciez raczej nie widze na kogo mógłbym zmienic oznaczcie mnie jak cos ale nwm czy dam rade wejsc
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:32:42 GMT 1
Trzecia Strona by też dobrze pasowała do teoretycznego profilu mafiozo w takim setupie w jakim gramy. Bo Pudelek wjechał chyba aż nadto na pohybel. Ewentualnie plejs z Mandelą, którego mam za niewinnego. Zostają Graham i Sabin. Jeden mógł przyjąć taktykę będę robić nic i przypominać o tym co jakiś czas. A drugi trochę taki byczek-wariacik ale też z tendencją do dołączenia do core'u.
No i zostałaby mi trójka Strona-Graham-Sabin. Moim zdaniem nie wykluczają się chyba z duetowania mafijnego, ale jestem otwarta na głosy sprzeciwu.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:33:18 GMT 1
to kogo byś radził linczować? bardziej pielęgniarkę czy Mandelę? nie wiem, mam glos na pielegniarce, ale kusi ten Mandela mocno Jakaś zmiana pod wpływem bieżących wydarzeń?
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:34:02 GMT 1
dałem na grahama pisalem praktycznie wprost przeciez raczej nie widze na kogo mógłbym zmienic oznaczcie mnie jak cos ale nwm czy dam rade wejsc Sabin NararandharamaA czemu nie może być Pan na bieżąco? I jeśli nie może być Pan na bieżąco, to po co mamy Pana oznaczać? Aż tak pasjonująca jest to edycja z perspektywy miasta?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:35:44 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:35:44 GMT 1
Ej Trzecia Strona bo ty chyba jesteś takim hmm entuzjastą gracza, który kryje się za kreacją Pudelek – sądzisz, że to dobry cel na dzisiaj? nie zmieniłem zdania, mam nadzieję, że jak przeżyje, to się uniewinni jakimś emocjonalnym wyskokiem, komuś wpierdoli, wyzwie od szkodników, będzie krzyczał o apokalipsie miasta, wiesz o co chodzi
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:35:50 GMT 1
No i zostałaby mi trójka Strona-Graham-Sabin. Moim zdaniem nie wykluczają się chyba z duetowania mafijnego, ale jestem otwarta na głosy sprzeciwu. Trzecia Strona i Nararara cisną z Paulem, że hoho, praktycznie mogliby się oprzec mojemu bronieniu go w którymś momencie, ale oni są w zasadzie głównymi zapalnikami, że może iść dziś na niego lincz. Więc imo obaj się z nim wykluczają. A TS i Sabin, to byłyby jasełka nie z tej ziemi, gdyby zagrali to odczytywanie kodu Mandeli, zwłaszcza, że szedł wówczas na niego potencjalny lincz.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:36:56 GMT 1
Ej Trzecia Strona bo ty chyba jesteś takim hmm entuzjastą gracza, który kryje się za kreacją Pudelek – sądzisz, że to dobry cel na dzisiaj? nie zmieniłem zdania, mam nadzieję, że jak przeżyje, to się uniewinni jakimś emocjonalnym wyskokiem, komuś wpierdoli, wyzwie od szkodników, będzie krzyczał o apokalipsie miasta, wiesz o co chodzi Ale nie ma apokalipsy miasta. Nie mam żadnego flipu nawet.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:37:15 GMT 1
No i zostałaby mi trójka Strona-Graham-Sabin. Moim zdaniem nie wykluczają się chyba z duetowania mafijnego, ale jestem otwarta na głosy sprzeciwu. Trzecia Strona i Nararara cisną z Paulem, że hoho, praktycznie mogliby się oprzec mojemu bronieniu go w którymś momencie, ale oni są w zasadzie głównymi zapalnikami, że może iść dziś na niego lincz. Więc imo obaj się z nim wykluczają. A TS i Sabin, to byłyby jasełka nie z tej ziemi, gdyby zagrali to odczytywanie kodu Mandeli, zwłaszcza, że szedł wówczas na niego potencjalny lincz. Czy Mandela ma tendencję do uniewinnia tych, którzy mu pomagają przeżyć?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:37:46 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:37:46 GMT 1
a Mildred jak Ty grę czytasz, skoro tak nawalam w tego Paula, mnie najmniej ufasz, a nie wykluczasz głosu w niego
no ja bym się cykał głosować na tego, w którego mój główny podejrzany wali
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:38:13 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:38:13 GMT 1
nie zmieniłem zdania, mam nadzieję, że jak przeżyje, to się uniewinni jakimś emocjonalnym wyskokiem, komuś wpierdoli, wyzwie od szkodników, będzie krzyczał o apokalipsie miasta, wiesz o co chodzi Ale nie ma apokalipsy miasta. Nie mam żadnego flipu nawet. mówię o Pudelku
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:38:46 GMT 1
Trzecia Strona i Nararara cisną z Paulem, że hoho, praktycznie mogliby się oprzec mojemu bronieniu go w którymś momencie, ale oni są w zasadzie głównymi zapalnikami, że może iść dziś na niego lincz. Więc imo obaj się z nim wykluczają. A TS i Sabin, to byłyby jasełka nie z tej ziemi, gdyby zagrali to odczytywanie kodu Mandeli, zwłaszcza, że szedł wówczas na niego potencjalny lincz. Czy Mandela ma tendencję do uniewinnia tych, którzy mu pomagają przeżyć? Nie wiem tbf, ale ja myślę, że jeśli oni byliby w mafii, i odczytaliby, że Mandela ma coś konkretnego do powiedzenia i jest tego dużo i że za tym graczem kryje się wzrost formy na przyszłość, to by po prostu trzymali gębę na kłódkę.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:38:54 GMT 1
przy czym odklejeni/defensywni stanowią polowe graczy, jaka jest szansa, ze tam nie ma mafii? musialoby zajsc ciekawe zrzadzenie losu, mafia wejsc w miare ofensywnie (neutralnie), miasto wyjatkowo pasywnoodklejonym. spongebobek jak jestes niewinny to Ci wlasnie porzadkuje gre ofensywni sabin, trzecia strona defensywni ace, graham odklejeni mengele, pielegniarka No to wygląda jakby Pudel mógł być z Sabinem.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:39:28 GMT 1
Ja już nie zamierzam wyjść poza Bobek/Pudelek, wierzę w to uporządkowanie.
|
|