|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:39:43 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:39:43 GMT 1
przy czym odklejeni/defensywni stanowią polowe graczy, jaka jest szansa, ze tam nie ma mafii? musialoby zajsc ciekawe zrzadzenie losu, mafia wejsc w miare ofensywnie (neutralnie), miasto wyjatkowo pasywnoodklejonym. spongebobek jak jestes niewinny to Ci wlasnie porzadkuje gre ofensywni sabin, trzecia strona defensywni ace, graham odklejeni mengele, pielegniarka No to wygląda jakby Pudel mógł być z Sabinem. dlaczego?
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:39:45 GMT 1
a Mildred jak Ty grę czytasz, skoro tak nawalam w tego Paula, mnie najmniej ufasz, a nie wykluczasz głosu w niego no ja bym się cykał głosować na tego, w którego mój główny podejrzany wali A czy ja gdzieś wspominałam o tym, że jakoś dogłębnie przeczytałam grę?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:39:59 GMT 1
przy czym odklejeni/defensywni stanowią polowe graczy, jaka jest szansa, ze tam nie ma mafii? musialoby zajsc ciekawe zrzadzenie losu, mafia wejsc w miare ofensywnie (neutralnie), miasto wyjatkowo pasywnoodklejonym. spongebobek jak jestes niewinny to Ci wlasnie porzadkuje gre ofensywni sabin, trzecia strona defensywni ace, graham odklejeni mengele, pielegniarka No to wygląda jakby Pudel mógł być z Sabinem. A zgadzasz się z tym uporządkowaniem gry?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:40:19 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:40:19 GMT 1
a Mildred jak Ty grę czytasz, skoro tak nawalam w tego Paula, mnie najmniej ufasz, a nie wykluczasz głosu w niego no ja bym się cykał głosować na tego, w którego mój główny podejrzany wali A czy ja gdzieś wspominałam o tym, że jakoś dogłębnie przeczytałam grę? no to nawet nie trzeba dokładnie, moje walenie w Paula to chyba jedno z głównych wydarzeń dnia 🤷
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:41:06 GMT 1
No to wygląda jakby Pudel mógł być z Sabinem. dlaczego? Bo podzielił sobie to w taki sposób a Sabina miał jako podejrzanego, ale nie na dziś. Przy czym poza tym się ani trochę nie ruszal i obu pasowała sytuacja gdy w 3 podejrzanych jestem ja, Mandela i Mildred.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:41:40 GMT 1
No to wygląda jakby Pudel mógł być z Sabinem. A zgadzasz się z tym uporządkowaniem gry? Bo tak tbf to był post, który mi się spodobał. Trochę mi zajęło zrozumienie czemu np. mnie dał jako defensywnego, no ale uznałem ostatecznie, że za tym krył się prawdziwie przeprowadzony proces myślowy i skąd się wziął zauważyłem.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:41:52 GMT 1
No to wygląda jakby Pudel mógł być z Sabinem. A zgadzasz się z tym uporządkowaniem gry? Nie. Ciebie bym wrzucił do ofensywnych i Pudel samego siebie by chyba musiał dać w odklejonych. Wtedy byłoby okej.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:42:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:42:07 GMT 1
no dobra Mildred, to co zrobisz z tą informacją, że waliłem Grahama, wykluczasz go na dziś?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:42:27 GMT 1
A zgadzasz się z tym uporządkowaniem gry? Bo tak tbf to był post, który mi się spodobał. Trochę mi zajęło zrozumienie czemu np. mnie dał jako defensywnego, no ale uznałem, że za tym krył się prawdziwie przeprowadzony proces myślowy. Tak bo to jest dobra rozkmina, żeby tak podzielić graczy. Tylko że ona jest korzystna właśnie dla mafijnej dwójki Sabin/Pudelek.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:43:10 GMT 1
Bo można wokół tego budować długofalową narrację, że powinno się linczować w gronie defensywni/odklejeni.
A z mojej perpsektywy już się zdążyło z dużym prawdopodobieństwem okazać, że grono defensywni odklejeni jest niewinne.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:43:14 GMT 1
Z Ace'm mam taki zgrzyt, że on w tej edycji ma bardzo dobre rozeznanie, ale nie widziałam u niego chęci postawienia jakiegoś twardego statementu. Takiego przypieczętowania i skumulowania we wniosek tej wiedzy na temat edycji.
Jeżeli mi coś umknęło, to mnie zweryfikujcie.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:43:53 GMT 1
no dobra Mildred, to co zrobisz z tą informacją, że waliłem Grahama, wykluczasz go na dziś? Mogę jedynie powiedzieć, że głos już oddałam.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:44:20 GMT 1
Bo można wokół tego budować długofalową narrację, że powinno się linczować w gronie defensywni/odklejeni.
A z mojej perpsektywy już się zdążyło z dużym prawdopodobieństwem okazać, że grono defensywni odklejeni jest niewinne.
No to mnie trochę irytuje w takim graczu jak Pudelek, który huczy o płynięciu na górę lodową jak miasto brnie w leniwe cele, a jak jest mafiosą, to sam sięchyta takich na początku gry. Praktycznie zawsze.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:44:43 GMT 1
Ale dziękuję Pani Strono, że się tak Pani troszczy o moje rozeznanie w tej grze. Będę mieć to w pamięci na przyszłość.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 20:45:00 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 20:45:00 GMT 1
Ale dziękuję Pani Strono, że się tak Pani troszczy o moje rozeznanie w tej grze. Będę mieć to w pamięci na przyszłość. całuję rączki
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:45:21 GMT 1
Z Ace'm mam taki zgrzyt, że on w tej edycji ma bardzo dobre rozeznanie, ale nie widziałam u niego chęci postawienia jakiegoś twardego statementu. Takiego przypieczętowania i skumulowania we wniosek tej wiedzy na temat edycji. Jeżeli mi coś umknęło, to mnie zweryfikujcie. No tak jest co mogę powiedzieć
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:45:55 GMT 1
Ja bym zagłosował na Pudelka najchętniej, ale się obawiam, że jeśli Mandela posłał na Bobka to muszę w Bobka.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 20:47:14 GMT 1
Kurwa. Tak czytam tego Sabina i on poświęcił lwią część swojego życia na rozszyfrowanie tego co Mandela zaszyfrował? Niech ktoś kumaty powie mi jak bardzo czasochłonne to mogło być.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 20:47:20 GMT 1
Więc byłoby mi miło jakby ktoś wyciągnął pomocną dłoń.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 20:47:33 GMT 1
Jak Pudelek teraz siedzisz na przerwie i czekasz z postem do wysłania o 21, to weź to zrób teraz jednak pls
|
|