|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:43:19 GMT 1
Tak czy siak jest dobrze. Jest czym grać. Fajnie sobie rozmawiamy. Pudelek sie jutro pewnie rozrusza, oby. Same plusiki. I fajny sklad mamy tej giereczki, taki wholesome.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:43:32 GMT 1
gracz stojący za Sabinką potrafi pograć tak, żeby być wręcz niełapalny w d0 i d1, ale nie będę profilaktycznie linczował xd ja tam nadal nie wiem kim on jest, ale nie wiem czy chce wiedziec teraz xd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:46:29 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:46:29 GMT 1
no mandela niewinny, ace niewinny, tu trzeba zacząć budować
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:46:31 GMT 1
no możemy spróbować nad tą Sabinką pomyśleć, jak masz czutkę, Ace, ale ja nic na niego nie mam no poszedł se przed linczem ale jest piątek wekend ni no i chuj, też nie zakładam, że przegadam tego typa, bo nigdy tego nie zrobiłem, raz tylko miałem przekonanie co do niego w mafii, to się wtedy rozbiło o inne rzeczy, either way jestem zdania że wszyscy gramy chujowo, jeśli ja praktycznie wybieram lincz, a robiłem to bo dosłownie widziałem, że nic się kurwa nie dzieje, nikt nie decyduje, każdy tylko wspomina, że on idzie tam, jedzie tam, albo całym sobą pokazuje, że jego w tej grze nie ma, no to jest coś nie tak.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:47:41 GMT 1
Jedna niewinna osoba mi wystarczy, bo drugiego mam siebie. I złapanie jednego mafiozy do meczówki. Bardzo niewiele.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:48:02 GMT 1
I wiecie ze znalazłem w trakcie gry mafia slip? hehe, ale nie moglem go pokazac xD bo bylem w kreacji
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:48:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:48:07 GMT 1
no więcej niewinnych ci trzeba, bo jak trafią questa, to dwa lincze zostały
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:48:12 GMT 1
Juz wam daje do analizy i powiecie co sądzicie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:49:01 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:49:01 GMT 1
ciekawe, że piguła nie dała w Grahama, gdy go miała w podejrzanych, tylko w powietrze w Sabinkę
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:49:16 GMT 1
no więcej niewinnych ci trzeba, bo jak trafią questa, to dwa lincze zostały ja to liczyłem i nawet jak nie trafią, to wciąż jest 33% szans na pomyłkę w meczówce 3v2 + to się opiera o teoretyczne założenia, praktycznie gierka mocno takie założenia wyśmiewa
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:49:55 GMT 1
ja nie wiem co się im usrało z tą dwójką, czyżby to był jakiś maf slip???
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:50:14 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:50:14 GMT 1
no więcej niewinnych ci trzeba, bo jak trafią questa, to dwa lincze zostały ja to liczyłem i nawet jak nie trafią, to wciąż jest 33% szans na pomyłkę w meczówce 3v2 + to się opiera o teoretyczne założenia, praktycznie gierka mocno takie założenia wyśmiewa ta, już grałem w tym setupie i jakbyśmy się srali o questy, to byśmy przegrali, na szczęście jeden gość wziął za mordę i wygraliśmy. tu chyba zastosuję podobne podejście, z tym niebaczeniem na questa
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:53:10 GMT 1
Trzecia Strona to jak chcesz budować i jesteśmy w rozjeździe w sprawie tego Paula
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:53:20 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:53:20 GMT 1
Graham miał taki fragment dziś, gdy uniewinniał Pielęgniarkę mocniej, aż posty cytował, że takie ma fajne
czy myślicie, że to na plus dla unpairingu tych gagatków?
w sensie: czy zmniejsza to szanse, że razem mafiuja, chyba tak?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:53:44 GMT 1
To ty zachowujesz sie jak warjat: 1. Nie czytasz setupu, nigdy ci sie to nie zdarzylo 2. Dropujesz bez powodu kreacje z dupy i nie umiesz pod to nic wytlumaczyc, tylko rozmemlana retoryka 3. Nie porządkujesz gry 4. Agresywne ataki z dupy Że dobre rzeczy tutaj wylistowałeś, nie mógłbym się przyczepić, bo to samo uważałem. Ale na ten moment ponad to stawiam to: Spoko chyba. Mało miałem czasu czytać Jak wrócę do domu się wypowiem. Na razie jestem wkurwiony mandela szczególnie jeśli jest niewinny to samo graham. Jeden się bawi w szlaczki drugi w udawanie kogoś kim nie jest czym nie dość że zaburzają odczyty yo jeszcze nie pomagają mafii szukac i późniejszy post Według mnie obaj jesteście niewinni. To co sądzisz tutaj o Pudelku? Realny wkurw, nie?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:54:38 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:54:38 GMT 1
Że dobre rzeczy tutaj wylistowałeś, nie mógłbym się przyczepić, bo to samo uważałem. Ale na ten moment ponad to stawiam to: i późniejszy post Według mnie obaj jesteście niewinni. To co sądzisz tutaj o Pudelku? Realny wkurw, nie? nie wiem, ale niekoniecznie mafijny, czekam, co pogra. nadal go nie jestem w stanie go pokolorować bez drżenia ręki
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:55:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:55:53 GMT 1
w nocy deklarował, że natworzy, to poczytamy
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:56:04 GMT 1
Graham miał taki fragment dziś, gdy uniewinniał Pielęgniarkę mocniej, aż posty cytował, że takie ma fajne czy myślicie, że to na plus dla unpairingu tych gagatków? w sensie: czy zmniejsza to szanse, że razem mafiuja, chyba tak? Pielęgniarka kurna to samo zrobiła. Tylko ona kurna to zrobiła w taki sposób, że tutaj powiem na początku, że mi się nie podoba i 3 posty na poparcie tezy, to się zapytałem, gdzie się poprawił, no i ona kurwa nie czyta rozgrywki, ale zaraz mi wymieniła co jest 5 A problem mam z tym, że konkluzją tego było wielkie kurwa nic. Więc tak, unpairing możliwy.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:56:23 GMT 1
To co sądzisz tutaj o Pudelku? Realny wkurw, nie? nie wiem, ale niekoniecznie mafijny, czekam, co pogra. nadal go nie jestem w stanie go pokolorować bez drżenia ręki No ja mówię że miastowy fest właśnie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 22:56:31 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 22:56:31 GMT 1
Trzecia Strona to jak chcesz budować i jesteśmy w rozjeździe w sprawie tego Paula 🤷
|
|