|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:57:34 GMT 1
sry piszę w upośledzony sposób, to powinien być 1 post
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:58:34 GMT 1
Juz wam daje do analizy i powiecie co sądzicie Dawaj kurwo mafslip Mafslip machen
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:01:44 GMT 1
Graham miał taki fragment dziś, gdy uniewinniał Pielęgniarkę mocniej, aż posty cytował, że takie ma fajne czy myślicie, że to na plus dla unpairingu tych gagatków? w sensie: czy zmniejsza to szanse, że razem mafiuja, chyba tak? A bo teraz zobaczyłem edita No to jak napisałem – imo nie właśnie, i to głównie z powodu tego, co Pielęgniarka o nim pisała, ona zrobiła to w pokraczny sposób, kiedy Paul MÓGŁ lecieć w linczu, ale nie musiał, a sam łuczyk nie raz wspominał że teamworkowo to on się nie czuje zbytnio na siłach mafijnie, woli grać indywidualną gierkę.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:02:01 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:02:01 GMT 1
no ja z tobą Ventura mam tak, że mam swoje mocne przekonania, ale pamiętam twoją akcję Czengową, gdy montowałeś do łba a ja huj beton, no i możliwe, że z Paulem powtórka, ale serce mi mówi inaczej (czy też estymatory)
w głowie wręcz robiłem dywagacje "kurde, no może posłucham tego Ventury. ale w sumie no on też może się mylić. ale kurcze miewał w przeszłości bardzo dobre czutki". taki wewnętrzny battle
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:02:23 GMT 1
kurde ten Mandela tak sypnął z rękawa mocną merytoryczką mogącą się podobać ni, trochę martwiące tzn. nie wiem czego się spodziewałem od miastowego Mandeli, ale nie wiem, czy do końca tego To jest dla mnie mafijny slip.
Stwierdzenie jako faktu ze jestem 100% niewinny.
Miastowy z niepewnoscia by napisał "nie wiem czego spodziewać się od miastowego Mandeli" albo "nie wiem czego spodziewalbym sie od miastowego Mandeli".
Oczywisice moze byc lapsus jezyka polskiego, ale bardzo mocno mi sie to uderzyło w głowie.
Ten psot jest napisany z perspektywy 100% mojego uniewinnienia. xd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:03:39 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:03:39 GMT 1
Graham miał taki fragment dziś, gdy uniewinniał Pielęgniarkę mocniej, aż posty cytował, że takie ma fajne czy myślicie, że to na plus dla unpairingu tych gagatków? w sensie: czy zmniejsza to szanse, że razem mafiuja, chyba tak? A bo teraz zobaczyłem edita No to jak napisałem – imo nie właśnie, i to głównie z powodu tego, co Pielęgniarka o nim pisała, ona zrobiła to w pokraczny sposób, kiedy Paul MÓGŁ lecieć w linczu, ale nie musiał, a sam łuczyk nie raz wspominał że teamworkowo to on się nie czuje zbytnio na siłach mafijnie, woli grać indywidualną gierkę. no mi pairing przeszedł przez myśl, jak dziś Graham napisał "e, to jednak Łuczyk, to nie uniewinniam", zapachniało lekko jakimś repozycjoningiem do partnera, bo nadarzyła się okazja (reveal tożsamości) ale no to nie mocne białko
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:04:05 GMT 1
Generalnie ja mam taki vajb, ze jak ktos mi dobrze podchodzi, to zazwyczaj jest w mafii, ale mega ciezko wyjsc z siebie i taka osobe atakowac (tutaj Pielegniarka).
W day0 uznalem ze ona zbyt dobrze wchodzi -> potem w day1 stwierdizlem ze to jednak twardy Lewkon (szyf uniwennienie) -> Potem zdalem sobie sprawe ze to nie on bo zbyt miekko i zbyt mocno w kreacji, a tak tylko gra Łuczyk w duzym zagrozeniu -> wiec jednak sus.
No ale chuj, nie mam zielonego pojecia. Nie umiem odrozniac twardego niewinnego od niewinnego w drugim szeregu. To jest chyba najciezsza sztuka w tej grze
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:04:16 GMT 1
no ja z tobą Ventura mam tak, że mam swoje mocne przekonania, ale pamiętam twoją akcję Czengową, gdy montowałeś do łba a ja huj beton, no i możliwe, że z Paulem powtórka, ale serce mi mówi inaczej (czy też estymatory) w głowie wręcz robiłem dywagacje "kurde, no może posłucham tego Ventury. ale w sumie no on też może się mylić. ale kurcze miewał w przeszłości bardzo dobre czutki". taki wewnętrzny battle Czenga byłem pewny po tym jak skłamał na 99% Paula niewinności nie jestem absolutnie pewny, ale miałem swój soul reading w d0 i trochę mi go podtrzymał im dalej w las, ale ja kurwa nie jestem tutaj jedynym graczem, i imo dobrze go skwitował Pudelek, że udaje kogoś kim nie jest w tej grze i sam na siebie ściąga wasze spojrzenia i mógł to wiedzieć już przed samą grą.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:05:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:05:53 GMT 1
kurde ten Mandela tak sypnął z rękawa mocną merytoryczką mogącą się podobać ni, trochę martwiące tzn. nie wiem czego się spodziewałem od miastowego Mandeli, ale nie wiem, czy do końca tego To jest dla mnie mafijny slip.
Miastowy z niepewnoscia by napisał "nie wiem czego spodziewać się od miastowego Mandeli" albo "nie wiem czego spodziewalbym sie od miastowego Mandeli".
Oczywisice moze byc lapsus jezyka polskiego, ale bardzo mocno mi sie to uderzyło w głowie.
chodziło mi "nie wiem do końca, co zrobiłby Mandela w miastowym wydaniu w sytuacji tego kreacjonowania, ale chyba nie to" pozderki
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:06:26 GMT 1
To jest dla mnie mafijny slip.
chodziło mi "nie wiem do końca, co zrobiłby Mandela w miastowym wydaniu w sytuacji tego kreacjonowania, ale chyba nie to" pozderki Ostatnio jak znalazłem mafijnego slipa to sie okazalo ze to byl Kacpra i byl jednak niewinny
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:07:00 GMT 1
Swoja droga, czy my wlasnie siedzimy sobie w 3 miastowych?
Tak jak w Grubolskiej co siedzial Monti z Egze i sobie dyskutowali po nocy, a potem wszystko sie zesralo po tym 3 dniu?
hmmmmmmmmmm
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:07:34 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:07:34 GMT 1
no ja z tobą Ventura mam tak, że mam swoje mocne przekonania, ale pamiętam twoją akcję Czengową, gdy montowałeś do łba a ja huj beton, no i możliwe, że z Paulem powtórka, ale serce mi mówi inaczej (czy też estymatory) w głowie wręcz robiłem dywagacje "kurde, no może posłucham tego Ventury. ale w sumie no on też może się mylić. ale kurcze miewał w przeszłości bardzo dobre czutki". taki wewnętrzny battle Czenga byłem pewny po tym jak skłamał na 99% Paula niewinności nie jestem absolutnie pewny, ale miałem swój soul reading w d0 i trochę mi go podtrzymał im dalej w las, ale ja kurwa nie jestem tutaj jedynym graczem, i imo dobrze go skwitował Pudelek, że udaje kogoś kim nie jest w tej grze i sam na siebie ściąga wasze spojrzenia i mógł to wiedzieć już przed samą grą. no ale co, stwierdził sobie, że będzie flegmatykiem w mieście, gdy właśnie w mafii jest najbardziej flegmatyczny i bez duszy? ja mam wrażenie, że on by te założenia wyjebał do kosza w momencie, gdy byłby realnie zagrożony, i by się odpalił KURWA NIEWINNY JESTEM
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:08:32 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:08:32 GMT 1
Swoja droga, czy my wlasnie siedzimy sobie w 3 miastowych? Tak jak w Grubolskiej co siedzial Monti z Egze i sobie dyskutowali po nocy, a potem wszystko sie zesralo po tym 3 dniu? hmmmmmmmmmm hehehe w tej Grubolskiej najbardziej się wkurwiałem, gdy kombinowali po nocach, bo dobrze kombinowali ale my to chyba nie ten kaliber graczy
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 23:09:00 GMT 1
Czenga byłem pewny po tym jak skłamał na 99% Paula niewinności nie jestem absolutnie pewny, ale miałem swój soul reading w d0 i trochę mi go podtrzymał im dalej w las, ale ja kurwa nie jestem tutaj jedynym graczem, i imo dobrze go skwitował Pudelek, że udaje kogoś kim nie jest w tej grze i sam na siebie ściąga wasze spojrzenia i mógł to wiedzieć już przed samą grą. no ale co, stwierdził sobie, że będzie flegmatykiem w mieście, gdy właśnie w mafii jest najbardziej flegmatyczny i bez duszy? ja mam wrażenie, że on by te założenia wyjebał do kosza w momencie, gdy byłby realnie zagrożony, i by się odpalił KURWA NIEWINNY JESTEM no a widziałeś jego ostatnią grę? to się właśnie klei, że mógł chcieć spróbować zagrać mniej na swoje turbo uniewinnienie, a bardziej na posiadanie lepszego poglądu na grę tylko no właśnie kurwa to mi zgrzyta teraz, że on dzisiaj o swoje przeżycie głównie grał w praktyce w fazie wajchy a mógł to robić głównie dzięki mojemu parasolowi ochronnemu. kurwa
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:10:33 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:10:33 GMT 1
no ale co, stwierdził sobie, że będzie flegmatykiem w mieście, gdy właśnie w mafii jest najbardziej flegmatyczny i bez duszy? ja mam wrażenie, że on by te założenia wyjebał do kosza w momencie, gdy byłby realnie zagrożony, i by się odpalił KURWA NIEWINNY JESTEM no a widziałeś jego ostatnią grę? to się właśnie klei, że mógł chcieć spróbować zagrać mniej na swoje turbo uniewinnienie, a bardziej na posiadanie lepszego poglądu na grę tylko no właśnie kurwa to mi zgrzyta teraz, że on dzisiaj o swoje przeżycie głównie grał w praktyce w fazie wajchy przecież on by zrozumiał, że w takim małym setupie przy potencjalnym braku mordow by się turboniewinni przydali, a nie flegmatyk no i czy on w mafii potrafi jeszcze grać nieflegmatycznie?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 23:11:21 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 23:11:21 GMT 1
tzn. też kontrujcie, co ja piszę swoimi kontrargumentami, bo może faktycznie mam confbias
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:11:49 GMT 1
Swoja droga, czy my wlasnie siedzimy sobie w 3 miastowych? Tak jak w Grubolskiej co siedzial Monti z Egze i sobie dyskutowali po nocy, a potem wszystko sie zesralo po tym 3 dniu? hmmmmmmmmmm hehehe w tej Grubolskiej najbardziej się wkurwiałem, gdy kombinowali po nocach, bo dobrze kombinowali ale my to chyba nie ten kaliber graczy spokojnie mozemy tutaj zawiazac wspolprace i miec cala gre w malym paluszku hehe
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:12:46 GMT 1
Pshemo w każdej grze jako niewinny zawsze kogos (nie)celnie napierdalal i grał bardzo pro-aktywnie.
Dajcie mi przyklad jego miastowej gry gdzie tak nie zrobił.
bez kontekstu alkoholwoego
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:13:06 GMT 1
a ostatnie mafijne gierki gral tak jak tutaj - no nawet jako Zubr na MafiaUniverse, no zero polotu tam kojarze ;d ale nie wiedzialem ze to on
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 23:13:51 GMT 1
tzn. też kontrujcie, co ja piszę swoimi kontrargumentami, bo może faktycznie mam confbias ciezko kontrowac, raczej afirmacja bedzie,
Bobek spadł przed Grahamem bo grał anty-miastowo, anty-siebie (Brak obrony i brak glosu) i potencjalnie nie mial wsparcia wspol-mafiozy (jezeli graham ma)
|
|