|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:04:09 GMT 1
No to będę miał do ciebie problem o twój 1. post do mnie. Jak to rozwiążemy? Później skrobnę coś nt. tego posta, tera mi się nie chce, buziaczki
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:04:47 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:04:47 GMT 1
Co wyciągnąłeś z naszej dyskusji, czego oczekiwałeś i co ona zmieniła w kontekście odpowiedzi na pierwsze pytanie?
I najważniejsze, czy bawisz się dobrze?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:05:04 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:05:04 GMT 1
O której dało się sprawdzić swój rand na openmafii? Ja chyba pół godziny przed startem sprawdziłem. no ja też koło tego sprawdzałem, a to w czymś ma pomóc?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:05:29 GMT 1
O której dało się sprawdzić swój rand na openmafii? Ja chyba pół godziny przed startem sprawdziłem. A czemu pytasz? Ja w ogóle nie sprawdzałem
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:05:50 GMT 1
O której dało się sprawdzić swój rand na openmafii? Ja chyba pół godziny przed startem sprawdziłem. no ja też koło tego sprawdzałem, a to w czymś ma pomóc? Tak, tworzę koneksje w swojej głowie i kto tu kogo może kryć, ale nie zdradzę kogo mam na myśli.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:06:20 GMT 1
To miasto jest za małe na was dwóch Czemu się teraz dokładasz, a jak miałeś się postarać to przemilczałeś sprawę?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:07:18 GMT 1
Później skrobnę coś nt. tego posta, tera mi się nie chce, buziaczki Ech, koleżko, dostałeś absurdem na horrendalne zwrócenie uwagi (fajne w kontekście rozruszania, mierne w kontekście istotności), i Ci się nie chce. Zawiedziony jestem.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:07:37 GMT 1
Nie dokładam się, to był żart
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:08:00 GMT 1
Co wyciągnąłeś z naszej dyskusji, czego oczekiwałeś i co ona zmieniła w kontekście odpowiedzi na pierwsze pytanie? I najważniejsze, czy bawisz się dobrze? No już na to kurde odpowiedziałem. Twój 2. post w tej rozgrywce mi się fest nie spodobał, ale zaraz obroniłem go w swojej głowie tym, że to była self aware gra pod kreację – skoro jednak mówisz, że nie, no to nie mam czym bronić tego posta w swojej głowie. EDIT: NIE DRUGI TYLKO TRZECI Daj mi spokój z taką wokistowaką nowomową. Pytasz, czy git jestem, czy po prostu zadowolony z losowania? Zadowolony. Powiedziałbym tak zawsze. Nie jestem zadowolony z tego, że już na wstępie zignorowałeś moją prośbę, i to z nieadekwatnym, w mojej ocenie, poczuciem luzackiej wyższości. Wolałbym żeby ta znajomość nie zaczęła się od mojej niechęci, a do tego doprowadziłeś. Jestem ciekaw, czy celowo. o ten
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:09:21 GMT 1
A co ci się nie podobało w tym poście?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:11:47 GMT 1
Podejście. Zadałem proste pytanie, ale nie w obsceniczny sposób (Tarara, jesteś w mafii???), tylko jakoś zgodnie ze sztuką, robiąc wordplay do jego nazwiska, a on zamiast z luzem do tego podejść, to wypocił taki postarankowy post.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:13:23 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:13:23 GMT 1
Podejście. Zadałem proste pytanie, ale nie w obsceniczny sposób (Tarara, jesteś w mafii???), tylko jakoś zgodnie ze sztuką, robiąc wordplay do jego nazwiska, a on zamiast z luzem do tego podejść, to wypocił taki postarankowy post. no to ja miałem na myśli coś podobnego a się obruszyles że cię napuszczam na murzynów hehehe tylko ja miałem zagwozdke pt "po co być w mafii tak trochę burackim"
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:13:38 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:13:38 GMT 1
Sabin jak byś ocenił roboczo kolor Ventury
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:14:07 GMT 1
Podejście. Zadałem proste pytanie, ale nie w obsceniczny sposób (Tarara, jesteś w mafii???), tylko jakoś zgodnie ze sztuką, robiąc wordplay do jego nazwiska, a on zamiast z luzem do tego podejść, to wypocił taki postarankowy post. I jakby to było do kreacji obruszającego się na misgenderyzm lewaka to okej, myślałem, że to było oczywiste, ale jak Nararara sam przyznaje, że jednak tak nie było, to to całkowicie zmienia postać rzeczy.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:14:13 GMT 1
Co wyciągnąłeś z naszej dyskusji, czego oczekiwałeś i co ona zmieniła w kontekście odpowiedzi na pierwsze pytanie? I najważniejsze, czy bawisz się dobrze? No już na to kurde odpowiedziałem. Twój 2. post w tej rozgrywce mi się fest nie spodobał, ale zaraz obroniłem go w swojej głowie tym, że to była self aware gra pod kreację – skoro jednak mówisz, że nie, no to nie mam czym bronić tego posta w swojej głowie. No ale nie miałeś go czym bronić obiektywnie rzecz biorąc od startu, bo ze wszystkich opcji, poszedłeś jedynie w coś absurdalnego, tj. że moje założenie na kreację jest takie a takie, a przecież założeń kreacyjnych mogło być milion. Ergo przypierdoliłeś się do posta, który nie ma żadnego znaczenia, bo poświęciłem ułamek swojego potencjału intelektualnego, żeby go stworzyć, ot tak, uznałem, że będę sobie oburzony, bo piszesz rand i jeszcze nie zwróciłeś się do mnie tak jak, bezbecko, zechciałem. Ale najważniejsze jest właśnie, że dla mnie jedyną bramką, w której Ty się do tego posta dalej nie przypierdalasz jest wejście w kreację oburzonego, wokistowskiego lewaka, żeby Cię udobruchać albo udawanie, że taki był zamysł. Znaczenie całej konwersacji mogłoby więc powstać w momencie, gdybym faktycznie bym się spocił i, mając na uwadze, że zebrałeś jakieś tam pochwały za mocniejsze w pressingu wejście, poszedł Ci z włosem a nie pod włos. Jeśli jedyne co z tej konwersacji wyciągnąłeś, to brak zgody zamysłu powstałego w Twojej głowie (Sabin - oburzony lewak) ze stanem faktycznym, to jak mówiłem, jestem zawiedziony, ale raczej w kontekście zdolności do oceny stanu faktycznego, niż przynależności, chociaż końcówka z wycofaniem mi się nie spodobała też już bardziej kolorystycznie. Bo ja wyciągnąłem np. że nie podoba mi się orbitowanie bułki - grahamki i spolegliwa postawa kanciastoporego.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:14:38 GMT 1
Sabin jak byś ocenił roboczo kolor Ventury Wygląda na białego. Ale ja wyglądam na czarnego, a jestem biały.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:15:17 GMT 1
Z całym szacunkiem, ale wydaje mi się, że to był taki po prostu kreacyjny post
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:16:08 GMT 1
Sabin, na ile jesteś zaznajomiony z lore ostatnich wydarzeń discordowo mafijno universowych?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:17:06 GMT 1
No nie wiem co sądzić, wydaje mi się, że już bardziej ktoś mógł pomyśleć, że bucowaty (no, ale przecież jestem przystojnym uśmiechniętym murzynem, który mówi Ceść), co mnie zasmuciło.
Ale spocony?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:17:49 GMT 1
Co ja robię?
|
|