|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:17:50 GMT 1
Do tego bym chciał wrócić. Czemu ten post powstał w ogóle?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:18:21 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:18:21 GMT 1
ja wam powiem tak. pewnie Ventura się obruszy, że na plecki znowu wchodzę, ale dla mnie Ventura prezentuje wzorowe miastowe wejście, kmini wszędzie, proaktywny, cieszę się, że mamy kogoś tak zielonego na takim etapie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:18:26 GMT 1
Sabin, na ile jesteś zaznajomiony z lore ostatnich wydarzeń discordowo mafijno universowych? Mam na avatarze murzyna - boksera na marszu równości z flagą LGBT na ramieniu, poważnie zadałeś to pytanie?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:19:01 GMT 1
Bo Ace Ventura źle napisał wtedy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:19:33 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:19:33 GMT 1
no a Grahamka nic nie robi, tzn. jest w temacie, ale gra tak, żeby się koloru nie dało wywnioskować, nie mówię nawet, że to mafijne przez samą taka postawę, taki full neutralik
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:19:45 GMT 1
Sabin, na ile jesteś zaznajomiony z lore ostatnich wydarzeń discordowo mafijno universowych? Mam na avatarze murzyna - boksera na marszu równości z flagą LGBT na ramieniu, poważnie zadałeś to pytanie? No to kurwa mącisz teraz strasznie.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:19:51 GMT 1
ja wam powiem tak. pewnie Ventura się obruszy, że na plecki znowu wchodzę, ale dla mnie Ventura prezentuje wzorowe miastowe wejście, kmini wszędzie, proaktywny, cieszę się, że mamy kogoś tak zielonego na takim etapie A gdzie jeszcze? Abstrahując od mojej oceny postawy Ventury, co jeszcze pokminił?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:19:58 GMT 1
Ja orbituje
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:21:42 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:21:42 GMT 1
ja wam powiem tak. pewnie Ventura się obruszy, że na plecki znowu wchodzę, ale dla mnie Ventura prezentuje wzorowe miastowe wejście, kmini wszędzie, proaktywny, cieszę się, że mamy kogoś tak zielonego na takim etapie A gdzie jeszcze? Abstrahując od mojej oceny postawy Ventury, co jeszcze pokminił? no zwraca uwagę np. kiedy rand, no kreatywne w mafii zapytany o to się nie podzieli wnioskami, a tak by już punkty zgarnął coś tam zagaiłem to zaczął lekko paranoicznie kminić, że mu wchodzę na plecy i podpuszczam tu się czepia gąbki, że czemu wyróżnił Mandelę tu się czepia Ciebie, czemuś spocony, nawet jak nietrafne te spostrzeżenia, to mam wrażenie, że gościa aż korci, żeby mafii poszukać
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:22:12 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:22:12 GMT 1
coś tam widać z orbitki już czy na razie nic?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:22:30 GMT 1
Mam na avatarze murzyna - boksera na marszu równości z flagą LGBT na ramieniu, poważnie zadałeś to pytanie? No to kurwa mącisz teraz strasznie. W sumie wiem o co Ci chodzi. Mogłeś se przyjąć założenie takiej, a takiej kreacji, bo widzisz murzyna, na marszu równości, z flagą LGBT. Ale ja w trzecim poście napisałem, że jestem biały. Więc wydaje mi się, że po prostu jesteś ograniczony poznawczo. No ale rozpisałem to w tym dłuższym poście przecież.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:23:21 GMT 1
Haha czyli bigot. XD
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:23:41 GMT 1
No już na to kurde odpowiedziałem. Twój 2. post w tej rozgrywce mi się fest nie spodobał, ale zaraz obroniłem go w swojej głowie tym, że to była self aware gra pod kreację – skoro jednak mówisz, że nie, no to nie mam czym bronić tego posta w swojej głowie. No ale nie miałeś go czym bronić obiektywnie rzecz biorąc od startu, bo ze wszystkich opcji, poszedłeś jedynie w coś absurdalnego, tj. że moje założenie na kreację jest takie a takie, a przecież założeń kreacyjnych mogło być milion. W jaki sposób poszedłem w coś absurdalnego? Jak sam swoją odpowiedzią o zaznajomienie z aferą MU Discord wykazałeś, że to było, jeśli nie jedyne, to co najmniej pierwsze skojarzenie, do którego można było dojść, jak będzie grał człowiek ubierający taką kreację.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:24:49 GMT 1
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:25:19 GMT 1
Bo masz bramkę logiczną, w której powodów, żeby wysrać takiego posta jest co najmniej kilkanaście, a jedną z najbardziej prawdopodobnych odpowiedzi jest to, że nic za nim nie stało.
Ty tę bramkę logiczną ograniczyłeś do jednej, jedynej opcji o której sam pomyślałeś.
W sumie to miastowe, chyba. XD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:25:56 GMT 1
Bo Ace Ventura źle napisał wtedy Co napisał źle?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:26:51 GMT 1
3 do jaja, brawo Białystok, Polish Power.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:27:33 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:27:33 GMT 1
3 do jaja, brawo Białystok, Polish Power. STRZELISZ TRZY BRAMY I ZNÓW WYGRAMY o jagielloniaaa nie jestem kibicem, ale hymn mają top
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:28:09 GMT 1
Dobra, zgubiłem się, chuj mnie to obchodzi czy to miastowe czy nie, ale cofam swoje działka Gatlinga skierowane wobec Sabriny.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:28:32 GMT 1
w dalszych postach Mandela wprowadził mnie w konsternacje Czym?
|
|