|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:28:01 GMT 1
Pudelek not gonna lie
chcę w tym momencie na ciebie słać głos
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:28:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:28:07 GMT 1
i uwazam, ze akurat Ty Piernik powinienes to wyłapać dość szybko, ale z jakiegoś powodu unikasz twardego uniewinnienia mnie czemu akurat ja ja wręcz cię broniłem dwa razy jak byłeś w mafii piersią xdd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:29:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:29:07 GMT 1
Sabine pytaj on ekspert aldonolog
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:29:33 GMT 1
Pudelek not gonna lie chcę w tym momencie na ciebie słać głos no jesli nie chcesz ze mna budowac miastowego frontu to lepiej jak mnie zlinczujesz dzisiaj
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:30:53 GMT 1
CHCE KURWA WŁAŚNIE ale jak ty cały swój obraz winy TS opierasz na tym że cię nie uniewinnia, jak dostałeś samodzielność myślenia ode mnie no to kurwa
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:32:39 GMT 1
mnie sie juz nawet denerwowac nie chce po ostatnich edycjach, gdzie co bym nie robil zawsze chujowo wychodzi, bo sobie miasto skacze do gardel, tu juz jest skrajny poziom egoizmu w zachowaniu Mandeli i Mildgred, wyalienowany Graham, TS który nie potrafi dobrze przeczytać mojej niewinności, Sabin któremu nigdy nie należy ufać i Ventura, który najlepiej by mnie zlinczował.
Trochę nic tu po mnie. Jak bym miał stawiać, to Mandela chyba jednak niewinny, Ventura niewinny. W parze Mindgred-Sabin bym mafii szukał co najmniej jednej, w parze Graham-TS pewnie drugiej.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:33:43 GMT 1
to po co ja mam grać przecież ty cały swój stance w tej rozgrywce oparłeś na tym jak cię kto czyta i tyle no kurwa null i mi mówisz, że nie należy mi nigdy ufać, ale to tobie się nie chce denerwować
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:34:21 GMT 1
daj cel na lincz dziś Pudelek, bo zaproponowałem TS, byłyby co najmniej 3 głosy, najpierw się z tego wycofałes, a teraz nie kontynuujesz
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:34:26 GMT 1
No i kusi mi powiedzieć, że najlepiej było zlinczować TS, a jak niewinny to tego Grahama, ale raz że uznacie, że kolejkuję, dwa że mafia by miała ułatwione zadanie jeśli TS niewinny, trzy że może cała mafia to Łuczyk i Monti. I chuj z takimi rozważaniami.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:35:04 GMT 1
a Ty TS moim zdaniem też chujowo tu wypadłes, bo trochę jak pizda i jakbys nie chcial sobie wroga robić
i co ja mam teraz robić
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:35:23 GMT 1
mnie sie juz nawet denerwowac nie chce po ostatnich edycjach, gdzie co bym nie robil zawsze chujowo wychodzi, bo sobie miasto skacze do gardel, tu juz jest skrajny poziom egoizmu w zachowaniu Mandeli i Mildgred, wyalienowany Graham, TS który nie potrafi dobrze przeczytać mojej niewinności, Sabin któremu nigdy nie należy ufać i Ventura, który najlepiej by mnie zlinczował. Trochę nic tu po mnie. Jak bym miał stawiać, to Mandela chyba jednak niewinny, Ventura niewinny. W parze Mindgred-Sabin bym mafii szukał co najmniej jednej, w parze Graham-TS pewnie drugiej. dobra Pudelek jeśli jesteś w mieście to się zachowam teraz trochę chamsko, ale jak mamy budować ten front to ci mówię TS NIEWINNY I JA TO WIEM BO PENETRUJĘ TĘ ROZGRYWKĘ JAK JASNY CHUJ i co teraz – ale nie zasłaniając się mną
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:35:28 GMT 1
może zagłosuję jak Ace?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:35:35 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:35:35 GMT 1
a Ty TS moim zdaniem też chujowo tu wypadłes, bo trochę jak pizda i jakbys nie chcial sobie wroga robić i co ja mam teraz robić a bo ja taki współpracujący, co jak on niewinny i się serio chce dogadać i przez to nerwowy?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:36:25 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:36:25 GMT 1
zwłaszcza że nie chciałem i nie chcę go linczować dzisiaj to co mam się z nim nawalać
ni to przyjemne ni to przydatne, nie chce mi się xd
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:36:28 GMT 1
mnie sie juz nawet denerwowac nie chce po ostatnich edycjach, gdzie co bym nie robil zawsze chujowo wychodzi, bo sobie miasto skacze do gardel, tu juz jest skrajny poziom egoizmu w zachowaniu Mandeli i Mildgred, wyalienowany Graham, TS który nie potrafi dobrze przeczytać mojej niewinności, Sabin któremu nigdy nie należy ufać i Ventura, który najlepiej by mnie zlinczował. Trochę nic tu po mnie. Jak bym miał stawiać, to Mandela chyba jednak niewinny, Ventura niewinny. W parze Mindgred-Sabin bym mafii szukał co najmniej jednej, w parze Graham-TS pewnie drugiej. dobra Pudelek jeśli jesteś w mieście to się zachowam teraz trochę chamsko, ale jak mamy budować ten front to ci mówię TS NIEWINNY I JA TO WIEM BO PENETRUJĘ TĘ ROZGRYWKĘ JAK JASNY CHUJ i co teraz – ale nie zasłaniając się mną no ale ja nie sądzę, by penetrowanie edycji pomagało w znalezieniu takiego mafiozy ;D
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:36:55 GMT 1
zaraz pomysle ze w mafii jest ventura z trzecia strona i dlatego sa najaktywniejsi
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:37:31 GMT 1
Sabin a co Ty myslisz o zlinczowaniu dzis Grahama?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:37:31 GMT 1
jakie posty TSa ci nie siadły oprócz tego że cię nie uniewinnia twardo (bo linę pomocną ci rzucał i ja to pamiętam)
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:38:37 GMT 1
kurde ta gra to nie jest konkretne znajdowanie postów, a pozycjonowanie się, spełnianie/niespełnianie oczekiwań
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:39:03 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:39:03 GMT 1
kurde ta gra to nie jest konkretne znajdowanie postów, a pozycjonowanie się, spełnianie/niespełnianie oczekiwań to w sumie jest prawda
|
|