|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:18:12 GMT 1
to dawaj Pudelek, zagłosuje na TS, Mildred tez pewnie tam dała. wchodzisz w to? zaglosuję tak jak ace, jak uzna ze TS, to tak zaglosuję
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:18:15 GMT 1
PUDELEK JEBIEMY TE TRZECIA STRONE?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:18:25 GMT 1
XD
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:18:42 GMT 1
Łuczyk, a do czego mam ich przekonać? Do twgo ze w tej trojce jest jeden mafioza i im ciagnie druta zeby dostac profity.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:18:56 GMT 1
no kurwa co?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:19:04 GMT 1
Pudelek w chuju mam taką grę
masz łeb nie od parady, widzisz moje niezdecydowanie, sam mi je wypominasz
chwyć za lejce i sam zdecyduj co chcesz
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:19:48 GMT 1
to chwila
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:20:27 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:20:27 GMT 1
ale heca
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:20:52 GMT 1
TS myslisz ze jestem niewinny?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 9, 2024 20:21:06 GMT 1
Dobra Panowie, źle wykalkulowałem swój czas i przyjechał do mnie Julian z Anturą. Liczyłem, że zdążę coś napisać zanim przyjadą.
Nie zdążyłem więc ograniczę się do minimum.
Po pierwsze swój głos oddaję Ace Venturze, wejdę 20:50 i zagłosuję tak jak powie.
Po drugie jeśli chcecie wiedzieć na kogo bym zagłosował sam, zagłosowałbym na Mildred.
Uważam, że jest duże prawdopodobieństwo że na mnie jest quest.
Uważam że istnieje szansa, że mafia chciała mieć wczoraj klarowną sytuację w wybieraniu questa.
Nie była im na rękę sytuacja gdy nie wiadomo czy umrę ja czy Bobek i którego z nas wybierać do questa bo mogliby przypadkiem wybrać tego który akurat padnie i nie mieć questa.
I stąd Mildred nie dała głosu na mnie pomimo że mogła głosując na mnie uratować Bobka, którego miała za niewinnego.
W grze Mildred za dużo się nie klei, nie miał sensu ten wjazd w nocy, ten głos na Sabina mając Bobka za niewinnego miał sens tylko jeśli.
a) chciał się rozparować bez zagrożenia koledze. b) chciał mieć klarownego questa.
c) a i b.
Gdyby tak zagrał mając topową pozycję wziąłbym mu to za niewinne, ale nie miał takiej i widział, że po linczu jego pozycja się pogarsza. Nie umiem czytać Łuczyka, ale tak to widzę.
Jeśli na mnie zagłosujecie to przepraszam, że utrudniłem grę. Pojawię się o 20:50, do normalnej gry mogę wrócić jutro.
Nie przeczytałem kilku ostatnich stron. Zatrzymałem się na końcu nocnej rozmowy.
kurwa no z całym szacunkiem rokoko jesteś fajny gracz i ziomek, ale o co tu chodzi, że egze i pshemo oddają ci głos?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:21:56 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:21:56 GMT 1
TS myslisz ze jestem niewinny? raczej jo chociaż dziwnie tera tańcujesz wokół tego Grahama, niezależnie od jego koloru 🕶️
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:22:17 GMT 1
no ja uwazam, ze przy takim setupie oddanie glosu jednemu graczowi, ktoremu sie ufa jest akurat dobre, tym bardziej, ze mafia nie wie do konca czego sie spodziewac
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:23:10 GMT 1
Dobra Panowie, źle wykalkulowałem swój czas i przyjechał do mnie Julian z Anturą. Liczyłem, że zdążę coś napisać zanim przyjadą.
Nie zdążyłem więc ograniczę się do minimum.
Po pierwsze swój głos oddaję Ace Venturze, wejdę 20:50 i zagłosuję tak jak powie.
Po drugie jeśli chcecie wiedzieć na kogo bym zagłosował sam, zagłosowałbym na Mildred.
Uważam, że jest duże prawdopodobieństwo że na mnie jest quest.
Uważam że istnieje szansa, że mafia chciała mieć wczoraj klarowną sytuację w wybieraniu questa.
Nie była im na rękę sytuacja gdy nie wiadomo czy umrę ja czy Bobek i którego z nas wybierać do questa bo mogliby przypadkiem wybrać tego który akurat padnie i nie mieć questa.
I stąd Mildred nie dała głosu na mnie pomimo że mogła głosując na mnie uratować Bobka, którego miała za niewinnego.
W grze Mildred za dużo się nie klei, nie miał sensu ten wjazd w nocy, ten głos na Sabina mając Bobka za niewinnego miał sens tylko jeśli.
a) chciał się rozparować bez zagrożenia koledze. b) chciał mieć klarownego questa.
c) a i b.
Gdyby tak zagrał mając topową pozycję wziąłbym mu to za niewinne, ale nie miał takiej i widział, że po linczu jego pozycja się pogarsza. Nie umiem czytać Łuczyka, ale tak to widzę.
Jeśli na mnie zagłosujecie to przepraszam, że utrudniłem grę. Pojawię się o 20:50, do normalnej gry mogę wrócić jutro.
Nie przeczytałem kilku ostatnich stron. Zatrzymałem się na końcu nocnej rozmowy.
kurwa no z całym szacunkiem rokoko jesteś fajny gracz i ziomek, ale o co tu chodzi, że egze i pshemo oddają ci głos? no bo stwierdzę nieskromnie że jestem nr 1 w tym mieście tylko że to miasto jest leniwe i chujowe a oni są częścią tej leniwości, tego braku czasu, i stąd tak a nie inaczej pytanie czy ja mam teraz temu ufać
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:23:26 GMT 1
TS myslisz ze jestem niewinny? raczej jo chociaż dziwnie tera tańcujesz wokół tego Grahama, niezależnie od jego koloru 🕶️ jestes w mafii prawda? tak mi się wydaje powinienes widziec moja niewinnosc, a wtedy starac sie jakos sparowac tego twojego podejrzanego Grahama, a Ty jestes w niego zapatrzony jakby twoim jedynym celem bylo wyjebanie go z rozgrywki
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 9, 2024 20:23:28 GMT 1
no ja uwazam, ze przy takim setupie oddanie glosu jednemu graczowi, ktoremu sie ufa jest akurat dobre, tym bardziej, ze mafia nie wie do konca czego sie spodziewac no przecież od nocy wiadomo, że lincz leci na mildred paul który czytał do nocy też to musiał wiedzieć, i daje mi głos, ale przypadkiem zaznacza że chce na mildred gdzie jego jedynym punktem zapalnym było to że to łuczyk jednak
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:24:30 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:24:30 GMT 1
raczej jo chociaż dziwnie tera tańcujesz wokół tego Grahama, niezależnie od jego koloru 🕶️ jestes w mafii prawda? tak mi się wydaje powinienes widziec moja niewinnosc, a wtedy starac sie jakos sparowac tego twojego podejrzanego Grahama, a Ty jestes w niego zapatrzony jakby twoim jedynym celem bylo wyjebanie go z rozgrywki jestem niewinny, a nwm czy nie parowałem, analizowałem czy z Mildred by pasował np. i raz mi wychodzi, że ni huja, raz że w sumie tak
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:25:30 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:25:30 GMT 1
powinieneś widzieć moją niewinność!
<spiderman meme>
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:26:31 GMT 1
no kurwa bije ode mnie niewinnosc, winny egze ma w miare wyrobione zdanie o kazdym i sobie rozstawia pionki na szachownicy, a ja tu zmieniam zdanie co 45 sekund
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 9, 2024 20:26:59 GMT 1
i uwazam, ze akurat Ty Piernik powinienes to wyłapać dość szybko, ale z jakiegoś powodu unikasz twardego uniewinnienia mnie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 9, 2024 20:27:41 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 9, 2024 20:27:41 GMT 1
no nie wiem ziomuś czy bije ale wiesz że ja cię nieraz na opak czytam i bronię jak pelikan to się nie dziw, że mam rezerwy, nie masz na czole niewinny
|
|