|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:29:18 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:29:18 GMT 1
w dalszych postach Mandela wprowadził mnie w konsternacje Czym? a ja cię w sumie spytam, co miałeś na myśli pisząc, że spongebobek spolegliwy że tak wejścia ludziom propsuje?
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:29:42 GMT 1
Dobra, zgubiłem się, chuj mnie to obchodzi czy to miastowe czy nie, ale cofam swoje działka Gatlinga skierowane wobec Sabriny. Dzięki za sparing, możemy się jeszcze trochę poruszać jak będzie okazja.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:30:23 GMT 1
ja wam powiem tak. pewnie Ventura się obruszy, że na plecki znowu wchodzę, ale dla mnie Ventura prezentuje wzorowe miastowe wejście, kmini wszędzie, proaktywny, cieszę się, że mamy kogoś tak zielonego na takim etapie A teraz to paradoksalnie, i nie mówię tego złośliwie, to ty wykazałeś się paranoicznością, bo ja tam pisałem, że JEŚLI jesteś w mafii, to wtedy wskakujesz w danym momencie na plecy itd. jako ćwiczenie umysłowe do wykluczenia ciebie w mafii z Narararararą. Jak jesteś w mieście, to nie musisz się niczego obawiać. No.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:31:50 GMT 1
coś tam widać z orbitki już czy na razie nic? Trochę widać, ale nie wiem czy chcę mówić. Przyjemnie mi się orbituje.
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 22:32:32 GMT 1
Ale powinieneś czuć się znobilitowany, że że wszystkich pogrywam z Tobą. A mogłem przecież z kanciastoporym albo trzecią stroną. Reszta bezpłciowa (😇). cholera jasna co to jest za post
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:32:59 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:32:59 GMT 1
ja wam powiem tak. pewnie Ventura się obruszy, że na plecki znowu wchodzę, ale dla mnie Ventura prezentuje wzorowe miastowe wejście, kmini wszędzie, proaktywny, cieszę się, że mamy kogoś tak zielonego na takim etapie A teraz to paradoksalnie, i nie mówię tego złośliwie, to ty wykazałeś się paranoicznością, bo ja tam pisałem, że JEŚLI jesteś w mafii, to wtedy wskakujesz w danym momencie na plecy itd. jako ćwiczenie umysłowe do wykluczenia ciebie w mafii z Narararararą. e to semantyka trochę, didaskalia tak pomyślałem, że lipa by była, że widzę kogoś grającego miastowo, propsuję go, a on zareaguje nieufnie i nici ze współpracy by były, i potem nie wiadomo, czy dla dobra współpracy wysyłać następnego posta zieleniącego go czy nie, ale jednak wysłałem z self conscious wzmianką, hehe
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:33:38 GMT 1
A teraz to paradoksalnie, i nie mówię tego złośliwie, to ty wykazałeś się paranoicznością, bo ja tam pisałem, że JEŚLI jesteś w mafii, to wtedy wskakujesz w danym momencie na plecy itd. jako ćwiczenie umysłowe do wykluczenia ciebie w mafii z Narararararą. e to semantyka trochę, didaskalia tak pomyślałem, że lipa by była, że widzę kogoś grającego miastowo, propsuję go, a on zareaguje nieufnie i nici ze współpracy by były, i potem nie wiadomo, czy dla dobra współpracy wysyłać następnego posta zieleniącego go czy nie, ale jednak wysłałem z self conscious wzmianką, hehe ok bardzo mi się podoba ten post teraz w tym momencie mafioso by go nie napisał nie ma chuja Trzecia Strona jest roboczo zielona dla mnie
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:35:14 GMT 1
a ja cię w sumie spytam, co miałeś na myśli pisząc, że spongebobek spolegliwy że tak wejścia ludziom propsuje? Ja nie wiem, co on polubił w wejściu Grahama. Potem trochę za mocno podlajkował i Ciebie, i Venturę. Ty miałeś w porzo wejście, ale nie takie, że bym się ruszał z peanami, Venturę jeszcze bardziej rozumiem, bo jest trochę bardziej konsensusowy. No, ale miałem przed chwilą pisać posta, że w sumie wszedł, polubił wszystkich i tyle, intuicyjnie mi się to nie spodobało, ale w sumie jaki byłby z tego w ogóle zysk, tzn. potencjalnie opłacałby się w tej grze performens na podbijanie konkretnych graczy (a w sumie i Ty, i Ventura trochę we mnie wbiliście), żeby inni tracili wolumen w mieście, no, ale to za wcześnie na ocenę. Posta jednak nie napisałem, bo postanowiłem najpierw podpytać o tego Mandelarza.
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 22:35:38 GMT 1
Ale powinieneś czuć się znobilitowany, że że wszystkich pogrywam z Tobą. A mogłem przecież z kanciastoporym albo trzecią stroną. Reszta bezpłciowa (😇). cholera jasna co to jest za post mega zajebisty post sabina
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 22:36:03 GMT 1
w dalszych postach Mandela wprowadził mnie w konsternacje Czym? tym że pierdoli jakieś kocopały
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 22:37:53 GMT 1
na stronach 4-9 sabin najlepszy potem ventura reszta jest opowiedziana
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 22:37:54 GMT 1
3 do jaja, brawo Białystok, Polish Power.
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 22:38:14 GMT 1
jak jesteście w mafii to kurwa brawo
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 22:39:39 GMT 1
a ja cię w sumie spytam, co miałeś na myśli pisząc, że spongebobek spolegliwy że tak wejścia ludziom propsuje? Ja nie wiem, co on polubił w wejściu Grahama. Potem trochę za mocno podlajkował i Ciebie, i Venturę. Ty miałeś w porzo wejście, ale nie takie, że bym się ruszał z peanami, Venturę jeszcze bardziej rozumiem, bo jest trochę bardziej konsensusowy. No, ale miałem przed chwilą pisać posta, że w sumie wszedł, polubił wszystkich i tyle, intuicyjnie mi się to nie spodobało, ale w sumie jaki byłby z tego w ogóle zysk, tzn. potencjalnie opłacałby się w tej grze performens na podbijanie konkretnych graczy (a w sumie i Ty, i Ventura trochę we mnie wbiliście), żeby inni tracili wolumen w mieście, no, ale to za wcześnie na ocenę. Posta jednak nie napisałem, bo postanowiłem najpierw podpytać o tego Mandelarza. tutaj troche pleciesz głupstwa ale przymkne oko z uwagi na tego poprzedniego zajebistego posta
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 22:42:03 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 22:42:03 GMT 1
no ja tak Sabina nie propsuję jak ty, gąbciarz, tam miał te buńczuczne momenty teraz, ale po co ta ściana z overexplainingiem??? ( mafiacorner.boards.net/post/149012/thread ) nikt takich postów długich nie pisze w 2024 i że mu się chciało energię wkładać w takie coś? ale może taki charakter nwm
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 7, 2024 22:42:55 GMT 1
Ja właśnie na przykład więcej myślę a mniej robię
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:45:12 GMT 1
no ja tak Sabina nie propsuję jak ty, gąbciarz, tam miał te buńczuczne momenty teraz, ale po co ta ściana z overexplainingiem??? ( mafiacorner.boards.net/post/149012/thread ) nikt takich postów długich nie pisze w 2024 i że mu się chciało energię wkładać w takie coś? ale może taki charakter nwm Nie no, ale to nie jest post typu wypracowanie z polskiego, tylko szybkie wykazanie swojego kompleksowego sposobu podejścia do sprawy, całego procesu myślowego, w moim mniemaniu, ale może was nie doceniam, coś raczej trudnego do podrobienia w mafii, jeszcze jak robisz to w defensywie do zarzutów.
|
|
|
Post by mandela on Nov 7, 2024 22:45:13 GMT 1
Obwieszczenie Rady Miasta po Sądzie Mędrców:
Mandela zostaje uznany za Pana Marudę, Niszczyciela Dobrej Zabawy i Pogromcę uśmiechów dzieci. Jego wywrotowa działalność, która ma za grosz w sobie dopasowania do kontekstu społecznego, jest nieakceptowalna. Zmiany będą dokonywały się powoli, by nikt przez te zmiany nie mógł zostać pokrzywdzony.
Mandela zostaje skazany na minimum 24 godziny, do końca dnia 8 listopada 2024 roku, na pisanie i kontaktowanie się z Miastowymi. Liczymy, że pomoże to Miastu złapać resztę Terrorystów i podążających Drogą Czerwonego niebezpiecznych ludzi.
Sam jednak Mandela nie może zostać poddany mocniejszej karze, w tym karze śmierci poprzez lincz, gdyż stałby się symbolem męczeństwa for the Lost Cause. Jak takie akty się kończą - widzimy po drugiej stronie atlantynku, gdzie oszołom przejmuje stery władzy. U nas do tego nie dopuścimy.
Mandela ma żyć i żyć w spokoju, bez awantur. My zaś dalej będziemy działać o utrzymanie spokoju i prosperity.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:46:14 GMT 1
Paula Grahama chyba będzie trzeba wziąć na nadzieję. Na nadzieję, że w mafii by tak nie grał, bo by się nadział.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 22:47:03 GMT 1
Kurde ja te posty Mandeli jutro przeczytam dopiero, ok?
|
|