|
Ogólny
May 14, 2020 6:57:20 GMT 1
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 6:57:20 GMT 1
Największym problem miasta w tej edycji, jest fioletowy kolor nicku, po zostaniu MVP.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 7:31:01 GMT 1
via mobile
Post by Cesar Gandia on May 14, 2020 7:31:01 GMT 1
To profilaktycznie, po tej edycji nie przyznawać nikomu tego tytułu. To może w przyszłości nie będzie większego ciśnienia na zdobycie MVP niż na wygranie gry.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 7:34:04 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 14, 2020 7:34:04 GMT 1
Największym problem miasta w tej edycji, jest fioletowy kolor nicku, po zostaniu MVP. Myślisz, że to dlatego Konsultant odkurwia coś takiego? W sumie racja, gość nie czyta zupełnie co się do niego pisze, jak go zamordują, to dla niego powinien być osobny cmentarz, i tak pisze sam do siebie.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 8:16:37 GMT 1
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 8:16:37 GMT 1
Myślę, że tak. Ale tak samo gra Pikachu. Wczoraj też pisałem coś podobnego do Osieckiej w wątku z grą, zobaczymy, czy dzisiaj się ogarnie.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 8:18:05 GMT 1
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 8:18:05 GMT 1
I osobny cmentarz dla konsultanta to super pomysł
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 8:34:08 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 14, 2020 8:34:08 GMT 1
Gdyby mnie odjebali w dniu pierwszym, to bym nie kurwił, ale wczoraj? Nie grałem super, ale wczoraj to już byłem raczej niewinny i kilka osób normalnie by to zobaczyło, ale wczoraj nie chciało zobaczyć. Dlatego cofnąłem uniewinnienie Licza w testamencie, choć dalej uważam, że raczej niewinny. Natomiast Szyfrant, Sznudzian i Durda to będzie mafia jak nic. Już samo przyklepanie remisu przez Sznudziana to mafia w chuj jak na tego gracza (mogłem dopisać do testamentu, ale się wkurwiłem i zapomniałem), ale że w ogóle tego ostatniego dnia on jeszcze rozpatrywał moją winę to naprawdę dziwne. Tylko nie ma kto tego wyłapać, zwłaszcza że dziś też jest mord, więc mogą ubić kogoś pożytecznego.
Ciekaw jestem, ile głosów od mafii dostałem. 3 na pewno, ale i 5 by mnie nie zdziwiło.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 9:05:42 GMT 1
via mobile
Post by Volverin on May 14, 2020 9:05:42 GMT 1
Napisałem, że mafia nie gra nic specjalnego, ale oczywiście nie chcę im umniejszać, bo koniec końców bardzo solidnie weszli w rozgrywkę, nikt się nie wjebał, a nawet jak Kukuczka jest pod ostrzałem od początku to przeżył już dwa lincze. Do tego wykonują dobre mordy i generalnie dość dobrze współpracują na mafijnym, tak więc dałbym mocne 7.5/10 za całokształt póki co.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 9:18:24 GMT 1
via mobile
Post by Volverin on May 14, 2020 9:18:24 GMT 1
Może to MVP tak wpływa na niektórych, trudno powiedzieć. Ja myślę, że to po prostu taka maniera pisania, bo nie pierwszy raz Cozmo jest irytujący i gra jakby we własną grę, a Antura też już jako Krzyżowiec bywał trudny w kontaktach.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 9:36:25 GMT 1
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 9:36:25 GMT 1
Pamiętam, jak graliśmy z jednego konta z Sidorem i on o nim napisał, że bardziej nadaje się do krzyżówek, niż do krucjat.
Moim zdaniem jednak to MVP ma taki wpływ, który to potęguje. Umówmy się, Cozmo jest wkurwiający, ale nigdy nie pisał aż tyle. Część graczy gra po to, żeby zagrać dobrą edycję, żeby jakoś się zapisać w pamięci graczy i może nawet w historii forumowej mafii. Jaki jest lepszy sposób na to, niż bycie głównym prowodyrem ustawionego remisu dwóch mafiozów, a potem zgarnięcia tytułu MVP? Wiem, bo sam taki byłem.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 9:55:31 GMT 1
via mobile
Post by Volverin on May 14, 2020 9:55:31 GMT 1
Możliwe, ale MVP nigdy nie przyznałbym graczowi, który miał najcelniejsze typy i nikogo do nich nie zdołał przekonać, a temu który poprowadził miasto do zlinczowania nawet jednego mafiozy, a sam został odstrzelony w mordzie, bo był groźny i miał w mieście posłuch.
Ciebie tomusiu mafia zamordowała nie dlatego, że szukali rolnego, a dlatego że właśnie grałeś dobrze, widzieli że ogarniasz co się dzieje i że będziesz groźny. I póki co o wiele bliżej Tobie do tytułu MVP (przynajmniej po stronie miasta) niż tym wszystkim gagatkom w temacie. Może Osiecka jeszcze coś wniesie. Problem w tym, że skoro na tym etapie nie wyklarował się jakiś lider to ja już przewiduję tylko coraz większy chaos na dalszym etapie, dopóki rzecz jasna nie wkroczy detektyw.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 10:01:00 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 14, 2020 10:01:00 GMT 1
Możliwe, ale MVP nigdy nie przyznałbym graczowi, który miał najcelniejsze typy i nikogo do nich nie zdołał przekonać, a temu który poprowadził miasto do zlinczowania nawet jednego mafiozy, a sam został odstrzelony w mordzie, bo był groźny i miał w mieście posłuch. Ciebie tomusiu mafia zamordowała nie dlatego, że szukali rolnego, a dlatego że właśnie grałeś dobrze, widzieli że ogarniasz co się dzieje i że będziesz groźny. I póki co o wiele bliżej Tobie do tytułu MVP (przynajmniej po stronie miasta) niż tym wszystkim gagatkom w temacie. Może Osiecka jeszcze coś wniesie. Problem w tym, że skoro na tym etapie nie wyklarował się jakiś lider to ja już przewiduję tylko coraz większy chaos na dalszym etapie, dopóki rzecz jasna nie wkroczy detektyw. Też pisałem o braku lidera, po prostu Red szybko poleciał, Żurasa nie ma (myślałem, że gra i jest w mafii i się kryje), ja średnio wszedłem w grę, potem nie miałem czasu + było tak nasrane, że mi się odechciało, a jak zacząłem grać lepiej, to debile tego nie zauważyli, mafia widzieć nie chciała (brawo dla Sznudziana, że miała jaja to tak zrobić, choć jego lament po moim testamencie był sztuczny i gdyby mnie nie wkurwił Pikachu, to może jeszcze bym napisał posta, że Sznudzian do odjebania), a tak to tylko go lekko poszczypałem, że sam się do tego przyczynił.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 10:05:16 GMT 1
via mobile
Post by Volverin on May 14, 2020 10:05:16 GMT 1
Widzę, że Pikachu dalej zasrywa temat płaczem o glony i punkty karne xD niesamowity człowiek.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 10:08:02 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 10:08:02 GMT 1
Przepowiadam, że po edycji zwyzywa wszystkich, przyzna sobie mvp a my wrócimy na reanimację xD
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 10:22:14 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 10:22:14 GMT 1
Łuczyk obrońcą zdrowego rozsądku. Piękna sprawa
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 10:47:23 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 14, 2020 10:47:23 GMT 1
Przepowiadam, że po edycji zwyzywa wszystkich, przyzna sobie mvp a my wrócimy na reanimację xD Jeszcze mnie zbanuje.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 10:52:17 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 14, 2020 10:52:17 GMT 1
Widzę, że Pikachu dalej zasrywa temat płaczem o glony i punkty karne xD niesamowity człowiek. Ale jest sam sobie winien, bo napierdala tyle bezsensownych postów, że autentycznie może się odechcieć grać, oczywiście do Cozmo mu w tej materii daleko, ale jednak też przykłada do tego rękę nielicho. I jeszcze ma fatalny styl pisania, ciężko się go czyta, mnóstwo literówek. Plus te zdjęcia Pikachu, które objętościowo zwiększają posty i to tylko bardziej przytłacza.
Dodatkowo jakby wczoraj pomyślał, to by padł Kukuczka, ja bym się uniewinnił grą i byłby czas na odjebanie Modrica czy Spodermana, ewentualnie by się ich zostawiło detowi jak radzi egze (czyli nie są w mafii ), a zlinczowało kogoś bardziej podejrzanego. No ale po chuj, po chuj myśleć strategicznie, jeszcze jak wczoraj wyjebał z takim postem, że mi ręce opadły, coś w stylu "rozumiem, że jak ktoś teraz zmieni głosy bez konsultacji z miastem, to automatycznie trafia na świecznik", w momencie, gdy Redzik próbował przemówić do rozsądku, że ten remis jest chujowy i żeby się z tego wycofać.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 10:53:56 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 14, 2020 10:53:56 GMT 1
Pamiętam, jak graliśmy z jednego konta z Sidorem i on o nim napisał, że bardziej nadaje się do krzyżówek, niż do krucjat. Moim zdaniem jednak to MVP ma taki wpływ, który to potęguje. Umówmy się, Cozmo jest wkurwiający, ale nigdy nie pisał aż tyle. Część graczy gra po to, żeby zagrać dobrą edycję, żeby jakoś się zapisać w pamięci graczy i może nawet w historii forumowej mafii. Jaki jest lepszy sposób na to, niż bycie głównym prowodyrem ustawionego remisu dwóch mafiozów, a potem zgarnięcia tytułu MVP? Wiem, bo sam taki byłem. Mam nadzieję, że ja taki nie byłem, a przynajmniej starałem się taki nie być. Znaczy nie z remisami, bo to jest debilne, tylko z dążeniem do MVP za wszelką cenę.
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 11:42:52 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 11:42:52 GMT 1
Ten Pikachu nie jest w mafii, prawda?
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 11:47:27 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 14, 2020 11:47:27 GMT 1
Nie, jest po prostu strasznie kiepski. Będą do końca walczyć z Konsultantem i Mikaelą o Złotą Amebę. Proponuję przyznać po edycji, kolor nicka były brązowy (sraczkowaty).
|
|
|
Ogólny
May 14, 2020 11:50:20 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 14, 2020 11:50:20 GMT 1
Nie no, mikaela gra przynajmniej o klasę lepiej
|
|