|
Post by Volverin on May 15, 2020 10:43:02 GMT 1
Proszę o wstępne opinie graczy o systemie grania wprowadzonym w tej edycji. Jawne głosy, brak testamentów, codzienne mordy mafii itp, co się spodobało, a co nie przypadło do gustu, czy jesteście chętni na dalszą grę na tych zasadach.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 16, 2020 12:04:31 GMT 1
Jawne głosy - są super, emocjonujące, podobają mi się i chętnie bym spróbował tego systemu jeszcze raz brak testamentów - słaby, powinna być jakaś forma przyznawania się do tożsamości, no to jest obecnie największy brak. Może dobrze by było spróbować podawać tożsamość w momencie śmierci? codzienne mordy - za dużo, do dupy. Ledwo zacząłem grać i już umarłem. 2/10
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 16, 2020 15:17:09 GMT 1
Wszystkie zmiany na duży plus, świetnie mi się grało na nowych zasadach. Gra jest dynamiczniejsza, ciekawsza, więcej się dzieje, nie ma męczenia buły.
Przy meczówkach powinny być głosowania tajne poprzez PW, ale zdaje się, że tak w trakcie rozgrywki ustawiłeś.
Brak testamentów jest super, no i przy sprawdzaniu codziennym detektywa jest konieczny, ponieważ mocno to utrudnia mu grę, a gdyby tak nie było, to akurat detektyw miałby za wielką moc.
Jak dla mnie super zmiany.
|
|
|
Post by Volverin on May 16, 2020 15:19:19 GMT 1
Przemyśli się te meczówki z tajnym głosowaniem, zobaczymy jak wypadnie meczówka w tej edycji, a pewnie takiej uświadczymy.
|
|