|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 9:25:19 GMT 1
Leo Rojas jak się przyczepił do tego typu na Kozioła, który nie prowadzi sztucznego konfliktu xD
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 9:27:25 GMT 1
Obawiam się, że w tej sytuacji obowiązuje mnie tajemnica spowiedzi. Pierwsza odpowiedź odnosi się do tożsamości, druga nie powinna pojawić się w wątku z grą. A może zrobiłem to celowo? Nie uniewinniaj mnie na tej podstawie, bo to nie fair. O co chodzi?
Kto mi pierwszy powie co jest mafijnego w postach Walkiewicza ma szansę umówić się ze mną na kolację. Ja mam wrażenie, że jego działania są robione na pół gwizdka. Zarzucał mi się podczepianie, a sam podczepiał się pod Twoje posty. Jesteś dość miastową osobą i być może Walkiewicz chciał zostać Twoim przyjacielem. Z jednej strony czymś zaczepi, ale dopóki ktoś inny nie pociągnie tematu, to on sam nic nie zrobi w temacie mocniejszego docisku.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 9:30:28 GMT 1
Kto mi pierwszy powie co jest mafijnego w postach Walkiewicza ma szansę umówić się ze mną na kolację. Obawiam się, że z kolacji nici, bo jestem zwykłym testamentem Cozmo i każdy mnie ignoruje, ale mnie też się nie podoba Walkiewicz i właśnie miałem się do niego dopierdolić. Gość podczepia się pod tezy innych, w zasadzie nie ma w jego postach jego jednej własnej myśli, poza zachęcaniem do głosów na mnie.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 9:30:36 GMT 1
Pan Tenorek Dekalog mafii, str. 4210 Podwójna zagrywka mahoniowa Jeśliś nie jest rolnym li durda z Ciebie li piękny jesteś jak marian, w rozgrywkę wejdziesz dużą rozpiską graczy wszelkich. Nietrafną na tyle, wszakże sam początek rozgrywki to jest, że mafia w siedliszczu zgnilizny zaległym knować przeciw Tobie nie będzie, boś złych asumpcji im nie uczynił. Jednakowóż i miasto na Ciebie okiem przychylniejszym rzuci, wszak mocy angażu dałeś i każdego ze współtowarzyszy zaczepiłeś, wielu z nich dając imunitet, że mecyje ze strony Twej żadne ich nie dotkną. Bezpieczny będziesz do czasu, aż pierwszą niespójność w grze Twojej pokażesz, podówczas strzeż się. Poniżej dopisek ledwo czytelnym, ręcznym pismem: uwaga bo te kurwie syny z mafii też mogą zrobić taką analizę i pół gry przejechać na jednym poście psia ich mać Świetny post. Zyskujesz w moich oczach. Czy mógłbyś się odnieść do treści mojej "analizy", z czym się zgadzasz z czym nie i dlaczego?
Ewentualnie podziel się jakimiś konkretnymi spostrzeżeniami.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 9:34:41 GMT 1
Pana Tenorka wstępnie uniewinniam, podobnie jak Kota oraz Karolinę Gorczycę. Czyli wśród niewinnych są Komunikaty, Kot, Tenorek i Gorczyca. No i ja. Najbardziej śmierdzą Rojas, Walkiewicz i Lancelot.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 9:34:48 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 9:34:48 GMT 1
Ciekawostki, które (jeszcze) nic nie znaczą #1
Szanse, że w mafii są razem Paweł Kozioł i Piotr Kozioł wynoszą dokładnie tyle samo, co szanse, że w mafii są ze sobą razem Alpaka i Pan Tenorek. Albo ktokolwiek inny.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 9:36:08 GMT 1
Lol, czemu pozwalacie, aby Alpak i Babka przemykali cichym korytarzem?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 9:37:41 GMT 1
Pana Tenorka wstępnie uniewinniam, podobnie jak Kota oraz Karolinę Gorczycę. Czyli wśród niewinnych są Komunikaty, Kot, Tenorek i Gorczyca. No i ja. Najbardziej śmierdzą Rojas, Walkiewicz i Lancelot. Dlaczego Komunikaty są tak bardzo niewinne? Moim zdaniem nie zrobiły zbyt wiele dla miasta, dodatkowo to przejście z kreacji do gry (po "bączku" Walkiewicza) mi się nie spodobało. Albo jestem ślepy albo chyba się trochę zapędzasz.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 9:38:35 GMT 1
Lol, czemu pozwalacie, aby Alpak i Babka przemykali cichym korytarzem? To skoro nie chcesz, żeby przemykali cichym korytarzem, to może zrób coś, żeby nie przemykali cichym korytarzem a nie zwalasz robotę na nas.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 9:39:01 GMT 1
Robię, zaczepiam ich, nie widzsz?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 9:39:17 GMT 1
Pana Tenorka wstępnie uniewinniam, podobnie jak Kota oraz Karolinę Gorczycę. Czyli wśród niewinnych są Komunikaty, Kot, Tenorek i Gorczyca. No i ja. Najbardziej śmierdzą Rojas, Walkiewicz i Lancelot. Dlaczego Komunikaty są tak bardzo niewinne? Moim zdaniem nie zrobiły zbyt wiele dla miasta, dodatkowo to przejście z kreacji do gry (po "bączku" Walkiewicza) mi się nie spodobało. Albo jestem ślepy albo chyba się trochę zapędzasz. Jesteś ślepy.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 9:40:06 GMT 1
Robię, zaczepiam ich, nie widzsz? No właśnie nie widzę. Alpak, Babka - czujecie się zaczepiani przez Rojasa?
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 9:40:22 GMT 1
Robię, zaczepiam ich, nie widzsz? Babka - nie szuka mafii, i chyba porzuca trochę swoją kreacji, do obserwacji i pewnie późniejszego odstrzału Alpak - szuka mafii tylko na kole fortuny, czyli w dziwny sposób, do obserwacji
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 9:41:03 GMT 1
może wie, że jak zaczepi babke to mu ręka uschnie
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 9:41:06 GMT 1
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 9:43:49 GMT 1
Babo, nie kłam. sama nie wiem czy gorzej zaczepia mnie alpaka czy leo rohas
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 9:44:54 GMT 1
Rojas, czemu wczoraj pisałeś, że jestem mafią, a gdy nikt nie skomentował uznałeś w swojej "analizie" (celowo daję w cudzysłów, bo to raczej jakaś popierdółka niż analiza) napisałeś, że jestem niewinny? Co się zmieniło?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 9:46:55 GMT 1
Testamencie Cozmo, dzień się zmienił, przez noc nie udało się nastroić harfy. Ale zrobię to i będę poważny, no i mądrzejszy Ale nie dziś, ale nie dziś, no bo dziś wesoło jest w Bullerbyn, się cieszmy
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 9:51:05 GMT 1
A po ludzku?
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 9:52:36 GMT 1
Babo, nie kłam. sama nie wiem czy gorzej zaczepia mnie alpaka czy leo rohas kłamałam, jest jasne że gorzej zaczepiasz mnie Ty
|
|