|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 16:18:08 GMT 1
Potrójny remis Kozioł-Trunks-Rojas - to musi się udać, przecież nie ma możliwości, że się mylimy.
A tak serio, to uważam, że każdy z tych trzech dzisiaj będzie dobrym wyborem.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 16:19:14 GMT 1
Kozioł, rozważamy odjebanie Cię dzisiaj, jakieś przeciwwskazania?
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:19:36 GMT 1
Co do Rojasa, to muszę przyznać, że jeśli jest w mafii, to potrafi w reakcje. Nie sprawiają może one, że wygląda na niewinnego, ale jak czytam jego odparcia ataków, to same w sobie co najmniej nie pogarszają jego sytuacji. Brakuje w tym po prostu "reszty grania", jakby reagował w ten sposób w jaki reaguje, ale do tego skupiał się na grze właściwej i ciągłym szukaniu mafii to dawało by to wiele bardziej miastowy obraz. Tym czasem większość postów to reakcje na ataki, a o wiele mniejszy ułamek to gra właściwa, złe proporcje. I spójrzcie na ten post Leo Rojasa, szczególnie na część "Moi wrogowie": mafiacorner.boards.net/post/14057/threadPrawie wszystko tu jest pisane z personalnej perspektywy, ocenianie czyjejś winy na podstawie tego, że ktoś go zaatakował, że ktoś wysmażył na niego analizę, więc jest w mafii, albo chujowy. Jak wszyscy Cię atakują to nie wszyscy są chujowi tylko coś z Twoją grą nie tak. Tak samo mnie zaatakowano, bo widać było, że coś skrywam, że nie gram na 100%. Ciekawe jest to,że Trunksa dał do obserwacji, a ciebie i Babkę zaklasyfikował jako mafię. Reszta to personalne przepychanki. Nie potrafię ugryźć części "Moi wrogowie" kompletnie. Za to w swoich przyjaciołach mógł wstawić tam jednego mafiozę. Ciekawe jest to że mnie, Karolinę i Pawła Kozła całkowicie w tym wywodzie pominął. Z wiedzą,że ja i Karolina niewinni. Zostaje nieszczęsny Paweł Kozioł, który w tym wypadku może być w mafii.
Mając za zadnie opisać wszystkich graczy jako mafioza ominąłem graczy niewinnych. Bo to nie ma się co deklarować, nie wiadomo co przyniesie gra.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:22:59 GMT 1
Kozioł, rozważamy odjebanie Cię dzisiaj, jakieś przeciwwskazania? Nie
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 16:27:39 GMT 1
Walkiewicz - wiem, że nie za bardzo chcesz się odnosić do błędu Rojasa, ale wspomniałeś o nim, w sumie napisałeś o tym dość istotnego posta, więc poruszę ten temat i zadam Ci pytanie: czy ten błąd polegał na napisaniu posta z innego konta? Nie pytam z jakiego, jeśli tak, po prostu chodzi mi o rodzaj błędu. A jeśli to inny błąd, to napisz jaki to typ błędu. To dla mnie ważne.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 16:28:09 GMT 1
Paweł Kozioł - jak bardzo na bieżąco jesteś z rozgrywką?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 16:28:42 GMT 1
Tak, napisanie z innego konta.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:29:43 GMT 1
Paweł Kozioł - jak bardzo na bieżąco jesteś z rozgrywką? Jestem na 32 stronie.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:32:50 GMT 1
Ty, Alpaka, gnida możesz być. Ja do ciebie o to pretensji nie mam, to jest normalna rzecz na urzędzie. Ale jak ty karierę chcesz zrobić, to ty musisz być mądra gnida.
|
|
|
Post by Antura on May 22, 2020 16:36:38 GMT 1
Leo Rojas napisał post z konta Agnieszki Osieckiej. Konotacje są oczywiste. Mówię otwarcie, by całe miasto było tego świadome i grało na równych warunkach. Dalej jednak obowiązuje zakaz rozmów o tożsamościach i otwartym bazowaniu na tożsamościach.
Jako wielce zajęta osoba wczoraj wieczorem - wierzyłem, że jeden dzień miasto przeżyje bez Redzikowego błędu. Myliłem się. Dlatego też wczoraj (w trakcie robienia prywatnych rzeczy) dodałem odpowiednie uprawnienia, by tylko Edycja#25 mogła tutaj pisać.
1 punkt karny dla Leo Rojasa Wyjątkowo łagodnie
Proszę nie komentować mojego wpisu. Ewentualne komentarze do Mistrza na priw.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 16:36:58 GMT 1
Tak, napisanie z innego konta. Dzięki za odpowiedź.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 16:39:09 GMT 1
Pawle - poproszę o 3 podejrzanych i 3 niewinnych, najlepiej z wyjaśnieniem.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:40:42 GMT 1
Potrójny remis Kozioł-Trunks-Rojas - to musi się udać, przecież nie ma możliwości, że się mylimy. A tak serio, to uważam, że każdy z tych trzech dzisiaj będzie dobrym wyborem. Trunks wydaje się być ogarniętym graczem, z łbem na karku. Na kanwie poprzedniej edycji raczej nie pchałbym takich osób do zlinczowania w dniu pierwszym.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 16:46:20 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 16:46:20 GMT 1
A po czym wnosisz, że jest ogarniętym graczem, z łbem na karku?
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:47:36 GMT 1
Pawle - poproszę o 3 podejrzanych i 3 niewinnych, najlepiej z wyjaśnieniem. Winni: Rojas - głównie na podstawie porównania w naturalności w zestawieniu z poprzednią edycją Alpak - robienie poradnika to nie to samo co szukanie mafii, mimo że wygląda podobnie. Wyczuwam z jego postów pasywną agresję. Babka - nie uważam tak jak ktoś napisał, że mafia nie pcha się do bycia podejrzanym pisaniem - no dawaj kutasiarzu co na mnie masz. W poprzedniej edycji jeden z mafiozów tak pisał. Cechą miastowego jest szukanie atencji wśród ogółu graczy, cechą mafiozy jest szukanie pojedynczych interakcji sirlancelot - wymieniam jako ostatniego i kolejność ma znaczenie, głównie na bazie spodziewanej tożsamości Niewinni: Brak, są osoby na które na pewno bym dziś nie głosował - Gorczyca, Walkowski, Trunks. Widzę wśród nich potencjalnych liderów.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:49:07 GMT 1
A po czym wnosisz, że jest ogarniętym graczem, z łbem na karku? Na podstawie tego w jaki sposób argumentuje. Bije z jego postów bystrość. Nie wyciąga na przykład tego, że ktoś się nie chciał kreacyjne napierdalać jako zarzut xD
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 16:49:49 GMT 1
Potrójny remis Kozioł-Trunks-Rojas - to musi się udać, przecież nie ma możliwości, że się mylimy. A tak serio, to uważam, że każdy z tych trzech dzisiaj będzie dobrym wyborem. Trunks wydaje się być ogarniętym graczem, z łbem na karku. Na kanwie poprzedniej edycji raczej nie pchałbym takich osób do zlinczowania w dniu pierwszym. Patrząc na liczbę postów, to mnie na razie wygląda na glona, biorąc pod uwagę poprzednie 3 edycje odjebanie glona na początku jest dobrym środkiem do wygranej miasta.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:50:38 GMT 1
Do tej listy osób, których bym nie linczował, dopisałbym jeszcze tego Alpaka, w sumie nie zasłużył na linczowanie dziś, wszak mogę się mylić.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:52:19 GMT 1
Trunks wydaje się być ogarniętym graczem, z łbem na karku. Na kanwie poprzedniej edycji raczej nie pchałbym takich osób do zlinczowania w dniu pierwszym. Patrząc na liczbę postów, to mnie na razie wygląda na glona, biorąc pod uwagę poprzednie 3 edycje odjebanie glona na początku jest dobrym środkiem do wygranej miasta. Nie minęły jeszcze 24 godziny gry, a gość ma więcej postów niż jeden kreacyjny. No już bez przesady.
|
|
|
Post by Antura on May 22, 2020 16:52:38 GMT 1
Punkt karny dla Pawła Kozła.Przypominam, że w 25 edycji gramy bez otwartego odnoszenia się do tożsamości graczy i naszej wiedzy na ten temat. Tutaj szczegóły: mafiacorner.boards.net/post/13464/threadJeżeli ktoś łamie ten punkt regulaminu, proszę zgłaszać do MG na priw, gdyż MG nie czyta dokładnie całej rozgrywki. Przepraszam za przeszkadzanie w grze.
|
|