|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 16:57:13 GMT 1
Legalnymi sposobami to se można urzędniczki w urzędzie skarbowym rozśmieszać.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 16:59:14 GMT 1
Wszyscy dobrze wiemy, że wójt specjalizuje się w tych nielegalnych. Jak to było... Fałszerz i chuligan? Tak, fałszerz i chuligan.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 17:00:02 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 17:00:02 GMT 1
No okej, ale to że Trunks to ogarnięty gracz i potencjalny lider, to nie wiem skąd wytrzasnąłeś. Może to rzeczywiście jest jakiś mocny zawodnik, ale póki co w ogóle tego nie pokazał.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 17:00:35 GMT 1
Jak łatwo zauważyć, wróciłem. Spróbuję znaleźć jakiegoś ministranta, żeby się zrelaksować, a potem przygotuję jakieś kazanie dla naszej parafii
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 17:01:32 GMT 1
Widzę w nim człowieka, który potrafi uargumentować swoje zdanie i przekonać do niego innych. Gdy takich osób brakuje w mieście zaczyna się krzykliwa bijatyka w walce o najdłuższego.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 17:25:02 GMT 1
widzę że lancy lota nie spieszy się żeby zostać kontrkandydatem Rohasa
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 17:25:05 GMT 1
Nie bedzie mnie juz dzisiaj, nie mam przekonania co do winy Babki czy Leo Rojasa, z tym, ze zdecydowanie predzej pojechałbym glosem w Babke niz Leo, zreszta juz to pisalem, ze gosc wcale nie gra jakos bardzo mafijnie, a gra po prostu dziwnie. DLatego lece glosem w Kozła, chyba ze w 2 minuty pojawia sie szabelki na Trunksa, to moge z kims skrzyzowac. Pawel po prostu mniej dal moim zdaniem niz Trunks, dlatego to Trunks jest lepszym celem.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 17:25:45 GMT 1
widzę że lancy lota nie spieszy się żeby zostać kontrkandydatem Rohasa nie spieszy mi sie i uwazam, ze to sredni pomysl
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 17:25:55 GMT 1
Będąc na świeczniku można zauważyć ciekawą moim zdaniem rzecz: jak miastowi dosłownie każdy wpis próbują obrócić w argument za tym, że ktoś jest mafią. Łatwo się zamknąć w jakiejś opinii, też tak robiłem w poprzedniej edycji, a potem szukać argumentów pod tezę. I piszę to po raz kolejny, bo mi zarzucacie, że się czepiam tych, którzy mnie atakują. Widzę, jak mnie atakujecie. To nie są dobre z mojej perspektywy ataki, to są ataki graczy, którzy nie potrafią wyjść poza rzekę, usiąść na brzegu i spojrzeć na nią, na jej nurt, z góry. A żeby być wielkim ogarem, trzeba umieć to robić. Takie jest moje zdanie. O innych przemyśleniach nie piszę, bo innych przemyśleń na razie nie mam.
O rozstrojonej harfie pisałem od wczoraj. To nie jest post kreacyjny post. Owszem, ma on znamię kreacyjnego postu, ale nie jest kreacyjny.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 17:28:55 GMT 1
I warto też zwrócić uwagę na tych, którzy mnie uniewinniają, ale nie całkowicie, z pewną otwartą furtką.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 17:30:03 GMT 1
kto to taki?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 17:30:18 GMT 1
I warto też zwrócić uwagę na tych, którzy mnie uniewinniają, ale nie całkowicie, z pewną otwartą furtką. Dopiero teraz zaczynasz grac normalnie, takze nie za bardzo rozumialem co robiles w mid gamie z tymi swoimi pomysłami. Twój ostatni post moim zdaniem zdecydowanie naturalnie i na plus i bez zadnych sztucznych konserwantow
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 17:31:58 GMT 1
Dobra ja musze spadac, odmeldowuje sie
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 17:38:00 GMT 1
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 17:38:51 GMT 1
pytam kto Cię uniewinnia zostawiając otwartą furtkę
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 17:41:32 GMT 1
Nie zamierzam Ci podpowiadać w kogo walić po linczu na mnie.
Co do tej wady wymowy, to warto zastanowić się najpierw, czy warto tak znęcać się nad kimś upośledzonym.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 17:42:25 GMT 1
Pawle - poproszę o 3 podejrzanych i 3 niewinnych, najlepiej z wyjaśnieniem. Winni: sirlancelot - wymieniam jako ostatniego i kolejność ma znaczenie, głównie na bazie spodziewanej tożsamości Za jaki typ gracza masz Lancelota? Czemu go podejrzewasz? Co robi, czego nie powinien lub czego nie robi a powinien? I czemu, skoro rozpoznajesz (lub tak Ci się wydaje) tożsamości, czyli jesteś doświadczonym graczem, nie masz żadnego niewinnego? Naprawdę nikt nie gra tak, żeby powiedzieć, że jest niewinny?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 17:43:43 GMT 1
Co do tej wady wymowy, to warto zastanowić się najpierw, czy warto tak znęcać się nad kimś upośledzonym. Jeśli chcesz, żebym choćby rozważył zmianę głosu na kogoś innego, to zacznij pisać wprost. O CO CHODZI Z TYM LANCELOTEM I JEGO WADĄ WYMOWY?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 17:44:29 GMT 1
Mam już jeden punkt karny, koniec tematu.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 17:47:26 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 17:47:26 GMT 1
Będąc na świeczniku można zauważyć ciekawą moim zdaniem rzecz: jak miastowi dosłownie każdy wpis próbują obrócić w argument za tym, że ktoś jest mafią. Łatwo się zamknąć w jakiejś opinii, też tak robiłem w poprzedniej edycji, a potem szukać argumentów pod tezę. I piszę to po raz kolejny, bo mi zarzucacie, że się czepiam tych, którzy mnie atakują. Widzę, jak mnie atakujecie. To nie są dobre z mojej perspektywy ataki, to są ataki graczy, którzy nie potrafią wyjść poza rzekę, usiąść na brzegu i spojrzeć na nią, na jej nurt, z góry. A żeby być wielkim ogarem, trzeba umieć to robić. Takie jest moje zdanie. O innych przemyśleniach nie piszę, bo innych przemyśleń na razie nie mam. O rozstrojonej harfie pisałem od wczoraj. To nie jest post kreacyjny post. Owszem, ma on znamię kreacyjnego postu, ale nie jest kreacyjny. Czyli innymi słowy wielki ogar nigdy się nie myli? Wielki ogar zobaczyłby, że jesteś niewinny? Masz tak wysokie zdanie o swojej dotychczasowej grze? Generalnie rozumiem ogólny przekaz, bywają sytuacje że ktoś gra niewinnie, albo są przesłanki za jego niewinnością, a mimo tego zaślepione miasto go linczuje. Ale bywa też tak, że gracz po prostu nie grał w sposób, który dał miastu inną możliwość niż go zlinczować. Czy Ty tak grasz teraz? Trudno stwierdzić z pełnym przekonaniem, Twoja gra ma dziury, wydaje mi się w pewnych miejscach niekompletna i średnio naturalna. Ale jest kilka rzeczy, jak właśnie reakcje i takie posty, które powodują, że mam wątpliwości. Ja tam mogę Cię dzisiaj oszczędzić, tylko że jeśli to co dałeś do tej pory to Twój maks, to jest to tylko przeciąganie, bo nie będziesz mógł dożyć do końca gry.
|
|